pátek 25. prosince 2020

MANIFEST PŘEŽÍVŠÍHO - Jsme ve škole evoluce duchovních bytostí

Inkarnovali jsem se na Zemi do učícího prostoru, reality ve které probíhá poznání, rozvoj duchovních bytostí a související evoluce duší. Tento prostor byl stvořen k nejhlubší formě poznání bytí v oddělenosti od vlastní podstaty v zapomění na sebe sama.
Vše co zde existuje, slouží pouze a jen pro studijní účely a nemá žádnou jinou hodnotu. Hlavním smyslem tohoto prostoru je poučit se a odžít si svou vlastní karmu, tedy negativní důsledky toho, co znamená porušování Zákona Jednoty Stvoření a odklonění, oddělení se od vlastní pozitivní podstaty tedy od pozitivního stavu Boha.
Každý z nás je v tomto prostoru dobrovolně a z vlastní vůle, protože se na počátku své cesty životem rozhodnul, že chce poznat hodnotu sebe sama. svých darů a duchovních kvalit skrze negativní prožití svého výchozího pozitívního stavu a to lze pouze a jen skrze porušení Zákona Jednoty, tedy vytvořením související karmy. Učící systém je nastaven takovým způsobem, aby plně reflektoval potřeby učení jednotlivých duchovních úrovní.
Základem učícího systému je popírání Zákona Jednoty, implementace souvisejících myšlenkových programů, které udržují každého jedince v odpovídajícím nastavení, kterým je primárně strach, nespravedlnost, utrpení, podmínečná láska a s ní spojená energetická závislost.
Je zde vytvořena iluze nedokonalosti, tím že jsou každému jedinci předkládány vnější hodnoty na které je od svého narození učen směřovat svou vlastní pozornost a související energii a je mu vysvětlováno, že se musí nejprve učit, aby někým byl a něčeho dosáhnul.
Je mu představena forma a způsob socializace do systémového dění a také způsob jakým je potřeba žít, aby byl ostatními účastníky přijat. Vše v tomto prostoru je podřízeno nadřazenému božímu řádu a jeho zákonům. Ať učící systém prosazuje jakákoliv nastavení a své vlastní zákony, vždy je to v souladu se zákony Stvoření. Proto je potřeba si uvědomit, že spravedlnost je absolutní a každý má svůj vlastní život spravedlivý v souladu s božím řádem. V tomto prostoru se tedy primárně učíme dělat chyby, prožíváme si vlastní nedokonalost a všechny možné negativní aspekty lásky.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.