čtvrtek 8. září 2022

CIT terapie v praxi - Atopický ekzém

Před necelými dvěma roky za mnou příšla na terapii Alena Křepelková s následujícími problémy. Diagnóza lékařů: Atopický ekzém - nevyléčitelné autoimunitní onemocnění v doprovodu s astmatem, alopecii, alerigii potvrzenou na vše.
Léčba byla doporučena silná imunosupresiva ,ale ukončena pro vedlejší účinky což byly otoky ,které poukazovali na selhání ledvin do budoucna. Léčba dále nedoporučena.
Klasická medikace v podobě kortikosteroidu po užívání 20 let - nefunkční (tělo začalo být imuní vůči všem dostupným lékům). Během první terapie jsme společně otevřeli základní témata Alenčina života a rozklíčovali základní kořenové příčiny jejích problémů.
Alena prošla několikahodinovou prací na svém těle, kdy se primárně uvolňovaly potlačené emoce hněvu vzteku, smutku a bolesti nahromaděné v oblasti hlavy, krku, hrudníku, břicha, pánve, kyčelních kloubů a vnitřních a vnějších částí pohlavních orgánů.
Po první terapii 50% ekzému zmizelo a po dalších terapiích ekzém dále ustupoval. Během naší splečné práce v dalších terapiích postupně zmizelo astma, pročistili jsme postupně sexualitu ze značného odpojení a rezignace ji posunuli do vlastního zájmu a schopnosti prožívat vzrušení a orgasmickou rozkoš. Aleně se značným způsobem zvedla sebeláska a sebehodnota zájem o sebe o vlastní tělo.
Alena stále dochází ke mě na různé typy terapií a pokračuje v práci na sobě a na vlastním duchovním rozvoji. Alena se sama zabývá terapeutickou prací s lidmi a její vlastní zkušnosti s prací s tělem velmi ovlivnily její aktuální uvědomění a pochopení toho, jak tato práce zásadním způsobem pomáhá uzdravit a výlečit zdánlivě nevyléčitlené a neřešitelné problémy. Na přiložených fotografiích můžete vidět změny na kůži které nastaly po kontaktních terapiích CIT. 





 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.