středa 14. října 2020

Náš život s NE-MOCÍ

Původně jsem se nechtěl vůbec k tomuto aktuálně probíhajícímu pseudo-pandemickému témtatu vyjadřovat. Nicméně v následujícím textu je můj postoj a názor pro podporu těch, kteří to mají obdobně.

Zvládneme statisticky alespoň dohnat čísla obětí každoroční chřipky? Samozřejmě, že zvládneme, protože již nebude existovat žádná jiná povolená diagnóza než Covid-19.
Covid-19 je na steroidech, jako závodník na předposledním místě, který si dal za cíl být na prvním místě žebříčku nejnebezpečnějších virů tohoto světa.
K dosažení této kýžené pozice mu usilovně pomáhají politici, médialní lídři celého světa a hlavně my koncoví lidé a to hlavně tím, že se bojíme všeho co se nám v této souvislosti předhodí před obličej a svědomitě to dál šíříme, propagujeme a obhajujeme.
Když v této souvislosti pominu individuální duchovní záměr poznání každého jedince, tak kromě mediálního nizkovibračního marketingu, který tady sponzorují farmaceutické kartely, tady žádný jiný problém neexistuje.
Lidé budou neustále procházet různými nemocemi a umírat na ně, dokud nepochopí význam jejich učení a žádný doktor a ani vakcína nezvrátí záměr poznání jejich vlastní duše. Kdo chce žít pod vlivem nízkých vibrací strachu, má dnes jedinečnou možnost si tudo párty vychutnat plnými doušky, pokud o to sám stojí. Uvědomme si, ale jednu zásadní věc, čeho se vlastně ve svém vlastním životě nejvíce bojíme?
Odpovím za nás. Je to vlastní pohodlnost, neochota se změnit, neochota a neschopnost být zodpovědní ve svém vlastním životě za to jakým způsobem se rozhodujeme, chováme k sobě a tím i k ostatním, konáme a jednáme.
Důsledky těchto příčin s oblibou hážeme na ostatní a máme k tomu samozřejmě instituce a související služby, které živíme vlastní energií a které to jako "vyřeší" za nás. Výsledkem je nepřirozeným způsobem vystavěná upadající zabordelizovaná společnost energeticky závislých bytosti, které se chovají na Zemi jako paraziti.
Jsme stádo ustrašených biorobotických ovcí? A nebo jsme ještě pořád lidé se svou vlastní božskou podstatou a související sebehodnotou.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.