středa 23. prosince 2020

Odhalení

Procházíme obdobím velké očisty a transformace naší společnosti ve kterém se vše vyjevuje, odkrývá se, aby ukázalo svou pravou tvář. Každý je vyzývám k tomu, aby se pravdivě projevil, aby ukázal jaký skutečně je, dal najevo své pocity a související hodnoty.
Na jedné straně se lidé vzdávají toho starého, odhazují své masky, upředňostňují sebelásku, berou si postupně zpět svou odpovědnost, vlastní sílu a moc a odpoutávájí se od věcí, které jim v životě neslouží a způsobují utrpení.
Na druhé straně jsou zde lidé, kteří se ještě nechtějí vzdát svého utrpení a souvisejících prožitků, touží po moci, majetku a stále bojují za záchranu tohoto života v domnění, že pouze skrze toto utrpení a podporu souvisejících hodnot nálezají tu svou vlastní a jsou v očích ostatních přijati a uznáni, proto jsou ochotni si na své masky emoční nasazovat masky fyzické a jsou ochotni poslouchat a plnit rozkazy směřující k podstupování ještě hlubší bolesti a souvisejícího utrpení.
Jsme svědky rozdělování lidstva na dva tábory, které se nachází na opačných březích řeky osudu lidstva. První z táborů je pod nadvládou strachu ze smrtelné nemoci, který ztahuje své účastníky do ještě hlubšího strachu, nevědomí a s tímto spojeným otroctvím vlastní mysli, zmanipulovaných domněnek a představ, absolutní ztráty svobody, vlastní moci a související bezmoci.
V druhém z těchto táborů vládne naděje na lepší život, vůle se změnit, vyzdravit v sobě to špatné a navrátit se k původním hodnotách člověka žijícího v lásce, ve svém božství a souladu s principy bytí na této planetě. Tyto tábory jsou na určitou dobu propojeny mostem, který se bude postupně ztrácet z pozornosti a souvisejícího vnímání každé z obou stran. Je pouze na každém z nás, pro jakou cestu dalšího života se rozhodneme a jaký tento život bude.
Zda budeme my sami zodpovědní za toto rozhodování a nebo necháme rozhodovat dále za nás ty, kteří díky této moci, nastavují náš život podle jejich vlastních představ.







Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.