sobota 1. května 2021

Rakovina

Každá nemoc nás učí a poukazuje na to, kde a jakým způsobem jsme se odchýlili sami od sebe, od vlastní duše, od vlastní přirozenosti.
Rakovina je posledním varovným signálem duše, který říká, že tudy cesta ke šťastnému, spokojenému a pravdivému životu nevede. Byli jsme vychováváni k nezodpovědnosti za vlastní pocity, k jejich popírání a skrývání. Byli jsme učeni, že jsme oběti, chudáci, že je život nespravedlivý, že máme ostatní litovat a mít je rádi pouze a jen, když naplňují naše očekávání.
Výsledkem tohoto sebepopření je nemocemi zamořená upadající bezmocná, strachem prorostlá společnost, která je rakovinou naší Země. Prožitky spojené s touto nemocí jsou náročné a přísné, ale bez uvědomění si příčin toho, co to pro nás opravdu znamená, jak v životě jednáme, jak se k sobě chováme, jaké žijeme hodnoty, není možnost vyzdravení příčin této nemoci, která oznamuje totální sebepopření. V názvu této nemoci je obsažen název zvířátka, které se pohybuje vzad, které takto symbolizuje evoluční směr cesty daného jedince a genetiky jeho rodu směrem vzad do úpadku. Lidé se často ptají "A co děti, které se narodí s rakovinou?"
Dle pořekadla "Pánbůh nám to vráti na dětech" duše těchto bytostí si na sebe vzaly úkol, že přinesou do daného rodu, svým rodičům vážnou zprávu, varování o tom, že hrozí zánik jejich rodu díky způsobu jakým v něm dotyčné bytostí žijí, jaké ctí hodnoty.
Takto postižené děti přicházejí s pokusem otevřít srdce těm, kteří se zcela odevzdali materiálnímu světu, bezmoci, strachu a souvisejícím vzorcům myšlení. Odpojili se od své vlastní duchovní podstaty a souvisejícího vedení. Každá nemoc má příčinu v potlačené energii, potlačené emoci, proto jí nelze uzdravit na úrovni fyzického těla, žádným zásahem.
Zásah do fyzického těla pouze odstraňuje a nebo potlačuje projev nemoci, nicméně příčina nemoci stále zůstává dokud není související energetický emoční blok odpovídajícím způsobem uvolněn a prožit. Abychom se mohli dostat do příčin nemoci, musíme tedy hledat v hloubkách svých nepříjemných pocitů, v potlačených emocích a bolestech, které stagnují na našem energetickém těle. Musíme příjmout zodpovědnost za daný projev nemoci s vědomím, že jsme si sami došli vlastním zapříčiněním do tohoto stavu a musíme se naučit příjmout tyto důsledky. Poté do života přicházejí lidé, signály a možnosti, které otevírají cestu k uzdravení.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.