středa 31. května 2023

Prvotní "dědičný" hřích

Obecně je tento pojem znám a spojen s biblickým příběhem Adama a Evy a jejich vyhnání z ráje, který symbolizuje mnohem mladší příběh pádu lidské rasy člověka.
Každopádně původní význam tohoto pojmu je zcela jiný a vznikl mnohem dříve než byl vůbec stvořen první člověk.
Elohimské Prameny vědění uvádějí, že náš vesmír vznikl v období před 950 miliardami let a po dobu neskutečných 700 miliard let v něm vládla mirumilovná koexistence a společný pobyt všech kolektivů stvořitelských bytostí probíhal v mírovém stavu dle Smaragdové úmluvy ve které se všechny tyto tvůrčí kolektivy zavázaly, že takto budou konat a žít.
Nicméně v období před 250 miliardami let bylo toto období díky vzniklému sporu ukončeno a došlo k eskalaci neshod, které jsou v Pramenech pojmenovány jako tzv. Andělské války.
Základem tohoto sporu bylo to, že si jedna část kolektivu přála vytvořit projekt umělého života a související matrixový systém ve kterém se inkarnované duchovní bytosti budou moci vyvíjet skrze myšlenkový systém řízený umělou inteligencí, která bude tento systém sama rozvíjet na základě chování a prožitků v něm se prožívajících bytostí.
Nutno zmínit, že každý nový matrixový systém funkčně ovlivňuje primární matrixový systém, který je tvořen v souladu se Zákony Stvoření a přirozenými principy života a dle dohody ve Smaragdové úmluvě se všechny kolektivy zavázaly, že v tomto duchu budou všechny matrixové systémy tvořit.
I přesto, že byl tento projekt vyhodnocen jako rizikový a nedostal zelenou, tak byl bez schválení zainteresovanými častmi stvořitelských kolektivů vytvořen a implementován jako součást primárního Matrixu.
Na počátku problémů se jako první "odklonila či odštěpila" od Smaragdové úmluvy část kolektivu Zlatého řádu Serafei-Serafim - a to konkrétně reptiliánská rasa Omikron z Vegy a posléze i jejich
"děti" - tzv. Drakoniánci z hvězdného systému Orionu.
Tito následně vešli ve známost jako tzv. Padlí Serafíni.
Prakticky současně část hybridního kolektivu Smaragdového řádu a Ametystového řádu - rasa Anyu z Aveyonu požádala, aby směla Padlé Serafíny řekněme zpacifikovat.
Jejich žádost však byla zamítnuta (Yanas a dalšími stvořitelskými kolektivy z vyšších božských světů D13 - D15) na což však tito reagovali svévolí a bez "požehnání" se do tohoto svého záměru pustili.
Konečným výsledkem tohoto rozhodnutí a bitev z něj pramenících však nebylo dosažení pacifikace Padlých Serafínů ale naopak, zničení klíčové Hvězdné brány v D12 na Aramaténě (nejvyšší vědomí Země).
V tomto okamžiku je potřeba si uvědomit, že Hvězdná brána na Aramaténě v D12 byla centrem bojů právě proto, že hrála a hraje strategickou roli ústředního propojovacího místa pro pohyb mezi čtvrtým a pátým patrem našeho vesmíru (dimenze D10 - D15), tedy mezi světy kristovských avatarů a světy stvořitelů života.
Tudíž ten, kdo má pod kontrolou ze strany kristovských realit tuto bránu, může tím blokovat případnou podporu a vliv ze strany stvořitelů života.
Zničení této D12 Hvězdné brány v těchto Andělských válkách se stalo
známým jako tzv. "Původní - originální hřích andělských ras (dědičný hřích)".
Tato kritická událost, kdy se svět stvořitelů života (D13 - D15) stal prakticky odpojen a odříznut od všecho ostatních nižších harmonických vesmírů v dimenzích D1 - D12 ve svých důsledcích
znamenala, že se v našem vesmíru zastavil evoluční pohyb duchovním bytostem vracejícím se směrem nahoru (nádechy)
a to nejméně do té doby, než se dala Hvězdná brána D12 do pořádku. Tato oprava se však stala předmětem následného vleklého soupeření a válek, protože ten kdo měl kontrolu nad provozem či neprovozem této brány, měl kontrolu nad evolučním děním od úrovně kristovských světů D10 - D12 až do nejnižší úrovně D1 - D3 (uhlíková realita a související evoluční prostředí Duše) a byl schopen filtrovat a ovlivňovat informace proudící z vyšších stvořitelských světů (D13 - D15).
Padlé rasy by tak ovládnutím této brány dosáhly toho, že do nižších evolučních pater D1 - D12 by nebylo možno dostat ochranný (Božský) vliv z patra nejvyššího D13 - D15 a tím by tyto bytosti ovládly veškeré dění v našem vesmíru.
Projekt umělého života, který se stal předmětem počátečního sporu, který vyústil v tento interdimenzionální konflikt dnes známe jako Stínový Matrix a jeho vlivem je zarušen primární Matrix až do úrovně kristovských světů D11,5 tedy téměř celá časová matice života je ovlivněna frekvencemi tohoto parazitálního systému, jehož primární motivací je energetický zisk od bytostí, které věnují pozornost tomu co jim tento systém skrze podsouvané myšlenky a představy nabízí.
Jednoduše řečeno Prvotním dědičným hříchem je míněn konflikt stvořitelských kolektivů v kristovských světem D10 - D12, který způsobil zničení mezidimenzionální brány na Aramanténě vedoucí do vyšších božských světů stvořitelů života D13 - D15.
Důsledky tohoto konfliktu v dnešní době kulminují ve všech realitách časové matice života.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.