pondělí 30. listopadu 2020

Původní hodnoty člověka

Lidská rasa, byla stvořena jako strážcovská.
Byla stvořena stejně jako jiné strážcovské rasy za účelém chránít v sobě původní božské hodnoty Prvotního Stvoření a s nimi spojené božské principy a zákony.
Strážcovské rasy ve Stvoření chrání a manifestují tyto původní hodnoty tím, že je žijou ve svém vlastním životě, ve svých rodových liniích na odpovídající úrovní bytí, související vibraci v tělech a prostoru, který jim byl pro tento účel dán. A toto vše bedlivě střeží.
Vzhledem k dlouhodobému problému ve Stvoření vytvořit silný a odolný genotyp strážcovské rasy, byl pro lidskou rasu vybrán, takový záměr, díky kterému prošla tvrdým výcvikem a souvisejícími lekcemi a s nimi spojenými životními osudy a příběhy, které jí umožní projít dalšími náročnými nadcházejícím evolučními cykly ve Stvoření a postupně napravit svá velká selhání a selhání svých předchůdců v minulosti.
Projekt člověk se pomalu chýlí ke svému završení a dnešní doba je tím okamžikem, kdy se z vlastní temnoty poučení a očištění lídé probouzejí do své božské podstaty vědomého, v žáru pekla zoceleného člověka, který poznal hodnotu všech možných aspektů lásky skrze svou vlastní bolest a související utrpení.
Takovýto člověk se neoděluje od své podstaty, tedy od Boha a nepopírá ji tím, že mezi sebe a Boha staví někoho dalšího. Je zodpovědný za své pocity a jednání v životě a ví, že on sám je a vždy byl příčinou toho jaký život prožívá.
Člověk ve své podstatě je tedy přímou manifestací Boha na daných úrovnich bytí. Toto spojení přímo prožívá skrze své tělo, skrze své pocity v srdci. Ví, že ta pro něj správná, pravdivá cesta jeho původu je pouze jedna a je to cesta jeho srdce, kterou kráčí beze strachu s vědomím, že jedinou jistotou v jeho životě je on sám takový jaký je, jak se prožívá a cítí spokojený a šťastný. Nesnaží se a nepotřebuje být nikým jiným, protože ví, že vše co potřebuje k tomu, aby byl neskonale šťastný a spokojený, již od počátku má a vždy mít bude.
Přímým vyjádřením Boha v té nejvyšší podstatě je lidské vědomé sexuální spojení muže a ženy, což je zároveň hlavním záměrem a smyslem jejich existence, tedy základním původním projevem člověka v jeho pravé božské podstatě.
Největší hodnotou lidské rasy je poznání a související vědění, které drží v buněčné paměti a genech svých těl. Smyslem existence lidských strážců je tedy zachovávat a chránit své rody, související vědění takovým způsobem, aby nezanikly a žily v lásce, míru, harmonii a souladu s jejich životním prostředím navěky věků.

 



Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.