neděle 18. října 2020

Osudová cesta

 Lidé se mě často ptají, jak jsem se dostal k tomu čím se aktuálně zabývám a odkud přišlo mé poznání a uvědomění, proto bych rád v tomto článku nástínil průběh této poměrně náročné cesty, která mě přivedla k dnes prováděné terapeutické práci s lidmi a práci s šamanskými medicínami na ceremoniích, které pořádáme spolu s mým bratrem.

Jak jsem již dříve zmiňoval v článku "Volání medicíny", nikdy jsem se nepovažoval za duchovního člověka ve smyslu, že bych se nějakých způsobem zajímal o jakékoliv náboženství nebo mystické učení. Do svých zhruba 38 let jsem žil poměrně jednoduchý nenáročný život.
Živil jsem se jako IT konzultat a svůj volný čas jsem trávil na počítači programováním a hraním her, venku lezením na skalách, výletováním v přírodě se ženou a později i s našimi dětmi. Stejně jako ostatní, jsem si v životě procházel různými obtížemi, pády i vzestupy a pomalu si plul životem bez hlubšího rozjímání nad tím co mě může čekat v budoucnu.
Pamatuji si, že přibližně před pěti lety na podzim se mi nějakým zvláštním způsobem zhoršil zdravotní stav. Byl jsem v domnění, že se jedná pouze o nějakou sezónní virózu a nevěnoval jsem tomu příliš pozornost. Nicméně problémy neustupovaly a naopak stále více zesilovaly. Silný kašel a záněty dýchacího ústrojí mě několikrát přivedly do mých ne příliš oblíbených prostor nemocničních oddělení, kde jsem postupně absolvoval série vyšetření od rentgenu plic až po testy na alergologii. Výsledky jednotlivých vyšetření nicméně nepoukazovaly na nic významného a lékaři mi povětšinou předepisovali univerzální medikace kombinované s antibiotiky.
V té době bez zkušeností neznalý problematiky celostního přístupu jsem vše přijímal s důvěrou v domnění, že mi to pomůže zlepšit můj stav. Plynuly měsíce a stav se příliš nezlepšoval. Naopak začínaly se objevovat další obtíže a hlavně jsem začal pociťovat různé zvláštní vjemy a tělesné pocity, které jsem si dříve vůbec neuvědomoval. S příchodem těchto stavů se také začaly objevovat strachy z toho, co se to vlastně se mnou děje. Měl jsem pocity, že se mi děje téměr úplně všechno.
Projížděl jsem články na internetu zabývající se různými příznaky nemocí a stupňoval v sobě napětí a zoufalství, že snad nenajdu žádné uspokojivé řešení. V průběhu následujích dvou let jsem prožíval kromě zmiňovaných problému dýchacích cest také trávicí obtíže, dostavily se občasné srdeční aritmie s kolísavým tlakem, deprese, úzkostné stavy, které přecházely až do panických stavů.
Trpěl jsem častými blokádami žeber, obratlů na páteři a souvisejícími útlaky mezižeberním svalů. Nebudu popisovat všechny své útrapy v těchto oblastech a s nimi spojené návštěvy různých odborníků, ale bylo jich opravdu mnoho.
Netuším, kdo byl z mých stavů zoufalejší jestli já, má žena a nebo lékaři. Nakonec jsem jako diagnosticky nezařaditelný byl odeslán nejprve k psychologovi a po té k psychiatrovi. Lékaři mi již v předešlé době dávali prášky na sklidnění, rerspektive utlumení projevů mých neuchopitelných obtíží, takže u psychiatra jsem na ně pouze navázal předepsanou dávkou antidepresiv.
Toto byl klíčový moment mé cesty. Ve svém zoufalství jsem dosáhl jakéhosi pomyslněho dna prožitku a souvisejícího sebezapření, kdy jsem vnímal, že navzdory všemu co o mě ostatní říkají a co si o mých stavech myslí, nejsem ani hypochondr a ani blázen.
Rozhodl jsem se, že si najdu sám cestu jak z toho ven. Již v předešlé době jsem se dostal do kontaktu s čínskou medicínou a chodil jsem na fyzioterapii, kde na mě jedna milá paní pracovala poměrně efektivně s využitím Dornovy metody.
Začal jsem chodit na akupunkturu, věnoval se studiu bylinných směsí z čínské medicíny a zkoumal jejich působení na svém těle. Zjistil jsem, že má zvýšená vnímavost zde byla velmi prospěšná, protože jsem přímo cítil energetické působení takovým způsobem jak bylo u každé směsi uvedeno. Začal jsem si uvědoovat, že to co cítím v průběhu dne, je zvýšená aktivita jednotlivých orgánů při regeneraci a proudění energií v meridiánových dráhách a s tímto samozřejmě i spojené vnímání různých energetických bloků, které byly více nebo méně vnímatelné v období, kdy byly jednotlivé části těla v procesu regenerace.
S pomocí čínské medicíny a trávením spousty času v meditacích jsem se za následujích šest měsíců vysekal z nejhoršího, zbavil se antidepresiv a veškerých chemických léků. Zvedla se mi sebedůvěra v to, že jsem schopen si pomoct sám a nastartovalo to ve mě touhu pokračovat v tomto poznávání dál. Začal jsem si rozšiřovat obzory o další oblasti zabývající se celostním přístupem a také mě to začalo pomalu tahat do oblasti spirituality a duchovního světa.
Poměrně rychle jsem přechroustal různé známé i méně známe knihy zabývající se problematikou numerologie, chiromantie, meditací a různých filosofických pohledů na život a duchovní svět. Postupně jsem si začal vytvářet nový pohled na svět, na svůj život a vše co se v něm děje. Začali se postupně objevovat lidé s různými problémy, jakoby věděli, že jsem schopen jim s jejich obtížemi poradit. Za pár měsiců od momentu, kdy jsem se konečně opět začal cítit dobře se naskytla další možnost posunout své poznání a zkušenosti do mnou neprobádaného prostoru práce s šamanskými medicínami.
Můj bratr se již několik let před mým vstupem do této oblasti, velmi hojně zabýval touto prací a cestoval pravidelně do Kolumbie za místními šamany. Tito mistři svého původního tradičního léčitelského řemesla dojížděli také pravidelně k nám a objevila se tedy možnost k účasti na jedné z jejich ceremonií. Neměl jsem po všech možných referencích o zážitcích z této práce žádná velká očekávání.
Věděl jsem, že je to velmi silná práce z pohledu léčení a s tímto záměrem jsem do toho i šel. Opět se ovšem jednalo o další z kvantových skoků v mém poznání a sebeuvědomění. Od mé první ceremonie můj stav duchovního probouzení nabral téměř raketovou rychlost a během následujícího roku jsem těchto ceremoníí absolvoval dalších asi čtyřicet včetně souvisejícího třítýdenního pobytu v Kolumbii u zmiňovaných šamanských mistrů.
Kromě velmi silných a hlubokých procesů léčení mé duše mi bylo rovněž umožněno ve změněném stavu vědomí čerpat z obrovské knihovny poznání, do které mi byl umožněn vstup na základě mých duchovních kvalit, souvisejícího poslaní a služby celku. Postupně jsem byl seznamován se všemi možnými oblastmi duchovního světa Stvoření a souvislostmi s lidskou rasou.
Byl jsem seznamován svým duchovním vedením vyšších Já se svými duchovními dary a schopnostmi, které mi byly pro mou práci dány. Začal jsem vnímat velmi intenzivní energetické proudění ve svém těle a související napojení na svůj vlastní vnitřní zdroj. Byl jsem dále veden k prohlubování svých schopností vnímat a cítít a k práci na přijímání své vlastní temnoty.
Při práci s medicinou jsem byl veden takovým způsobem, abych ji pochopil a byl schopen s ní pracovat samostatně a využít ji při práci s dalšími lidmi. Bylo mi sdělano s jakými medicínami mám pracovat a jakým způsobem je mám připravovat. V určité fázi poznání jsem prošel procesem rozpuštění duality a pochopení významu učení temnoty.
Po té mi bylo sděleno, že jsem připraven začít pracovat s lidmi formou energetických terapii a práce na ceremoniích s medicínou. No a od té doby pomáhám ostatním na jejich cestě najít jejich duchovní kvality, zvládat obdobné obtíže v různých oblastech života kterými jsem prošel já sám s využitím svých schopností a síly šamanských medicín.
Jsem vděčný za možnost kráčet touto nádhernou a pro mě také velmi bolestivou a náročnou cestou, protože jsem zde nalezl uvědomění si toho, že jsem tady pro to, abych tu byl nejen pro sebe, ale i pro ostatní lidi a pouze a jen takový jaký jsem a jaký jsem vždycky byl ve své vlastní podstatě beze strachu z toho, že nejsem dost dobrý a nebo, že musím nejprve někým být a něco dokázat, abych si poté získal od ostatních zasloužené uznání.


 

středa 14. října 2020

Náš život s NE-MOCÍ

Původně jsem se nechtěl vůbec k tomuto aktuálně probíhajícímu pseudo-pandemickému témtatu vyjadřovat. Nicméně v následujícím textu je můj postoj a názor pro podporu těch, kteří to mají obdobně.

Zvládneme statisticky alespoň dohnat čísla obětí každoroční chřipky? Samozřejmě, že zvládneme, protože již nebude existovat žádná jiná povolená diagnóza než Covid-19.
Covid-19 je na steroidech, jako závodník na předposledním místě, který si dal za cíl být na prvním místě žebříčku nejnebezpečnějších virů tohoto světa.
K dosažení této kýžené pozice mu usilovně pomáhají politici, médialní lídři celého světa a hlavně my koncoví lidé a to hlavně tím, že se bojíme všeho co se nám v této souvislosti předhodí před obličej a svědomitě to dál šíříme, propagujeme a obhajujeme.
Když v této souvislosti pominu individuální duchovní záměr poznání každého jedince, tak kromě mediálního nizkovibračního marketingu, který tady sponzorují farmaceutické kartely, tady žádný jiný problém neexistuje.
Lidé budou neustále procházet různými nemocemi a umírat na ně, dokud nepochopí význam jejich učení a žádný doktor a ani vakcína nezvrátí záměr poznání jejich vlastní duše. Kdo chce žít pod vlivem nízkých vibrací strachu, má dnes jedinečnou možnost si tudo párty vychutnat plnými doušky, pokud o to sám stojí. Uvědomme si, ale jednu zásadní věc, čeho se vlastně ve svém vlastním životě nejvíce bojíme?
Odpovím za nás. Je to vlastní pohodlnost, neochota se změnit, neochota a neschopnost být zodpovědní ve svém vlastním životě za to jakým způsobem se rozhodujeme, chováme k sobě a tím i k ostatním, konáme a jednáme.
Důsledky těchto příčin s oblibou hážeme na ostatní a máme k tomu samozřejmě instituce a související služby, které živíme vlastní energií a které to jako "vyřeší" za nás. Výsledkem je nepřirozeným způsobem vystavěná upadající zabordelizovaná společnost energeticky závislých bytosti, které se chovají na Zemi jako paraziti.
Jsme stádo ustrašených biorobotických ovcí? A nebo jsme ještě pořád lidé se svou vlastní božskou podstatou a související sebehodnotou.