sobota 25. února 2023

Projekt člověk

Člověk (ten který čelí věkům), (angl. human = harmonic universe man, přeloženo jako lidská bytost našeho harmonického vesmíru).
Člověk byl stvořen jako rozvojově-učící-transformačně-strážicí koncept pro udržování životní rovnováhy duchovní evoluce ve Stvoření, stvořitelskými kolektivy světelných bytostí.
Člověk byl tedy stvořen jako strážce učící rovnováhy v realitách harmonického vesmíru ve Stvoření.
Do tohoto projektu byly od počátku jeho vzniku tvořeny různé lidské krystické (kristovské) bytosti a související strážcovské kolektivy a jejich rasy.
Prameny vědění uvádějí jako první zmínku o existenci humanoidních ras před cca 250 miliardami let.
Jednalo se rasu s názvem Azurité (modří), která dohledovala nad celým komplexem hvězdných bran na Aramenténě (nejvyšším vědomí Země ve 12D) až do roku 570 miliónu let př.n.l.
Azurité v rámci své činnosti dokončili evoluční posun a štafetový kolík služby převzala další strážcovská humanoidní rasa s názvem Orafimové, která vzniká 568 miliónů let př.n.l. genetickou kombinací DNA matric stvořitelských ras Elohei-Elohimů, Serafei-Serafimů a malým příspěvkem od Bra-ha-Rama spolu s DNA předchozích strážců Azuritů.
Orafimové se později stali rodičovskou rasou andělských, humanoidních, androgynních 12-ti ras výchozí genetické linie současného lidstva tzv. mistrovské rasy Turaneusiam-1 (T-1).
Jsou to tedy něco jako naši pra-pra-pra-předci.
560 miliónů let př.n.l. byli Orafimové díky zradě a infiltraci Annunaků do jejich vládnoucích kruhů, poraženi.
Úlohu strážců evoluce přebírá výše zmiňovaná humanoidní rasa Turanemusiam 1, která měla díky selháním a souvisejícímu duchovnímu úpadku své domovské místo "už jen" v HU-2 našeho vesmíru tedy dimenzích 4 - 6D s fyzickou lokací v 5D na planetě jménem Tara (vyšší vědomí Země).
550 miliónů let př.n.l. dochází opět ke stejné strategické chybě jako u Orafimů, k infiltraci ze strany Annunaků do elitních a vládnoucích kruhů, podvržením principu "Rozděl a panuj" s následným rozvrácením mírumilovných poměrů na Taře.
Dochází tak k rozdělení lidské T-1 civilizace do dvou znesvářených skupin Alaniánců a Lumiánců (Adam Kadmon/Abel versus Beli Kudyem/geneticky signovaný Kain), jejichž spor nakonec vyústil
v celoplanetární katastrofu.
A je to právě toto kataklyzma, které je primární příčinou situace, ve které se nachází dnešní lidstvo na planetě Zemi.
Dnešní lidstvo touto katastrofou přišlo o svůj nativní domov i příslušnost k Strážcům evoluce, došlo k roztříštění jeho kolektivní morfogenetické matrice i poškození morfogenetické matrice jejich domovské planety Tara, načež bylo donuceno k nedobrovolnému přesunu do evolučně nižšího patra HU-1 dimenzí 1 - 3D, uhlíkové reality na planetu Země.
V biblických pramenech je tato situace známá pod pojmem Pád Adama či (zmanipulovaně) Vyhnání z Ráje.
Těm individualitám, kterých se to přímo dotýkalo budeme říkat Propadlé duše z Alánie, kdy Alánie je název kontinentu na planetě Tara, kde ke kataklyzmatickému výbuchu došlo a kde
žila skupina Alaniánců a Lumia je název kontinentu, kde žili Lumiánci.
Název E-den je pak název dalšího z kontinentů na planetě Tara. Tento involuční krok znamenal velkou komplikaci v přirozeném evolučním vývoji celého našeho vesmíru, protože došlo i k poškození galaktických hvězdných portálů na Taře v 5D.
A protože tato katastrofa ovlivnila správný chod evolučních cyklů celého našeho vesmíru, stalo se řešení této situace záležitostí, do které se zapojili příslušníci prakticky ze všech vesmírných pater a dimenzí.
Příprava tohoto řešení celé situace, této záchranné mise trvala celých 250 miliónů let.
250 miliónů let př. n.l. byla stvořena další strážcovská rasa pojmenována jako Turaneusiam 2 (T-2).
O něco později následovaly další rasy s názvem Polariánci a Hyperboriánci.
Úkolem těchto ras bylo zajistit opravu a správnou evoluční návaznost na vyšší evoluční patro HU-3, se kterým koresponduje planeta se jménem Gaia (evolučně vyšší verze Země a Tary, úroveň vědomí Ducha).
Logika těchto více-genetických ras spočívala v "různosti poškození" morfogenetického pole Propadlých duší (také se jim říká Ztracené duše) a tedy i potřebě primárně si opravovat různá energo-informační vlákna spirituální/světelné/kvantové/morfogenetické DNA. Těmito prvními pěti pozemskými humanoidními rasami T-2 kolektivně pojmenovanými jako tzv. Palaidoriánci byli tzv.:

1. Ur-Antriánci s hnědou kůží potomků, orientovaní na opravy 2.vlákna DNA
2. Breanoua s červenou kůží potomků, orientovaní na opravy 3.vlákna DNA
3. Hibiruánci s bílou kůží potomků, orientovaní na opravy 4.vlákna DNA
4. Melchizedekové se žlutou kůží potomků, orientovaní na opravy 5.vlákna DNA
5. Yunaseti s černou kůží potomků, orientovaní na opravy 6.vlákna DNA

Příslušníci těchto ras se začali inkarnovat na Zemi do 12-ti zeměpisných lokalit a tvořit tak 12 hlavních civilizací či kultur (kmenů), které korespondují se strukturou hlavních pozemských energetických míst - hvězdných portálů až dodnes.
V tradicích indiánských kmenů žijících na území Ameriky, jako byli např. Hopiové je období rozkvětu první lidské civilizace rasy T-1 na planetě Tara známo jako tzv. První svět.
Pro znalce védské tradice by pak neměl být problém identifikovat si toto první období s příslušným věkem - tzv.Jugou, v tomto případě s tzv. Satja-Jugou neboli Zlatým věkem.


3 komentáře:

  1. K těm Palaidoriáncům, jsou nějaké odborné odkazy, studie, rozbory prosím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, pokud máte na mysli systémem uznanou vědeckou studii, tak nic takového samozřejmě neexistuje. Pokud jste otevřen jiným názorům a informacím, tak tato problematika patří do oblasti MCEO, Keylontic science - Svobodné učení o Stvoření. Najdete určitě dost nformací na internetu. Nejznámější protagonista těchto informací je od 90 let Ashayana Deane, takže hodně je toho v jejích knihách a přednáškách. Já sám také čerpám skrze intuitivní kanál a změněné stavy věeomí ze zdrojů vědomí, které obsahují tyto informace
      Palaidoriánci jsou více rozebrání v tomto článku https://leoninescz.blogspot.com/2023/03/historie-lidskych-ras.html.
      Jinak doporučuji si projít sekci MCEO zde na mém blogu, kde jsou různá související témata https://leoninescz.blogspot.com/search/label/MCEO

      Vymazat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.