pondělí 25. května 2020

Sílá smyslů

Pro interakci s naší realitou má naše lidské tělo k dispozici smysly.
Nevědomý člověk používá ve svém těle velmi omezeně základních pět smyslů, zrak, sluch, hmat, chuť a čich.
Je to z toho důvodu, že místo přirozeného propojení svých smyslů s pocity v srdci, přemosťuje tuto schopnost rozumová rovina postavená na programech myšlení.
Každá informace proudící z našich smyslů je tedy našim rozumem vyhodnocováná vnějším systémovým pohledem, který jsme si adaptovali v rámci systémové výchovy.

Vědomý člověk využívá tyto smysly v jejich původních možnostech.
Díky jejich propojení s pocity v srdci a souvisejícím věděním, je tak každá informace z našich smyslů obohacená o informace z intuitivního kanálu.
Každá lidská bytost má na své duchovní úrovni mnoho silových zvířat, která nás propojují se Zemí.
Každá tato zvířecí bytost, její duchovní vyspělost a související dary,
umožňuje díky propojení s lidskou bytostí další individuální rozšířené vnímání a využívání naších smyslů.
Vědomé užívání naších smyslů nám umožňuje získavat pravdivé informace o všem vnějším kolem nás, vnímat jeho nesoulad a odklon od pricipů bytí.
Zrak umožňuje vidět nesoulad v těle i prostředí, například možnost vidět věci v jejich dokonalé podobě dle původních předloh. Sluch umožňuje slyšet nesoulad ve zvucích, například zabarvení hlasu, které nerezonuje s předanou energií.
Hmat umožňuje energetické působení a přijímání a načítání informací z energetického těla.
Chuť umožnuje vnímat nesoulad v tom co ochutnáváme.
Čich umožňuje vnímat nesoulad v pachách. Smysly jsou samozřejmě systémem záměrně potlačovány a díky preferenci myšlení je také přeprogramován jejich význam.
Hezkým příkladem jsou pachy, kdy si lídé na tělo stříkají různé parfémy a tělové přípravky, aby přebili přirozený pach těla, který o nich prozrazuje vše a nese jasnou informaci o tom, zda se k sobě partneři hodí a co mají v nesouladu.

Pokud si partneři přirozeně nevoní je to signál vzájemného nepřijetí související s vlastním nepřijetím a to vede k tomu, že místo přirozeného hledání toho, proč nám partner nevoní, máme doma vedle sebe náš oblíbený parfém.
Jakmile začneme naše smysly používat správně, tedy vědomě, zjistíme, že naše vnímání má mnohem větší a barvitější rozměr a posune nás zase o kus dál v našem přijetí se do vlastní celistvosti.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.