sobota 26. prosince 2020

MANIFEST PŘEŽÍVŠÍHO - Jsme vedeni, stačí správně vnímat

Každý z nás je od narození veden životem vlastním duchovním vedením, našim vyšším Já, naší duší takovým způsobem, aby si odžil, procítil a poznal vše potřebné, tak jak si před svou inkarnací předsevzal. Jedinou vědomou komunikací mezi vědomím těla a našim vyšším vedením, tedy naší duší jsou naše pocity v srdci.
Veškerá komunikace se děje skrze tyto pocity a říká se jí intuice neboli intuitivní vnímání. Pro případ neschopnosti zachytávat tuto komunikaci díky vlastnímu odpojení se od pocitů, jsou zde signály, které poukazují na nesoulad při rozhodování se v životě skrze fyzické projevy těla.
Tento nesoulad nazýváme nemocí. Základním smyslem učícího systému a jeho programů je odpojit člověka od tohoto přirozeného nastavení a přemostit cítění myšlením a vyhodnocováním smyslového vnímání skrze myšlenkové programy a vzorce výchovy.
Každý myšlenkový program je vždy navázán, napojen na existující potlačenou emoci, související nepříjemný pocit a pod nim skrytou nepřijatou energii na energetickém těle. Hlavním obranným mechanismem systému a jeho programů před prohlédnutím jejich významu je strach.
Strach udržuje každého jedince v uvědomění, že nemoci a související nepříjemné pocity je potřeba neustále potlačovat, skrývat, nedávat najevo a považovat je za něco špatného, co souvisí se zlem. Existence nepříjemných pocitů a nemocí je systémem vysvětlována takovým způsobem, aby člověk žil v představě, že je život nespravedlivý, že nemá možnost se bránit jinak než, že bude bojovat proti těm, kteří mu svých chováním poukazují na tyto potlačené emoce.
A v tomto zacyklení, které generuje neustále další sebepopírání, utrpení, odpor a související karmu se každý jedinec nachází tak dlouho dokud nepochopí, že to jediné čemu může důvěřovat je on sám, jeho vlastním pocitům v srdci, jeho vlastní intuici, jeho vlastnímu vedení.
Nikdo za nás nemůže nic odžít, vyřešit, pro všechny kolem nás jsme každý z nás svým vlastním životem jen pouhou inpirací.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.