sobota 19. září 2020

Stejné přitahuje stejné

Člověk je kousek vědomí zdroje, je datovým nosičem informací, je to vědomí ducha a těla.
Každá informace má svůj vlastní prostor, který se nachází ve své vlastní vibraci a ta nám přitahuje do života stejně naladěné informace a jejich nosiče.
Ku příkladu i tento text má svou vibraci a přitáhne pozornost pouze těch, pro které je z pohledu této vibrace zajímavý.
Osho ve svých knihách zmiňuje, že nejlepší co člověk může v životě dělat, je "Nedělat vůbec nic" pozorovat a čekat na to co příjde.
Zaměřit svou pozornost na své vnitřní pocity a sledovat jaký impuls ho vybízí k tomu aby začal "Něco dělat".
Je to touha vycházející ze srdce a nebo strach obestřený našimi myšlenkami pečlivě vetkaný do struktury našich stínů?
Tvorbu z lásky nebo ze strachu upevňuje naše víra v to, že to co děláme je správné a dává to smysl našemu uvědomnění si sebe sama a prostoru ve kterém vše prožíváme.
Nemusíme nic, je to pouze víra a svobodná vůle každého z nás jak se v každém okažiku rozhodujeme a co všechno ještě chceme prožít.
Vše je pravda, vše je vibrace, tedy i každý člověk má svou vlastní pravdu na své úrovni vibrace.
Rozdílnost mezi vibracemi identifikujeme z pohledu systémového myšlení jako pravdu a nepravdu (v extrémním rozpětí jako lež), přičemž z pohledu vnímání každé z jinak navibrovaných protistran to bude vnímáno opačně. Z duchovního pohledu je nepravda vše co nerezonuje s bohem a zákony Stvoření.
Abychom se v tom zcela neztratili a neskončili v našich bádáních ve slepých uličkách, je zde předpokládaná cesta našeho osudu, naše vedení a záměr našich vyšších já, která nás doprovázejí ke zjištění podstaty pravdy o nás,  tedy k nám samotným.
S rostoucí vibrací zjišťujeme, že není potřeba věci a lidi kolem sebe hodnotit a soudit, že vše se na naší úrovni vibrace děje správně a je postaráno o to aby každý prožitek v tomto
prostoru byl optimální.
Naopak, pokud se pokusíme vedeni vlastním strachem někomu ovlivňovat jeho prožitek, automaticky tvoříme karmu a její prožití na sebe nenechá dlouho čekat.
Dobrou cestou k vyšším vibracím se jeví podporovat věci a činnosti, které nám přinášejí do života radost a lásku, držet si pozornost na sobě, být v životě inspirací pro ostatní a stát se pozorovatelem a umělcem na cestě vlastního života.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.