čtvrtek 3. června 2021

Myšlenky

Enkiho mysl, neboli Myšl-Enki jsou nástrojem držení se v utrpení, v oddělenosti od vlastní přirozenosti a s ní spojené božské podstaty, který byl vmanipulován do lidské genetiky skrze strach z odmítnutí. Do původní tvořivé lidské mysli byl tento implant vložen mimozemskými rasami v dobách silné Annunacké invaze a okupace Země.
Od té doby máme díky postupným pokřivením našich tělesných předloh spoustu negativních vychytávek a omezení, ke kterým patří vymazaná kolektivní paměť našeho původu, ztráta buněčné nesmrtelnosti, zacyklení se ve zmanipulovaném systému reinkarnací, které ovládají tyto padlé kolektivy vesmírných ras a neposledně silné myšlenkové vzorce chování a s nimi spojené kontrolní mechanismy.
Každá přijatá myšlenka reflektuje vibraci dotyčné bytosti, s ní spojený typ potlačených emocí a strachů a přijímaný životní realitní proud do kterého se řadí a ve kterém si tento vlastní nesoulad prožívá. Schopnost přijímat myšlenky je vždy podmíněna vírou, tedy existencí na strachu postaveném sebepotlačení a související nízkou sebehodnotou a sebeláskou. Osvojením nástroje myšlení a souvisejících myšlenkových vzorců chování jsme se stali loutkami v informační sítí myšlenek a sloužíme jako energetické generátory nizkovibračních energií pro technologie a parazitální živobytí padlých vesmírných ras v jejich padlých vesmírech.
Současně se díky tomuto utrpení duchovně vyvíjíme, učíme se sebelásce a odžíváme si naše vlastní karmické energetické dluhy. S myšlenkami nás tedy spojuje strach, potlačené emoce z nepřijatých karmických lekcí a odpojení se od vlastních pocitů v srdci, přirozeného smyslového vnímání a souvisejícího duchovního vědění.
V tomto systému lze evolučně dospět a opustit ho jen tim, že se odpojíme od myšlenek a to tak, že si zpracujeme všechny své potlačené emoce a strachy, pustíme všechny související programy a myšlenkové vzorce systémové výchovy a tímto se z podmínečného sebepřijetí vibračně zvedneme do životního proudu bezdpodmínečné lásky, který nás vyvede zpět do vyššího stavu bytí a souvisejícíh životních realit v rámci vzestupných oken v kosmických cyklech.
Jedno z oken se uzavírá v roce 2022. Vše co se aktuálně děje, je obrovský bengál v systému myšlení, kde se jeho vlastníci, vesmírné rasy snaží, aby co nejvíce lidí nedosáhlo na únikové vibrace tohoto vzestupného okna a souvisejícího kosmického cyklu a uvízlo na další tísíce let v systému reinkarnací. Vše je samozřejmě v souladu s božím řádem, všichni zde jsou fragmenty, inkarnáty padlých duší, které v minulosti stvořily spousty negace a utrpení a přišly si zde do této reality pro poučení, energetické vyrovnání a související duchovní evoluci.
Spravedlnost života je absolutní, přesto, že myšlenky a související programy tvrdí opak. Již naši vědomí předkové říkali "Myslet, znamená hovno vědět" a takto je potřeba k myšlenkám přistupovat s vědomím, že není dobré se v životě rozhodovat na základě něčeho, co nevychází z našeho srdce.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.