pátek 31. ledna 2020

Svobodná vůle člověka

Život ve Stvoření je ve všech aspektech dokonalá iluze.
V životě existuje vše, co je v souladu se záměrem poznání všech stvořených bytostí ve Stvoření. Nic tedy nevzniká ani nezaniká, nelze prožít nic co by život sám o sobě neobsahoval a také nelze nic změnit. Vše se pouze děje a tento děj lze pouze přijímat a prožívat.
Všechny potřebné varianty pozitivních a negativních životní situací jsou k dispozici a budou prožity těmi, kteří je mají ve svých záměrech poznání. Vše se formuje a transformuje do podob dle předem stanoveného scénáře. Vše je animováno a vyobrazeno na základě představy všech zůčastněných vědomí. Z pohledu našeho vědomí člověka se neustále rozhodujeme jakou variantu životního děje si v dané situaci zvolíme. Vše se odvíjí od úrovně našeho sebeuvědomění, sebepřijetí a uvědomění si prostoru ve kterém se prožíváme, které nám zajišťuje odpovídající vibraci.
Námi dosažená úroveň naší vibrace nám vždy přitahuje odpovídající životní děj, ve kterém je naše individuální realita sdílená s realitami těch, kteří rezonují na obdobném stupni vibrace jako my a sdílejí stejné evoluční záměry poznání. V každém okamžiku se tedy rozhodujeme na základě vlastní sebelásky, pocitu v srdci a nebo na základě strachu, domněnek plynoucích z rozumu a s ním spojeného myšlení.
Láska nám tedy vibraci zvedá a strach nám vibraci snižuje. Svobodná vůle při rozhodování se v realitě 1 - 3D je nejomezenější ze všech životních realit ve Stvoření a to hlavně z toho důvodu, že je neustále korigovaná naší duší, tedy naším vyšším já, které hlídá, abychom se pevně drželi všech našich předem stanovených záměrů. Z tohoto důvodu je svobodná vůle pro nás pouze svobodnou volbou při rozhodování. Naše duše nám nikdy nedovolí se odklonit (vibračne klesnout) od našeho záměru poznání.

Pokud by se to i přes všechny její signály (nemoci, nehody) stalo a již by nebylo možno se navrátit některou z dostupných variant k původnímu záměru, dochází následně pod jejím vedením ke změně životního děje takovým způsobem, že je naše inkarnace ukončena jednou z odpovídajících "slepých uliček" končících smrtí.
Dle potřeby pak následuje případné zopakovaní této části života v další inkarnaci. Záměrem poznání každé bytosti, která získala dar lidského těla, je uvědomit si jeho hodnotu a to tím, že si v něm prožije vše potřebné a související s vlastním duchovním evolučním záměrem. Dále se pak držet evolučního záměru, který byl stanoven pro lidskou rasu, tedy pro samotné lidstvo.
Proto i na základě tohoto hlavního záměru pro lidskou rasu, jsme nekompromisně vedeni po dějové lince tak, abychom tento záměr naplnili, dle očekávání našich vyšších Já a stvořitelů lidské rasy. Není tedy potřeba si tvořit domněnky na základě kolem nás přicházejících vnějších podnětů a strachů pramenících z myšlení a učení se v systému.
To co je důležité na cestě každého z nás, máme uloženo v buňečné paměti našeho těla, kde jsou všechny potřebné informace o námi ještě nezpracovaných emocích a problémech ze všech našich inkarnací v lidském těle.
Dále máme k dispozici informace ve vědomích patřících duchovní kvalitě naší bytosti, kam máme přistup intuitivním kanálem skrze srdce na naše vyšší Já.
Rozhodujme se tedy v našem životě na základě vlastních pocitů v srdci vycházejících z lásky k sobě, prostředí ve kterém se prožíváme a automaticky budeme vibračně propojeni s dějovou linií vedoucí k životu v lásce, štěstí a hojnosti.


 

středa 15. ledna 2020

Volání medicíny

Nikdy jsem se nepovažoval za duchovního člověka a ani jsem neinklinoval k potřebě se ztotožňovat s jakoukoliv existující vírou nebo náboženstvím.
S odstupem času a přibývajícími životními zkušenostmi a s nimi souvisejícím prožitky, postupně přišlo uvědomění,
že duchovním člověkem jsem, tedy duchovní bytostí s lidským tělem.
Všichni do jednoho jsme takoví, bez ohledu na to čemu věříme a s čím se ztotožňujeme.
Nejen k tomuto uvědomění a poznání mě přivedla práce s šamanskými medicínami.
Když jsem se v dokumentu "Maestra Ayahuasca" od režiséra Viliama Poltikoviče poprvé setkal s problematikou šamanských medicín, bylo to pro mě něco velmi jedinečného, magického, mystického.
Cítil jsem prostor světa, který je za hranicí našeho systémového nastavení a s ním souvisejícího chápání a vnímaní nás samých a prostředí kolem nás.
V té době jsem ještě vůbec netušil, jak tato oblast poznání zásadním způsobem ovlivní a následně změní mě, můj postoj k vnímání života a smyslu naší existence.
Amazonští šamani říkají, že není potřeba jít za medicínou, protože, když jste připraveni, tak ona si vás zavolá sama.
Z vlastní zkušenosti dnes mohu potvrdit, že tomu tak skutečně je.
Moje úplně první zkušenost s jihoamerickými medicínami byla směs divokého tabáku a dalších rostlinných přísad zvaná "Rapé", kde jsem měl možnost prožít a uvědomit si spirituální sílu a intenzitu energií, které po aplikaci procházely mým tělem a prováděly s ním věci, které byly zcela mimo mou kontrolu a tehdejší chápání.
Jediné co jsem mohl v danném okamžiku dělat, bylo s důvěrou se tomu všemu odevzdat a nechat všechny ty síly a energie pracovat.
Připadal jsem si jako ve velkém vzdušném víru, kde se na těle střídaly pocity chladum, horka, celé tělo se třáslo a neustále se objevovaly nové dříve nepoznané pocity.
Citil jsem jak energie projíždí jednotlivé orgány a občas jsem vnímal, jako by je doslova ždímaly jak houbu.
Tento zážitek ve mě zanechal velmi hluboké pocity a zároveň vyvolal touhu, vědět víc a jít dál za poznáním v této oblasti.
Když jdete na svou první ceremonii, jste plní rozporuplných pocitů, protože vám chybí vlastní zkušenost.
Máte načteno, naposloucháno, pročetli jste spousty zkušeností jiných účastníků, máte očekávání, máte strach, honí se vám hlavou nepřeberné množství otázek.
Je to jedno, nezáleží na tom, dostanete přesně to co potřebujete, to co je aktuálně důležité pro naplnění záměru vaší duše v této fázi vašeho života.
Přicházíte, protože jste byli zavoláni, protože jste si to tak chtěli prožit.
Přišel váš čas, probudit se ze snu, přišel váš čas, uzdravit vaši duši a vaše tělo a poznat více pravdu o vás a vašem životě.
Pamatuji si, že na své první ceremonii jsem neměl vůbec žádná očekávání, byla tam pouze touha poznat sám sebe, kdo jsem, kým vším jsem byl a co je mým záměrem v tomto životě.
Stejně jako ostatní jsem byl poučen, že medicína pracuje v několika úrovních a tou hlavní je čištění a léčení, které pociťujeme a prožíváme převážně na fyzickém těle.
Po požití medicíny tedy dochází k uvolňování emočních bloků, které jsou usazeny v buňkách v těle,
které jsou vytaženy, prožity a následně transformovány do vyloučitelné podoby a uvolněny z těla pláčem, smíchem, křikem, zvracením, močí a nebo stolicí, případně za pomocí nějakého dalšího projevu.
Jsou to tedy nejčastější jevy a prožitky učastníků kolem nás během ceremonie.
Další úroveň práce s medicínou jsou vize, vjemy rozšířeného stavu vědomí a s nimi související poznání a učení se.
Je to vlastně ona kýžená oblast, kterou většina účastníků touží převážně poznat.
Zde jsem pochopil, že tato rovina přímo souvisí s naší vlastní duchovní podstatou, kvalitou naší duchovní bytosti a jejich evoluční vyspělosti, neposledně také se záměrem poznání v našem životě.
Zjistil jsem, že nemá vůbec smysl usilovat o něco mimo nás, snažit se být někým a nebo se ztotožňovat s něcím co k nám nepatří a pouze nás tam tlačí rozum a s ním spojené myšlení a strachy.
My všichni jsme dokonalé bytosti, každý z nás přináší svou nedílnou vlastní dokonalost a kvality do společného celku.
Smyslem našeho života je tedy nalezení nás samých a propojení se v naší duchovní kvalitě s ostatními, abychom ve finále vytvořili harmonickou společnost, ve které se budeme všichni prožívat jako láskyplný celek, jako "My jsme".
Když jsem tedy vypil během první noci své dva první poháry medicíny, očekával jsem, že bude probíhat čištení těla a budu prožívat obdobné stavy jako při mé zkušenosti s Rapé.
Nebylo tomu tak.
Nejprve se dostavily pocity intezivního přelévaní a pulzování energií různě po celém těle.
V žaludku jsem měl pocit jako by tam ležel kus rozžhaveného těžkého železa.
Z meditační pozice v sedě jsem se musel postupně přesunout do pozice v leže, protože jsem začal mít problém s koordinací a začal ztrácet kontrolu nad svým tělem.
V momentě kdy jsem si lehl na zem, začala intezita energii zesilovat, byl jsem zaplaven přivaly energii a se zavřenýma očima jsem viděl také jejich zabarvení a hustotu.
Připadal jsem si jako trup kosmického letounu před startem.
Najednou tělem prošla tak silná energie, která mě úpně paralyzovala, že jsem se nemohl hnout, měl jsem pocit jako by mi něco těžkého šláplo na střed hrudníku a úplně přibilo k zemi.
Cítil jsem, že se mi zpomaluje tep a že opouštím tělo, dostavily se pocity lehkosti a hlavně jsem si uvědomil, že mé vnímání se zintenzivnilo.
Objevil jsem se v prostoru nějaké světelné reality, nepamatuji si přesně detaily, jen vím, že jsem byl plný naprosto úchvatných pocitů a vzrušení z toho co se bude dít dál.
Vnímal jsem, že nejsem v těle, ale přesto vnímám a dokonce i vidím.
Vnímaní bylo jiné, než tak jak jsem byl zvyklý, vše se dělo na úrovni pocitů.
Najednou ke mě začalo něco promlouvat, jakoby to vycházelo ze mě, nebo skrze mě. Nedokázal jsem to přesně identifikovat, ale cítil jsem přítomnost nějaké bytosti.
Hovořila klidně: "Vítám tě, přicházíš v pravý čas"
Uvědomil jsem si, že komunikujeme telepaticky, skrze myšlenky.
Zeptal jsem se: Budu teď čistit své tělo?
Bytost: Pokud bude potřeba tak ano.
Já: Co budu tedy dělat?
Bytost: Budeš se rozpomínat, abys až přijde tvůj čas byl připraven
Já: Kdo jsem?
Přišla odpověď, ve které jsem vnímal, že sama o sobě obsahuje obrovské množství odpovědí na otázku, "Kdo vlastně jsem?"
Vnímal jsem, jako by ta bytost cítila mou lehkou bezradnost a odpověděla: Jsi Strážce.
Bytost: Hlídáš něco co je pro nás všechny velmi důležité. Postupně tě povedeme tak, aby jsi byl připraven.
Já: Proč jsem zde na Zemi v tomto životě?
Bytost: Protože jsi v minulosti mnohokrát selhal a přišel jsi to napravit
Cítil jsem úzkost a emoce, které mnou prolétávaly.
Chtěl jsem se zeptat na to kde jsem se selhal, ale jako by ta bytost věděla dopředu, že se budu chtít zeptat, okamžitě se daly věci do pohybu.
Realita se začala měnit a najednou jsem se ocitl v nějakém lese, byl tak uchvatný a nádherný, že mi z toho bylo až do breku.
Přede mnou stály bytosti v kápích v různých barvách, pamatuji si že převažovala černá barva a měli na nich vytkané různé symboly.
Obličej měly zakrytý takovou zvláštní kostěnou maskou, ve které byly vidět pouze oči.
Někteří z nich držely takové nádherně ozdobené hole s různými symboly a znaky.
Kývali na mě: Vítej bratře.
Najednou mnou projela obrovská bolest, jako by mi někdo nalil do těla vzpomínky z minulosti, které jsem v sobě hluboko upozadil.
Začal jsem si uvědomovat teď a tady kdo jsem a kde jsem. Silná bolest a pocit viny mě uvnitř těla rvaly na kusy.
Další popisy prožitků jsou již nad rámec tohoto článku, pouze mohu doplnit,
že místo které jsem ve svém stavu navštívil, bylo v době Atlantidy a mé působení v té době spolu s ostatními přispělo k její zkáze.
Když jsem se vrátil zpět do těla, připadal jsem si rozbitý, čekal jsem všechno možné, ale né tohle.
Nikdy jsem se sám neztotožňoval se zlem, ale prožil jsem, že jsem v minulosti mnoho zlého vykonal a způsobil ostatním a to vše proto, abych naplnil záměr evoluce své duchovní bytosti a pomohl ho naplnit i pro všechny ostatní.
Byl to začátek cesty sebepoznání na které mě vede medicína dodnes.
Dávno jsem ztratil iluze o sobě a o světě ve kterém se prožíváme.
Vše je správně, vše má svůj jasný záměr nás učit lásce a pokoře a poznat všechny její aspekty v odělenosti od nás samých.