středa 1. dubna 2020

Cesta proměny

Starý svět se bortí a vše co s ním kdy souviselo se požírá zevnitř vlastní nenažraností a neochotou vzdát se iluze vlastní oddělenosti a příjmout se, přijmout svou pravou podstatu a s ní související nové životní změny a výzvy. Již nelze dál přehlížet naše vlastní pocity, obavy, potlačené bolesti, vzteky a hněvy, které se derou na povrch.
Strach a panika jsou hlavními koordinátory těchto právě probíhajících očistných a transformačních procesů a třídí to jemné od hrubého. Je soustavně prověřována naše víra, uvědomění a hodnoty. Bojíme se snad přijmout fakt, že jsme součást Boha, že jsme to všechno stvořili a chtěli to takhle prožít?
Bojíme se všeho co souvisí se smrtí i přesto, že víme, že jsme v absolutnu věční a v iluzi Stvoření nesmrtelní? Bojíme se být sami sebou, protože si myslíme, že sami nejsme pro sebe dost?
V našem životě nelze nic ztratit kromě nás samých, vše již máme v sobě a to ostatní vždy sloužilo pouze ke zpestření života a podpoře našeho tvoření. Na dlouhou dobu jsme ztratili sami sebe, když jsme uvěřili myšlenkám a opustili naše srdce, byla to součást naší duchovní cesty, našeho poznání.
Ten kdo prožil Boha, poznal, že jeho cesta je nevyhnutelná a on sám je její příčinou i důsledkem. Nemá smysl lpět na vlastní představě o životě, protože každý ho máme přesně takový, jaký ho potřebujeme mít a za všech okolností spravedlivý.
Bůh v člověku se rozpomíná sám na sebe a lidstvo se skrze něj probouzí. Projekt lidstvo se blíží do fáze konečného uvědomění si vlastní hodnoty, hodnoty lidského těla, významu člověka, jeho lidské rasy na Zemi a jeho úlohy ve Stvoření.
Lidské tělo se opět sjednotí s vědomím duše a člověk se zase stane Bohem na Zemi, tentokrát již s uvědoměním pramenícím z poučení se z vlastních chyb a karmických lekcí, které nás od počátku vedly k nevyhnutelnému zneužití vlastních darů, ničení a porušování zákona Jednoty a s tímto vším souvisejícím pádem lidské rasy a opuštění našeho domova.
Ano bylo to nevyhnutelné, záměrem celé této 560 miliónů let dlouhé duchovní evoluce, bylo od počátku posílit obranyschopnost strážcovských ras ve Stvoření, ke kterým lidská rasa patří.
Jsme spolu se Zemí v mezidimenzionálním posunu, jsme na cestě domů, vracíme se tam, odkud jsme příšli, abychom obnovili původní Ráj, lidskou civilizaci,
kde hlavní hodnotou je láska k nám samým a Zemi, tedy prostoru který nám byl dán, abychom ho střežili a prožívali v něm náš naplněný život.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.