pondělí 22. listopadu 2021

Jednooký mezi slepými je králem

Vládní aparáti si jede zarytě svou a snaží se neustále vmanipulovávat další obnošená nařízení teleshopingovým stylem Horsta Fuchse i přesto, že již byla několikráte v minulosti dementována a zamítnuta soudními institucemi.
Očkování na které je aktuálně vládou kladen největší důraz, má být postaveno na dobrovolnosti. Dobrovolnost se také týká jakékoliv související činnosti, ke které patří práce lékařů v aktuálním dění, včetně povolání mediků do "přetížených" nemocnic. Pokud se zde děje něco v rozporu se zákony a právy, dochází k vyhrožování, nátlaku a vydírání, tak je potřeba se tím zabývat, neustupovat a nepřehlížet to.
Každý má povinnost bránít svá práva a svobodu a to se týká také lékařů a mediků v nemocnicích. Policie má aktivně upozorňovat na porušování zákonů, práv a svobod a zneužívání pravomocí vládnoucích činitelů. Proč se tomu neděje je dobrou otázkou.
Lidé by si měli uvědomit, že se tady v prvé řadě zneužívají pravomoci, ústava a zákony a až v druhé řadě je tady nějaká virová infekce. Je zde snaha rozdělit společnost a diskriminovat vybrané skupiny lidí. Žádný politik, ministr nebo jiný státní činitel nemá právo vydávat jakákoliv vlastními zájmy motivovaná nařízení a vyhlášky, které porušují zákony a ústavu.
Takže zde nemá smysl srovnávat to, jakým způsobem se tahle mocenská hra hraje, ale je potřeba si uvědomit, že jsme jako národ dopustili, že se vůbec hraje a dali jsme svolení k tomu všemu, co se nám dnes díky vládním nařízením vrací. Pokud nefunguje právní stát, nefunguje vykonavatel spravedlnosti, zneužívání těchto nosných pilířů svobodné demokratické společnosti se stalo standardním způsobem konání, potom je to jasný signál, že celý demokratický systém je v troskách a tím, že to aktuálně sledujeme celosvětově, tak je to viditelná předzvěst civilizačního úpadku a rozkladu společnosti se snahou nastolit systém nový.
Jaký tento systém bude, to dnes záleží na tom jaké hodnoty budeme ve svém žívotě dále obhajovat a bránit. Co se týká účelově přetížených nemocnic, tak to je kapitola sama pro sebe, kdy již od devadesátých let se systematicky odstraňovaly místní zdravotní střediska a veškerá lékařská péče se centralizovala do velkých měst. Takže poděkujme v tomto, těm kteří se o to zasloužili.
Celou situaci kolem virové infekce covidu dnes vnímám jako zanedbání primární zdravotní péče. Díky vládním nařízením, přestali praktičtí lékaři dělat svou práci, nepříjímají díky strachu z infekce své pacienty a na vše se hystericky dává nálepka covid. Pokud by se ke covidu přistoupilo jako ke chřipce, tak zde dnes nemáme naprosto žádný problém a všechny případy by se vždy řešily na základě projevů a priorit dané nemoci, tak jak tomu bylo dříve. Protože jsou zde ovšem na prvním místě mocenské zájmy a peníze, tak zde nejde ani o lidi ani o zdraví, ale v prvé řadě o tyto zájmy a to je potřeba si uvědomit a na základě tohoto také jednat.
Každý z nás je zodpovědný sám za sebe, za svůj vlastní život a nikdo za nás naše vlastní problémy nevyřeší. Proto nenechme rozhodovat za nás ostatní, neodevzdávejme soustavně svou moc těm, kteří ji jen zneužívají ke svému prospěchu, manipulaci a realizaci svých mocenských zájmů.


 

středa 10. listopadu 2021

Klidně zachojte paniku, příčinou vašich potíží, ale není virus

Rozhodl jsem se vystřihnout zde pár vět z dřívějších článků o příčinách nemocí a zdůraznit je, abych tak napomohl osvětlit právě probíhající dění a podpořil ty, kteří se nechtějí nechat tlačit do cíleně vykonstruovaných strachů, nesmyslného očkování a všemožně se nechat šikanovat protiprávními strašáky.
Přičinou každé nemoci jsou potlačené emoce, tedy související zablokované energie na našem energetickém těle. Na existenci těchto energetických bloků poukazují fyzické projevy nemocí na našem fyzickém těle a s nimi spojené nepříjemné pocity. Tyto fyzické projevy primárně omezující naše tělesné funkce jsou důsledky našich nemocí.
V oblastech projevu našich nemocí vzniká prostředí, které přitahuje pozornost různých parazitálních entit, ke kterým patří různé viry a baktérie, které toto prostředí využívají ke svému projevu a ke svému dalšímu množení. Tyto bytosti jsou pouze přítomny v projevu nemoci, v tomto prostředí a žádným způsobem nemohou za její příčinu. Svou existencí tak dávají další podnět pro naší pozornost, abychom se problémům našeho těla začali věnovat.
V aktuálně probíhajícím dění má spousta lidí problémy s dýcháním. Jsou diagnostikování například se zápalem plic a samozřejmě s pozitivním testem na covid. Jako příčina jejich nemoci se uvádí covid, což je nesmysl. Příčinou zde není ani onen zápal plic, ale jedná se o důsledek nemoci. Příčinou jsou v tomto případě vždy potlačené emoce v plicích a dalších souvisejících orgánech, poukazující na problémy v sebevyjádření.
Postižený jedinec, popřípadě celá jeho rodová lídnie je zatížena specifickými myšlenkovými vzorci chování, které díky strachu brání dotyčnému, aby se pravdivě projevil. Takže dotyčný místo toho, aby projevoval to, co opravdu cítí, tak raději projevuje, díky strachu z nepřijetí, to co chtějí slyšet a vidět ostatní, tedy různé formy přetvářek a nepravd. Tímto dochází k sebepotlačování, potlačování emocí. Z dlouhodobého hlediska se všechny takto potlačené, nepravdivě projevené emoce formují do fyzického projevu nemoci v místě, kde jsou uloženy, v konkrétních orgánech a částech těla. Tímto duše dotyčného dává signál, že by měl věnovat pozornost svým nemocem a souvisejícím pocitům a pracovat na jejich odstranění.
V necelostní systémové medicíně, která nepracuje s duchovní podstatou člověka a zkoumá pouze důsledkovou povrchní rovinu nemoci toto není záměrně uváděno, protože tato nauka podléhá učícímu systému oddělenosti od vlastní duchovní podstaty a staví ne na pravdě, ale na pravděpodobnosti a pokusech pozorování fyzického projevu nemoci, proto systémová medicina nevyřeší vědomě příčinu nemoci a ani v důsledkové rovině není schopna fungovat na 100%. Systémová medicína vždy fungovala a bude fungovat v režimu pokus - omyl. I když se jí podáří z projevu nemoci odstranit viry nebo baktérie, tak se stejně pouze potlačí příčina projevu nemoci,, oddálí se její řešení a fyzický projev nemoci se později dálé rozvíjí a přechází do dalších stádii tak, jak je systémová medicíná popisuje. Nejprve jsou zde akutní potíže, poté chronické a nakonec autoimunitní poruchy a finálně sebedestruktivní rakovina.
Vakcinace je typickým nikdy nekončícím laboratorním pokusem odstranit projev nemoci a potlačit jeho příčinu. Jediné čeho se zaručeně dosáhne je postupná destrukce přirozeného imunitního systému, jehož postupné selhávání poukazuje na to, že dotyčný je doslova zahlcen různými mutacemi všemožných virů a baktérii a jeho tělo je velmi efektivní líhní a živnou půdou pro tyto bytosti. U svých nemocí věnujte tedy v prvé řadě pozornost jejich projevům a snažte se s pomocí psychosomatiky co nejblíže lokalizovat jejích příčiny.
V důsledkové rovině nemoci lze velmi efektivně pomoci tradiční bylinnou léčbou z různých celostních systémů například čínské medicíny nebo lidového léčitelství, také úpravou stravy a odpovídajícím odpočinkových režimem. V rovině příčiny nemoci je dobré zvolit vhodné terapeutické léčení, kde se dostaneme do odpovídajícíh hloubek potlačených emocí. Vše co se dnes kolem nás děje má hlubší a komplexnější rozměr a přesah než si většina z nás dokáže představit. Covid nám dnes pouze poukazuje na naše již dávno existující nemoce, na naši odevzdanou osobní zodpovědnost a bezmoc, na přístup k přirozenému životu a souvisejícím hodnotám, které žádná vakcína za nás nikdy nevyřeší.