úterý 24. března 2020

Až na dřeň

Prožíváme mimořádné období v historii lidstva, jsme a budeme dále svědky velkých životních změn. Země je v mezidimenzionálním posunu a spolu s lidstvem prochází velmi silným očistným transformačním procesem, který bude vrcholit v roce 2022 příchodem energií z nejvyšších dimenzí ve Stvoření, které nazýváme Kristovským vědomím.
Nemá smysl s ničím bojovat. Není zde prostor pro jakékoliv obavy a domněnky, to vše jsou nízkovibrační roviny, které pouze zvyšují intenzitu negativních prožitků a s nimi souvisejícího utrpení. Vše je jednoduché a vše je přísné a nekompromisní. Cesta lásky a nebo cesta strachu, myslet srdcem a nebo hlavou. Osud každého jedince bude nekompromisně naplněn dle záměru poznání jeho duše.
Kdo má odejít, odejde. Kdo má zůstat, projde transformací fyzického těla a dosáhne buněčné nesmrtelnosti. Inkarnovali jsme se do této fáze života s vědomím, že to takhle prožijeme. Každý je veden k vlastnímu očíštění, sebepřijetí, pokoře a přijetí vlastního života.
Rozum a s ním spojené myšlení již nemá v tomto procesu význam. Investujme vlastní energii místo do strachu podporujících vnějších podnětů, do změny ve vlastním životě. Zaměřme se na své vlastní pocity, na uvědomění si pricipů fungování v rolích muže a ženy, v partnerských vztazích, vztazích vůči vlastním dětem a vztazích v rodinách.
Pracujme na prohloubení uvědomění si své vlastní božské podstaty, duchovních kvalit a dělejme věci, které nás číní štastnými. Naučme se důvěřovat vlastnímu životu, který je spravedlivý a respektujme individuální záměry poznání všech ostatních lidí. Nejsme oběti, nikdy jsme nebyli, vždy jsme byli příčinou toho co se nám v životě děje, proto se již nemusíme litovat.
Můžeme si dovolit vše v sobě přijmout, vše co jsme tisíce inkarnací v sobě potlačovali a odmítali, všechny chyby a nedokonalosti. Život každého z nás je bezprostřední a to znamená, že to co se nám neděje v naší přitomnosti, není jeho součástí a neneseme za to jakoukoliv odpovědnost.
Každý z nás, je tady sám za sebe a nemůže nikomu pomoct a ani za něj odžít jeho vlastní záměr poznání a s ním spojenou karmu. To co nás spojuje dohromady jako lidstvo, jsou naše vlastní záměry poznání, které nesou odpovídající vibrace, díky kterým se vzájemně přitahujeme do větších celků a prožíváme s nimi svázaný životní děj.
Není tedy potřeba na nic tlačit a o něco usilovat, stačí jen opouštět to staré a nefunkční, odhodit masky sebeklamu a předstírání toho, že jsme někdo jiný, příjmout se se všemi nedostatky a chybami do vlastní celistvosti, být sami sebou a ukotvit se v sobě s vědomím, že my sami jsem v životě pro sebe "největší hodnotou", protože jedině tam se cítíme spokojeni a naplněni štěstím a radostí.
Každý z nás je pro ostatní v životě pouhou inspirací a vždy bude vyzařovat navenek pouze to co má uvnitř sebe, tedy jaký opravdu je a ostatní mu to budou svým chováním k němu vždycky připomínat.