pátek 31. ledna 2020

Svobodná vůle člověka

Život ve Stvoření je ve všech aspektech dokonalá iluze.
V životě existuje vše, co je v souladu se záměrem poznání všech stvořených bytostí ve Stvoření. Nic tedy nevzniká ani nezaniká, nelze prožít nic co by život sám o sobě neobsahoval a také nelze nic změnit. Vše se pouze děje a tento děj lze pouze přijímat a prožívat.
Všechny potřebné varianty pozitivních a negativních životní situací jsou k dispozici a budou prožity těmi, kteří je mají ve svých záměrech poznání. Vše se formuje a transformuje do podob dle předem stanoveného scénáře. Vše je animováno a vyobrazeno na základě představy všech zůčastněných vědomí. Z pohledu našeho vědomí člověka se neustále rozhodujeme jakou variantu životního děje si v dané situaci zvolíme. Vše se odvíjí od úrovně našeho sebeuvědomění, sebepřijetí a uvědomění si prostoru ve kterém se prožíváme, které nám zajišťuje odpovídající vibraci.
Námi dosažená úroveň naší vibrace nám vždy přitahuje odpovídající životní děj, ve kterém je naše individuální realita sdílená s realitami těch, kteří rezonují na obdobném stupni vibrace jako my a sdílejí stejné evoluční záměry poznání. V každém okamžiku se tedy rozhodujeme na základě vlastní sebelásky, pocitu v srdci a nebo na základě strachu, domněnek plynoucích z rozumu a s ním spojeného myšlení.
Láska nám tedy vibraci zvedá a strach nám vibraci snižuje. Svobodná vůle při rozhodování se v realitě 1 - 3D je nejomezenější ze všech životních realit ve Stvoření a to hlavně z toho důvodu, že je neustále korigovaná naší duší, tedy naším vyšším já, které hlídá, abychom se pevně drželi všech našich předem stanovených záměrů. Z tohoto důvodu je svobodná vůle pro nás pouze svobodnou volbou při rozhodování. Naše duše nám nikdy nedovolí se odklonit (vibračne klesnout) od našeho záměru poznání.

Pokud by se to i přes všechny její signály (nemoci, nehody) stalo a již by nebylo možno se navrátit některou z dostupných variant k původnímu záměru, dochází následně pod jejím vedením ke změně životního děje takovým způsobem, že je naše inkarnace ukončena jednou z odpovídajících "slepých uliček" končících smrtí.
Dle potřeby pak následuje případné zopakovaní této části života v další inkarnaci. Záměrem poznání každé bytosti, která získala dar lidského těla, je uvědomit si jeho hodnotu a to tím, že si v něm prožije vše potřebné a související s vlastním duchovním evolučním záměrem. Dále se pak držet evolučního záměru, který byl stanoven pro lidskou rasu, tedy pro samotné lidstvo.
Proto i na základě tohoto hlavního záměru pro lidskou rasu, jsme nekompromisně vedeni po dějové lince tak, abychom tento záměr naplnili, dle očekávání našich vyšších Já a stvořitelů lidské rasy. Není tedy potřeba si tvořit domněnky na základě kolem nás přicházejících vnějších podnětů a strachů pramenících z myšlení a učení se v systému.
To co je důležité na cestě každého z nás, máme uloženo v buňečné paměti našeho těla, kde jsou všechny potřebné informace o námi ještě nezpracovaných emocích a problémech ze všech našich inkarnací v lidském těle.
Dále máme k dispozici informace ve vědomích patřících duchovní kvalitě naší bytosti, kam máme přistup intuitivním kanálem skrze srdce na naše vyšší Já.
Rozhodujme se tedy v našem životě na základě vlastních pocitů v srdci vycházejících z lásky k sobě, prostředí ve kterém se prožíváme a automaticky budeme vibračně propojeni s dějovou linií vedoucí k životu v lásce, štěstí a hojnosti.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.