pátek 28. dubna 2023

Zákon Rezonance

Každá duchovní bytost má své vědomí. Frekvence, vibrace tohoto vědomí reflektující úroveň její duchovní vyspělosti a sebelásky je vstupním parametrem, klíčem do matice variant životních dějů a scénářů.
O přiřazování životních zkušeností dle odpovídající vibrace dané duchovní bytosti se stará Zákon Rezonance neboli také Zákon Přitažlivosti a souladu.
Zákon Rezonance je úzce propojen se Zákonem Energetického vyrovnávání, který funguje dle pořekadla "Děláš je ti děláno".
Dle úhlu pohledu je každá duchovní bytost přitahována svou vibrací do stejně vibrujícího životního děje a souvisejících životních situací nebo lze z druhé strany říct, že si tato bytost na základě své vibrace přitahuje k této vibraci odpovídající životní děj a související situace.
V jednoduchosti lze tedy říct, že vše co se kolem nás v bezprostředním životě děje, je odrazem naší vibrace, našeho vnitřního nastavení, úrovně naší sebelásky, našich hodnot a uvědomění si vlastní přirozenosti.
Pokud se nám tedy nelíbí něco kolem nás, je potřeba vždy pátrat uvnitř nás, v našich pocitech a uvědomit si skrze znalost přirozených hodnot a souvisejících klíčů, proč se tyto věci kolem nás dějí a na základě tohoto uvědomění se můžeme dále rozhodnout pro odpovídající změny vedoucí k nápravě toho dění.
Lidé jsou často nespokojení se svým životem, s partnery ve svých vztazích a skrze naučené postoje a chápání života se domnívají, že mohou usilováním naplnit jejich vlastní představy o svém životě, partnerovi a jejich společném životě, nevědomí si toho, že jejich partner je pouze odrazem, projekcí jejich vnitřního nastavení a souvisejících životních zkušeností, které si mají v souladu se Zákonem Rezonance prožít.
Vlastní odpor k prožitkům z duchovní minulosti, ke kterým potlačené vzpomínky a emoce se nacházejí v nevědomé rovině našeho vědomí neboli ve stínu naší duchovní bytosti, definuje skrze myšlenkovými vzorci pokřivený životní postoj představu a požadavky na vytouženého a očekávaného partnera.
Náš vlastní odpor k nám samým nás tedy vede k neustálým definicím podmínek a požadavků, za kterých jsme ochotni přijímat to, co se nám v našem životě a v našich vztazích děje.
Náš vlastní odpor popisuje naše vlastní traumata, související témata a nepřijaté zkušenosti z naší duchovní minulosti, které v projevech ostatních kolem nás odmítáme.
Tyto projevy se na základě zákona Resonance pouze a jen cyklicky opakují, protože dokud držíme v sobě určitá související nastavení, tak bez ohledu na to, co si myslíme a čemu věříme, tak tato nastavení nás neustále propojují s konkrétními situacemi, které nám do života neustále přicházejí.
Pokud jsme v našich vztazích konfrontování s různými negativními postoji a přístupy, jako je lhaní, agrese a násilí, manipulace, nevěra, chtíč, závislosti apod. je to pouze a jen na základě těmto přístupům odpovídajícím našim vnitřním nastavením a souvisejícím potlačeným emocím.
Na přítomnost těchto nastavení nás vždy upozorňují naše nepříjemné pocity, které v dané situaci vnímáme a prožíváme.
Opět lze zjednodušeně formulovat, že v ostatních se pouze a jen vidíme a to buď v lásce, kde rozlišujeme mezi souzněním a soucitem a nebo v odporu, tedy v odmítání svých vlastních zkušeností, minulostních chování a rozhodování aktuálně projevovanými lidmi kolem nás a partnery ve vztazích.
Přirozený život je postaven na vnitřním nastavení každé duchovní bytosti bez ohledu na nabízenou
myšlenkovou iluzi představ a domněnek.
Pokud respektujeme naše vnitřní nastavení, naše vlastní pocity, neseme zodpovědnost za jejich pravdivé prožívání a vyjadřování, tak rezonujeme s naší duchovní podstatou a poukazujeme tímto stavem na naší přirozenou sebehodnotu a sebelásku, tedy na naše božství.
S čím tedy kdo vnitřně rezonuje, to si do života přitahuje a to také žije.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.