čtvrtek 4. ledna 2024

Životní síla

Životní síla nebo také životní energie, je základem veškeré projevené existence.
Je to energie Centrálního Zdroje bez které by život nebyl možný.
Vše co tedy žije, je napájenou touto energií.
Lidské tělo je napojeno na Centrální Zdroj skrze soustavu duchovních tělesných předloh a čerpá jí skrze ledviny, které jí akumulují a zásobují z nich celý tělesný energetický systém.
Kapacita příkonu této energie je daná naším vnitřním nastavením a souladností s principy přirozeného života a souvisejícími Zákony Stvoření, tedy jednoduše našim zdravím v původním významu.
Ve výchozím souladném stavu, kdy je tělo zdravé, udržuje kapacita energetického připojení lidskou genetiku v energetické nezávislosti a tělesné buňky se regenerují v nekonečném procesu sebeobnovy.
Vlastní degenerací a duchovním úpadkem, tedy odklonem od přirozeného života a souvisejících hodnot upadá duchovní bytost a její tělo do nemocí ve formě nepřirozených nastavení a souvisejících energetických blokád (potlačených emocí).
Každá její nemoc vytváří na jejím energetickém těle skrze zablokovanou energii odpor, který blokuje přísun zdrojové energie, tedy své životní síly.
Čím více je tedy duchovní bytost a její tělo zatíženo nemocemi a souvisejícími odpory, tím menší je kapacita přísunu zdrojové energie.
Stav nedostatečnosti této kapacity, kdy tělesná genetika není schopna se přirozeně vyživit nazýváme stárnutí.
Stárnutí s následnou smrtí je tedy důsledkem nedostatečnosti životní energie a souvisejícího napojení na Centrální Zdroj vlivem odklonu od vlastní přirozenosti a souladného života a souvisejících nemocí.
Lidská rasa se sice naučila skrze adaptované parazitické chování a související programy od jiných vesmírných ras kompenzovat si částečně absenci svého přímého napojení životní sily vnějším příjmem stravy, nicméně efekt zisku energie je v této činnosti zcela minimální.
Zato dopady potřeby zajišťovat si vnější zdroj energií z obživy jsou v našich životech a životních hodnotách zcela zřejmé.
Získávání životní energie ze stravy je navíc o to více komplikované tím, že tělo musí vynaložit svou vlastní uloženou energii na rozklad a vstřebání energie z potravin, kde ve většině případů nula od nuly pojde a nebo je energie vynaložené na vstřebání více, než energie získané.
Výsledkem je tedy stav, kdy se můžeme snažit tělo sytit vnější energií, ale nejsme schopni proces stárnutí zastavit.
Navíc si ani díky přejatému nastavení a vymazané rasové paměti nepamatujeme, že stárnutí a fyzická smrt těla je prvním stadiem duchovní nemoci.
Tento nepřirozený stav zajišťuje každé duchovní bytosti komplexní poznání a drží jí v rovněž nepřirozeném systému reinkarnací.
Ve kterém se snaží dospět zpět do uvědomění si vlastní přirozenosti.
Dokonalý vzkaz Centrálního Zdroje všem bytostem vetkaný do přirozeného života je prostý:

"Jaké hodnoty žiješ, takovou podporu životní síly pro svůj život ode mně dostaneš, volba je na tobě."



Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.