pondělí 22. listopadu 2021

Jednooký mezi slepými je králem

Vládní aparáti si jede zarytě svou a snaží se neustále vmanipulovávat další obnošená nařízení teleshopingovým stylem Horsta Fuchse i přesto, že již byla několikráte v minulosti dementována a zamítnuta soudními institucemi.
Očkování na které je aktuálně vládou kladen největší důraz, má být postaveno na dobrovolnosti. Dobrovolnost se také týká jakékoliv související činnosti, ke které patří práce lékařů v aktuálním dění, včetně povolání mediků do "přetížených" nemocnic. Pokud se zde děje něco v rozporu se zákony a právy, dochází k vyhrožování, nátlaku a vydírání, tak je potřeba se tím zabývat, neustupovat a nepřehlížet to.
Každý má povinnost bránít svá práva a svobodu a to se týká také lékařů a mediků v nemocnicích. Policie má aktivně upozorňovat na porušování zákonů, práv a svobod a zneužívání pravomocí vládnoucích činitelů. Proč se tomu neděje je dobrou otázkou.
Lidé by si měli uvědomit, že se tady v prvé řadě zneužívají pravomoci, ústava a zákony a až v druhé řadě je tady nějaká virová infekce. Je zde snaha rozdělit společnost a diskriminovat vybrané skupiny lidí. Žádný politik, ministr nebo jiný státní činitel nemá právo vydávat jakákoliv vlastními zájmy motivovaná nařízení a vyhlášky, které porušují zákony a ústavu.
Takže zde nemá smysl srovnávat to, jakým způsobem se tahle mocenská hra hraje, ale je potřeba si uvědomit, že jsme jako národ dopustili, že se vůbec hraje a dali jsme svolení k tomu všemu, co se nám dnes díky vládním nařízením vrací. Pokud nefunguje právní stát, nefunguje vykonavatel spravedlnosti, zneužívání těchto nosných pilířů svobodné demokratické společnosti se stalo standardním způsobem konání, potom je to jasný signál, že celý demokratický systém je v troskách a tím, že to aktuálně sledujeme celosvětově, tak je to viditelná předzvěst civilizačního úpadku a rozkladu společnosti se snahou nastolit systém nový.
Jaký tento systém bude, to dnes záleží na tom jaké hodnoty budeme ve svém žívotě dále obhajovat a bránit. Co se týká účelově přetížených nemocnic, tak to je kapitola sama pro sebe, kdy již od devadesátých let se systematicky odstraňovaly místní zdravotní střediska a veškerá lékařská péče se centralizovala do velkých měst. Takže poděkujme v tomto, těm kteří se o to zasloužili.
Celou situaci kolem virové infekce covidu dnes vnímám jako zanedbání primární zdravotní péče. Díky vládním nařízením, přestali praktičtí lékaři dělat svou práci, nepříjímají díky strachu z infekce své pacienty a na vše se hystericky dává nálepka covid. Pokud by se ke covidu přistoupilo jako ke chřipce, tak zde dnes nemáme naprosto žádný problém a všechny případy by se vždy řešily na základě projevů a priorit dané nemoci, tak jak tomu bylo dříve. Protože jsou zde ovšem na prvním místě mocenské zájmy a peníze, tak zde nejde ani o lidi ani o zdraví, ale v prvé řadě o tyto zájmy a to je potřeba si uvědomit a na základě tohoto také jednat.
Každý z nás je zodpovědný sám za sebe, za svůj vlastní život a nikdo za nás naše vlastní problémy nevyřeší. Proto nenechme rozhodovat za nás ostatní, neodevzdávejme soustavně svou moc těm, kteří ji jen zneužívají ke svému prospěchu, manipulaci a realizaci svých mocenských zájmů.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.