středa 4. září 2024

Navyšování vibrací

Pojem navyšování vibrací je dnes velmi hojně používán v ezoterických a spirituálních kruzích ve spojitosti s právě probíhajícími transformačními změnami lidské společnosti a souvisejícího lidského vědomí na Zemi.

Z mého pohledu vnímám pojem osobní vibrace jako úroveň vlastní duchovní vyspělosti, která rovněž poukazuje na frekvenční úroveň vědomí daného jedince.
Jednoduše řečeno je to jakýsi číselný ukazatel naší duchovní vyspělosti a souvisejícího rozměru naší sebelásky, díky kterému nám život nabízí příjemnější a přirozenější životní situace, prožitky a podporu pro vlastní seberealizaci.

Vibrace tedy není potřeba řešit, protože je to pouze důsledek toho jak si v životě přirozeně stojíme, jak rozumíme životu, jaké v něm ctíme a žijeme hodnoty, jak se chováme a projevujeme ve svých vztazích, rodinách a k ostatním ve společnosti, jak se všechny tyto věci odrážejí v kvalitě prožitků v našem fyzickém těle.

Pokud si tedy chceme přirozeně navyšovat vlastní vibrace, znamená to přímo měnit a narovnávat si svůj život k původní lidské přirozenosti a souvisejícím hodnotám.
Uzdravovat si svůj život, tělo, vztahy, zbavovat se postupně všemožných rodových zátěží a programů, které s přirozeným životem neladí a brání nám v uzdravení a žití života v lásce, radosti a harmonii.

Vibraci si naopak nezvýšíme, pokud tyto věci budeme ve svém životě ignorovat, odsouvat, budeme před nimi unikat a zavírat oči.
Vibraci si rovněž nezvýšíme, když budeme ve svém životě živit naše odpory a nelibosti, strach a zlobu ke všemu možnému kolem nás.

Každý odpor, který v sobě cítíme vůči něčemu nebo někomu nám poukazuje na naši necelistvost na naše vlastní nedořešená zranění a duchovní traumata, která nás svou tíhou drží přivázána k souvisejícím životním situacím ve kterých se nám tyto věci vyvolávají, přehrávají a promítají a vybízejí nás k pochopení a přijetí.

Pokud se chceme v životě cítit dobře a být v něm přirozeně šťastní a spokojení, tak na sobě aktivně pracujme a uzdravujme si své tělo, své vztahy a svůj život.

Nečekejme na žádného spasitele a ani na to, že nám naše osobní vibrace navýší někdo z vnějšku bez našich vlastních životních změn.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.