úterý 14. února 2023

Dvoj-Plameny

Vývoj duchovních bytostí ve Stvoření v časovém matrixu života je duální, párový, to znamená, že se v těchto rovinách sebeprožívá a sebepoznává ze společné jednoty vydělený ženský a mužský princip v nezávislých individualizovanách duchovních bytostech a souvisejících hmotných tělech.
Pojem Plamen je odvozen od původní formy naší bytosti, což je paprsek vědomí.
Je to zúžená a vlastní individualitou obdařená část kolektivního pole vědomí vyšší úrovně stvořitelského kolektivu zakládajících vesmírných ras, které takto vytváří světy a bytosti úrovně nižší.
Vyrobí pro ně předlohy, manifestační programy, aby se mohly do realitních polích vesmírů promítnout a tam existovat a vyvíjet se.
Těmto paprskům vědomého živoucího světla naší individuality se také někdy říká Plameny a bytostem Bytosti Plamenné (světelné), což poukazuje na naši původní světelnou či plamennou formu ve svém výchozím stavu před tím, než se ukotví do svých tělesných předloh a vibračně poklesne do hmoty pro biologickou manifestaci.
Nauka o Dvoj-Plamenech byla zde na Zemi značně překroucena a zneužita.
Současný komerční výklad představy je takový, že každý člověk má zde na Zemi svůj Dvoj-Plamen, což je všestranně ideální životní partner (např. dobře zavedený milionář, nádherný mladý zdravý krasavec, hluboce duchovně založený člověk, pudově vyhaslý asketa, breathariján, absolutně věrný a pouze mě milující nadstandardně šukézní eufalický poživačný nadsamec a to všechno navíc v jedné osobě).
Je životní nutností a duchovním cílem každého z nás, si svůj Dvoj-Plamen najít a začít s ním žít dokonalý, zcela harmonický a naplněný život bez hádek a problémů.
Vzestup vědomí pak přijde sám od sebe.
Probuzení, osvícení a nirvána jsou již za dveřmi.
To vše je ovšem obrovský blud.
Není pravidlem, že by se Dvoj-Plameny současně inkarnovaly na tutéž planetu do stejné reality. I kdyby, vůbec to neznamená, že mezi nimi může jednoduše, bez hluboké sebepráce, vzniknout nějaký pěkný romantický vztah.
Pokud se to má z nějakého důvodu stát (což je možné, v rámci inkarnačního kontraktu Duše, který vymezuje náplň každé její inkarnační mise), tak se to stane automaticky, nevyhnutelně a bez hledání a je to vždy spojeno s dosažením určité úrovně duchovní vyspělosti v návaznosti na transformační proces vzestupného sjednocování rodičovské duchovní bytosti vyššího Já zpět do své vlastní celistvosti.
Výsledkem tohoto cíleně spuštěného mejnstrýmového ezoterického humbuku je uvržení hledajících
do vztahového chaosu a destabilizace jejich vztahové ukotvenosti, která je důležitá pro jejich duchovní praxi a související růst.
Honba za Dvoj-Plameny je tedy dobrým důvodem, proč současná partnerství a rodiny rozbíjet a pídit se skrze přejaté falešné představy za chimérami, které neexistují.
Falešná teze, že životní problémy nejsou potřebné evoluční lekce, ale chyby ve výběru partnera, které lze rychle odstranit jeho vhodnou výměnou a pod pláštíkem dvoj-
plamenné duchovnosti a sebeklamu pak dále skrývat své charakterové vady vlastní nevědomosti či nezvladatelnou promiskuitu.
Pojem Dvoj-Plamen není tedy žádný mýtus a nebo přejatá představa o ideálním partnerovi. Je to duchovní energo-fyzikální koncept, skrze který se každá duchovní bytost poznává a vyvíjí.
Mytologicky zde můžeme poukazovat na nekonečně se opakující cyklus božského stvoření Adama a Evy, tedy neustále se opakujícího momentu počátku, kdy sjednocená duchovní bytost ve stavu Boha pro účel sebepoznání, vydělila, vydechla ze sebe dle své úrovně bytí odpovídají počet polaritních Dvojplamenů, Adamů a Ev a dala si tak možnost se skrze tyto nižší formy svého vědomí a související polaritně odlišné duchovních bytosti, vyvíjet a sebepoznávat.
Každý člověk na Zemi má tedy ve své duchovní existencí na své aktuální úrovní bytí své duchovní dvojče, které se od počátku vyvíjí ve své vlastní inkarnaci paralelně s ním v paralelení verzi života na Zemi.
Každá Duše má ze sebe takovýchto dvojčat vyděleno celkem 6. Tento celek 12ti individualizovaných bytostí tvoří tzv. matrix duše. Jejich kolektivní vědomí je propojeno a proto každá z těchto 12ti bytostí vnímá prožitky a zkušenosti ostatních jako své vlastní reinkarnační.
Je potřeba si tedy uvědomit to, že jaký vztah máme, neurčuje naše představa o tom jaký by měl být a že je ideálně možný pouze a jen s naším vysněným Dvoj-Plamenem, ale naše vibrace spojená s naší sebeláskou a hodnotami, které žijeme.
Na základě těchto nastavení a uvědomění si vždy do života přitahujeme pouze a jen takového partnera jehož vnitřní nastavení rezonuje s tím naším.
Pokud se nám to z nějakého důvodu nezamlouvá, tak je potřeba místo úniku a vzdávání se vlastní zodpovědnosti za to co se nám ve vztahu děje, začít v prvé řadě hledat problémy v sobě, ve svých nastaveních a hodnotách, které jsme si do života přinesli ze svých rodových linií skrze výchovu od svých rodičů.


 

1 komentář:

  1. Já konečně potkala svůj dvojplamen,po 30 letech,tehdy jsme se pouze viděli,dnes se známe 1 rok a jsem přesvědčená ,že mě konečně začal bavit život

    OdpovědětVymazat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.