čtvrtek 1. září 2022

Antikrist

Na počátku svého vzniku byl Antikrist pouhou jednou jedinou myšlenkou pochybnosti, obsahující možnost zpochybnění absolutní spravedlnosti života a souvisejících božích zákonů Stvoření, tedy zpochybněním Boha a jeho Zdrojového vědomí jako počátku veškere projevené živoucí existence.
Tato myšlenka byla vnuknuta jako možnost volby té duchovní bytosti, která stála před momentem přijetí důsledků svého konání ve své vlastní minulosti a na kterou si pro účel poznání a autentičnosti prožitků nepamatovala. Byla tak postavena do související svízelné životní situace ve které by si měla tuto nastřádanou karmu spravedlivě odžít a obdržet související poučení.
Pokud bytost podlehla, ovlivněna strachem, této myšlence a vyhnula se karmickému prožitku, tak jí byla automaticky zvolena životní cesta "Oběti" a související učící lekce skrze její vlastní duchovní pád, která jí postupně jen více vtahovala do víru dalších na této výchozí chybě postavených negativních zkušeností a prožitků, kde lásku, mír a příjetí spravedlivého života postupně nahradily odpor, boj a propagace nespravedlivé duality života s ním spojených pokřivených duchovních hodnot a principů a odsuzování všeho negativního co v něm související učící situace přináši. S tím jak rostlo pokřivené uvědomění této padlé duchovní bytosti, tak v ní rostla i komplexita a síla Antikrista a s ní spojená schopnost kličkovat životem takovým způsobem, aby ona sama již netvořila další karmu, ale byla schopna skrze manipulaci a přemlouvání dalších duchovních bytostí získávat pro sebe jejich vlastní energii potřebnou pro svůj vlastní život.
Tím, že se tato infikovaná bytost postupně sama odstřihla od své vlastní přirozenosti, tak postupně přestala dostávat energetickou výživu od Božského Zdroje a musela si začít obstarávat svou vlastní z vnějšího prostoru, což ji postupně donutilo k tvorbě sofistikovaných technologii a postupů, jak pro sebe tuto potřebnou zdrojovou energii z jiných na Zdroj napojených bytostí získávat a stala se tak parazitem neboli padlou duchovní bytostí na tomto systému energetického vytěžování sama existenčně závislá.
Tato bytost svým konáním dále rozvíjí v sobě komplexitu a rafinovanost myšlenkových vzorců Antikrista, přemlouvá, lže, soudí, uráží a manipuluje další bytosti takovým způsobem aby si získala jejich pozornost a aby následovaly její cestu. Učí je věřit smýšleným informacím a důmyslných způsobem jim podsouvá možnost adaptovat si tyto myšlenky a celý parazitální systém.
A tímto způsobem se Antikrist mezi vesmírnými rasami s nízkou úrovní duchovní evoluce a související vyspělostí šíří v celém Stvoření od jeho počátku jako mor.
Na úrovni reality je dopad Antikrista vnímán tak, že původni geometrické vazby na božský Zdroj napojených lotosových struktur vědomí byl nahrazeny, přemluveny strukturami odpojenými od Zdroje, které známe pod zmanipulovaným pojmem "Květ života", což je ovšem lživý výraz z pera Antikristem napadlé parazitální bytosti. Ve skutečnosti je to květ smrti, který svým uskupením vysává z celé reality a všech v ní inkarnovaných infikovaných bytostí jejích zdrojovou energii a transportuje ji do energetického pole vlastníka a stvořitele toho energetického víru.
Antikrist se stal od počátku skrze všechny bytosti, které mu podlehly velmi mocným učícím myšlenkovým konstruktem všemožných programů, vzorců a souvisejících virálních myšlenek, které vedou pouze a jen k dalšímu hlubšímu rozkladu přirozenosti každé duchovní bytosti, jejích duchovních darů a jejího hmotného projevu s jediným záměrem a cílem a tím je vytěžit z ní maximum energie, kterou tato bytost nevědomky ovlivněna touto myšlenkovou hypnózou bude do vyčerpání svých sil odvádět.
Tímto způsobem, tak bude sama pod vlivem těchto naučených programů, vedena k tvorbě dalších chyb a parazitálnímu chování a bude postupně duchovně upadat skrze různé degradační fáze syntetizace přirozené biologie jejího těla, až do finálního stádia sebedestrukce.
Všechna vědomí ovládaná Atikristem jsou sjednocena do tzv.
"Kolektivního vědomí", které tento konstrukt skrze všechny tyto napadené bytosti přes jimi vybudovaný systém myšlení řídí a rozvíjí.
Antikristem je zasažena celá 12ti dimenzionální matice života a všechny související harmonické vesmíry a reality. Díky tomuto konstruktu byl pokřiven systém inkarnací a nahrazen systémem reinkarnací v nekonečném zacyklení energetické těžby, kdy inkarnovaná duchovní bytost s degradovanými duchovními dary zažívá ve svém fyzickém těle smrtelnost, nemoci, utrpení tak dlouho dokud si nedovolí se proti Antikristovi postavit, tím, že opět příjme zodpovědnost za svůj vlastní život, začne žít související původní duchovní principy a zákony přirozenosti a spravedlnosti, vymaní z dualitního pohledu na život v oběti a souvisejících energetických závislostí.
Nejvíce je z celé matice života zatížen náš padající 3D harmonický vesmír a související uhlíkové reality, který je téměř celý pod nadvládou Antikrista a jeho koncept manifestujících a projevujících kolektivů dravčích vesmírných ras.
Samozřejmě včetně Země a lidské rasy, která na ní pod vlivem tohoto myšlenkového viru parazituje a devastuje její přirozený ekosystém. Všichni lidé se zde vzájemně neustále energeticky obírají a vytěžují v nevědomosti si toho, že stejným, ale mnohem sofistikovanějším způsobem je lidstvo postupně vytěžováno dravčími mizemskými rasami a propagátory Antikrista, které nám celý svůj koncept do této reality v minulosti přinesly a vmanipulovaly pro svůj vlastní energetický prospěch.
K těmto věcem patří různá mystická učení a náboženská učení víry, propagace systému myšlení, ve své podstavě vše postavené na systému myšlení ve vibracích Antikrista. Tyto mimozemské rasy k nám díky vlastnímu energetickému nedostatku všemožně promlouvají přes různé channelingy, prostředníky a proroky, představují se od nepaměti jako různí Bohové, Archandělé, Spasitelé razící skrze své vyvolené zemské elitní služebníky mocenský autoritativní model řízení společnosti. Tímto způsobem se lidská rasa od nepaměti vyvíjí a učí v myšlenkové iluzi zapomění pod vlivem Antikrista, sebelásce.
Myšlenkový koncept Antikrista lze vytěsnit ze svého vlastního života jen tím, že se postupně zbavíme všech energetických závislostí, s nimi spojeným myšlenkových vzorců chování, uzdravíme se ze všech našich nemocí a traumat a tím se i rozpomeneme na náš vlastní duchovní původ, na to kým jsme na počátku jako lidé byli.
Začneme žít naše původní přirozené hodnoty v souladu s prostředím na Zemi a budeme se snažit opět neupadnout do pochybností a odklonu od našeho přirozeného božského původu a právoplatného zařazení mezi strážcovské vesmírné rasy ve Stvoření, které se od počátků brání a chrání před neustálými vlivy Antikrista a bytostmi a rasami, které mu díky své vlastní pochybnosti podlehli.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.