čtvrtek 4. března 2021

Strach jako nástroj moci

Existence strachu vždy poukazuje na lež, tedy nepravdu, na výskyt vlastní ne-moci a jde ruku v ruce s bezmocí a pochybnostmi.
Strach pramení ze sebepopření, sebenepřijetí, z neschopnosti vnímat, vědět, tedy cítit v odpovídající hloubce pravdu o sobě, pravdu o své podstatě, o prostoru ve kterém se prožíváme, o svém vlastním božském původu.
Strach a s ním spojené kontrolní programy jsou uloženy v našich buňkách a jsou průvodními znaky existence zablokovaných energií na našem energetickém těle, které známe jako potlačené, neprojevené emoce, které zde existují jako pozůstatky našich karmických lekcí z minulosti.
Dokud nejsou tyto učící mechanismy zpracovány, přijaty a propuštěny jsou neustále skrze naši genetickou výbavu předávány dalším generacím. To co tedy lidem nejvíce škodí jsou neustále přejímané, adaptované a upevňované strachy a rozhodování se na základě informací na nich postavených.
Strach totiž vždy zajišťuje odpovídající nízkou vibraci životních prožitků a souvisejícího utrpení a je nejsilnějším a nejúčinnějším nástrojem manipulace.
Strach slouží k upevňování moci a nabádá k nezodpovědnosti, ke konání na základě myšlenkových vzorců chování, k zavděčování se představám a očekáváním ostatních a s tímto spojenému podmínečnému přijetí. Strach nabádá k odevzdávání vlastní moci těm, kteří strach šíří a skrze něj se snaží upoutat pozornost a související energii na věci a informace, které upevňují jejich vlastní záměr a s ním spojenou moc.
Vědomý člověk ví, že je potřeba se rozhodovat pouze a jen na základě vlastních pocitů v srdci a né na základě vnějších informací postavených na strachu. Se strachem nelze bojovat, do našeho života se dostal již dávno a bude součástí našeho života do té doby, dokud mu budeme bezmezně věřit, nepřijmeme a nepochopíme s ním spojené souvislosti naších potlačených emocí.
To co dnes převažuje, kolik máme kolem sebe vědomých lidí, kteří znají podstatu strachu, vidíme na tom, kde a v čem žijeme, jak se kolem nás lidé chovají a projevují, jaké mají své vlastní hodnoty a hlavně čeho se bojí.
Pokud se chceme v životě dostat do vysokých vibrací, musíme se naučit pracovat se strachem. Musíme vědět, cítít, vnímat, že přítomnost strachu a snaha zabalit do něj všemožná tvrzení, vždy poukazuje na domněnky, smýšlenosti, tedy nepravdu, lež, klam a manipulaci, které nevedou k ničemu jinému než k dalšímu životu v nízkých vibracích nelásky, utrpení a otroctví systémového myšlení.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.