pátek 20. května 2022

Labyrint života

Život je obrazem celistvosti projevu všech Stvořitelských kolektivů vědomí. Život ve hmotě je vetkán do 12ti dimenzionální časové matice, frekvenčně a materiálně rozdělené do 4 harmonických vesmírů a souvisejícíh realit. V základu je životní matice tvořena 12ti hlavními liniemi.
První, hlavní, vibračně nejvyšší je cesta kristovská, cesta absolutního dobra, lásky, zodpovědnosti, radosti, rozkoše, moci, přirozenosti a sebepřijetí v souladu se Zákony Stvoření a pravidly božího řádu, kde vše je stvořeno v souladu s prvotním uvědoměním v absolutní kráse a dokonalosti. Vše hmotné je zde tvořeno čistou formou kristovského kódování a související posvátné geometrie.
Na opačném konci proti této cestě stojí cesta 12tá anti-kristovská, je to tedy cesta absolutního protikladu, stínu, temnoty, negace, duality, sebepopření, strachu, odporu, ne-moci, nezodpovědnosti, utrpení, převrácení naruby. Mezi těmito dvěmi základními cestami je přechodová linie ostatních cest, které jsou spojnicí mezi těmito základními rovinami bytí, sebepoznávání a učení se lásce v oddělenosti od vlastní božské podstaty.
Každá z těchto základních 12ti cest má v sobě dalších 12 dějových sub-linií a každá dějová sub-linie má v každém okamžiku 144 možností volby děje a souvisejících prožitků. Každá duchovní bytost procházející svým vlastních vývojem je inkarnovaná dle úrovně poznání a souvisejících záměrů do odpovídajícího těla, související životní reality a s tímto spojené dějové linie aby si prožila svůj aktuální obraz sebelásky a uvědomění.
Každá duchovní bytost má tedy svůj protiklad, svůj stín, svůj negativní učící anti-projev spojený s výchozím pozitivním sebeprojevem, který je její nedílnou součástí na všech úrovních bytí. Pokud je duchovní bytost ve své celistvosti, tedy v bezpodmínečném sebepřijetí, není rozdělena dualitně do těchto dvou základních rovin, ale je sjednocená, nepopírá své minulostní negativní zkušenosti skrze své anti-projevy a s poučením toho, co to pro její další cesty vývoje znamená, nachází se ve stavu božství, může se vědomě rozhodovat kam dál ve svém životě bude směrovat své volby.
Duchovní bytost popírající svůj anti-projev skrze svá realitní zrcadla se nachází v nepřirozenosti, trpí díky potlačení svých temných částí, karmickou zátěží, nedostatkem lásky, má strach, nízkou sebehodnotu, prožívá své nemoci a cyklicky si prohlubuje svou aktuální zkušenost v oddělenosti od sebe sama a skrze systém myšlení si tvoří a přehrává všemožné představy a domněnky, které jsou jí podsouvány za účelem prohloubení jejích aktuálních prožitků.
Učí se tedy v zapomění na sebe sama, jaké to je na aktuální úrovni bytí a související frekvenci života nebýt Bohem. Takováto bytost se rozhoduje ve svém životě nevědomě, je manipulována myšlenkami a řízena myšlenkovými vzorci chování a sváděna od cesty k nápravě, k návratu do sjednocení a související pozitivní podstaty. Lidská rasa člověka se aktuálně nachází ve svém vývoji někde ve středu základních 12ti životních línii, tedy na čísle 6. Smyslem života je nekonečné poznávání rozměrnosti Boha a všech jeho představ o sobě skrze vše stvořené, udržování se ve stavu přirozenosti, radosti, štěstí a spokojenosti. Je to tedy všechno ve všem v souladu se vším.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.