pondělí 7. února 2022

Hojnost

Hojnost je projeveným, obvykle smyslově vnímatelným, materiálním odrazem naší projevené, vyzářené sebelásky. Jedná se o stav našeho vědomého energetického souladu se životem a s jeho řídícím Zákonem energetického vyrovnávání.
O hojnost tedy není potřeba usilovat, je na základě naší vibrace a láskyplného vyzařování vždy odpovídajícím způsobem přidělována automaticky.
Jednoduše řečeno, každý má v životě zajištěno neustále vše co ke svému poznání a souvisejícímu duchovnímu vývoji potřebuje. Veškerá snaha přitáhnout si do života více hojnosti bez prohlubování vlastní sebelásky vede pouze k odpovídajícím lekcím, které nám vždy poukazují na naši nízkou sebehodnotu a strach z nedostatku, související chtění a lpění na nepůvodních a nepřirozených hodnotách systémového myšlení.

Hojnost je tedy vždy přirozeně navázána na sebelásku, na to co jde z naší duchovní podstaty, z radosti, ze srdce. Hojnost silně proudí tam, kde není očekávání a strach, kde je uvědomění si toho, že vše co k šťastnému a spokojenému životu potřebujeme je v nás, v pocitech našich srdcí, ve spojení s naší duchovní podstatou a souvisejícím věděním. Vše ostatní včetně hojnosti již přichází automaticky na základě tohoto uvědomění.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.