úterý 15. srpna 2023

Muž

Lidská bytost, která má ve svém základu elektrický imprint s polaritou "+" se nazývá Muž.
Muž v lidském těle je hmotnou manifestací vydělení mužského principu z božské jednoty.
Mužský princip je tvůrčí silou, tvůrčím projevem života v prostoru principu ženského.
Muž je světlem, symbolem božství, moudrosti poznání, pravidel a zákonů božího řádu ve Stvoření, které ve vztahu se svou ženou společně svým láskyplným životem manifestuje a chrání.
Muž je přitahován ženou do vztahu, aby se učil jí milovat takovou jaká opravdu je a díky svým duchovním zkušenostem byl schopen odhalit veškeré iluzorní nástrahy, které život do jejich vztahu přináší a byl schopen ochránit jejich společný vztah a udržet ho v bezpodmínečné lásce a harmonii.
Muž se tedy učí skrze svou ženu poznávat své duchovní záměry poznání, svou nepoznanou temnotu, kterou mu jeho žena symbolizuje a přehrává skrze sebe, skrze své vlastní tělo, skrze prostor, který tvoří.
Z pohledu fyzické sexuality ženy je tímto prostorem její tělo, primárně její vagina, kterou nabízí svému muži, ve které ho přijímá a učí, aby v ní sexuálně tvořil pro její radost, rozkoš a potěšení.
K tomuto účelu má muž primárně svůj penis, který symbolizuje jeho mužství a napojení na duchovní podstatu a související rodové kořeny, což je oblast prvního energetického centra a související kořenové čakry.
Oproti tomu u ženy jsou symbolem ženství její prsa a související čtvrtá srdeční čakra.
Úkolem muže ve vztahu je následovat ve svém učení svou ženu a ověřovat si její projevy lásky skrze své pocity v srdci, skrze své uvědomění a napojení na přirozené duchovní principy a zákonitosti života a hlídat tak, aby její projevy nevedly k touze po moci, manipulaci, panovačnosti a ovládání ostatních.
Úkolem ženy je vést muže učením lásky a souvisejícím duchovním rozvojem a hlídat jeho tvořivost, aby nebyla ničivá.
Nosným pilířem jejich vzájemného vztahu je vědomá sexualita a související učení se lásce a jejímu prožívání v jejich fyzických tělech.
V tomto kontextu je žena přijímající, prožívající a orgasmická.
Muž je zde dávajícím, tvořivým kultivátorem a hlídačem expanze sexuální energie a souvisejících prožitků.
Jednoduše řečeno, pokud si ženu při jejích sexuálním prožívání představíme jako rozvlněné moře sexuálních rozkoší, pak muž se zde učí vědomě surfovat na těchto vlnách, tak aby s ženou držel krok, ale zároveň to nepřepálil a předčasně tak nepřerušil souladný a harmonický tok jejich vášnivého milování.
Pro muže je tedy v této rovině hlavním úkolem stát se dokonalým milencem, mistrem kultivace své vlastní sexuální energie, znát bravurně tělo své ženy, obzvláště pak funkce erotogenních zón a pracovat na svém poznání a duchovním rozvoji takovým způsobem, aby ke své ženě a jejímu tělu přistupoval vždy s láskou a radostí.



 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.