středa 27. listopadu 2019

Láska v partnerském vztahu

Mnoho žen i mužů není spokojeno ve vztazích se svými partnery, stěžují si na nesplněná očekávání, na nedostatek lásky. Touží po harmonickém vztahu, ale vůbec si neuvědomují co obnáší, takovéhoto stavu dosáhnout.
Důvodem je ve většině případů neznalost a mylná představa o tom, co to vlastně láska je, jak funguje vzájemný vztah mezi ženou a mužem, jaké jsou jejich role a k čemu jim vztah a jeho pravidla slouží. Souvisí to převážně s výchovou v systému, adaptací jeho programů a skrze ně přijetím překroucené definice toho co láska je, jak funguje vztah, jeho pravidla a role v něm.
Každý vztah se domlouvá na duchovní úrovni duší obou účastníků před samotným životem ve kterém bude probíhat. Domlouvá se to, co bude předmětem jeho učení, jaký bude mít průběh a způsob jeho ukončení. Smyslem vztahu je učení se lásce a pokoře, tedy pochopení k sobě samým a ke všemu stvořenému.
Láska je přijímání, je to umění sebepřijetí, tedy přijímání všeho, co se nám v životě bezprostředně děje a to jak pozitivně, tak i negativně vnímané dění a s ním související energie,

které k nám proudí z našich zrcadel kolem nás.
Učitelem lásky je ženský princip, tedy žena, která skrze sebe učí muže přijímat jeho karmu, jeho nepřijaté stíny a potlačené emoce, tím, že mu je svým chováním přehrává a vyžaduje po něm, aby jí miloval, tedy přijímal takovou jaká je.
Vzhledem k tomu, že lidské tělo obsahuje jak ženský tak mužský princip, každý má tedy svou vnitřní ženu a svého vnitřního muže, probíhá vzájemné učení mezi ženou a mužem souběžně. Vzájemně si tedy oba přehrávají své nezpracované a nepřijaté věci a učí se přijímat se a milovat takoví jací opravdu jsou.

Je tedy jasné, že než se vztah dostane do onoho kýženého harmonického a souznícího stavu, musí projít několika stádii a bude to vyžadovat spoustu práce. Vztah začíná setkáním obou partnerů v životě, kdy přitažlivá žena, jakožto řídící role si přitahuje svým magnetismem muže do vztahu. Na počátku vztahu oba partneři prochází počátečním stádiem zamilovanosti, což je stav, kdy si oba vzájemně zrcadlí pouze věci, které sami na sobě přijímají a které se jim líbí.
Jakmile se žena ujistí, že ji muž takto přijímá, posouvá vztah do stádia učení. V tomto hlavním stádiu velmi záleží na vědomém přístupu každého z partnerů, jak na sebe budou v daných situacích vzájemně reagovat. Pokud se oba partneři ztotožnují se systémem předkládanou definici toho, jaké jsou jejich role a jak vztah funguje, jsou řízeni těmito představami a tvoří si o chování svého partnera domněnky na základě svých vlastních pocitů a doprovodných myšlenek.
Oba partneři si tak k sobě tvoří energickou závislost podloženou strachy z vlastního sebenepřijetí a obavami z toho, že by přišli o materiální statky, které spolu při společném soužití získali. Velmi rychle dochází ke konfliktním situacím, kde jeden druhého kritizuje za jeho chování, dostavují se pocity viny a křivdy.

V tomto stavu uvědomění postupně přichází jeden nebo oba partneři neustále o svou energii a tím dochází k postupné rezignaci úsilí jí do vztahu neustále investovat. V tomto stádiu vztahy velmi často prochází krizemi, kde se většinou jeden z partnerů rozhoduje o odchodu a ukončení vztahu.
Pakliže dojde k předčasnému ukončení vztahu, přichází každému z obou partnerů do života dle potřeby nový partner, přesně takové úrovně, aby mohl navázat na předchozí vzájemné učení. Je to také jeden z důvodů, proč si někteří lidé prchající ze vztahů stěžují, že stále nemohou najít ve svém životě toho správného partnera a s každým novým partnerem neustále prožívájí opakující se situace a scénáře.
Pokud dojde k uvědomění si a osvojení základních principů a rolí ve vztahu, velmi rychle se začne vztah čistit a směřovat ke vzájemné spokojenosti obou účastníků. Dochází tak k vzájemnému odpouštění, posílení sebelásky a tím i schopnosti dávat více bezpodmínečné lásky tomu druhému. Oba partneři se tak mohou dostat do energické svobody a nezávislosti, ve které pak mohou vzájemně spolutvořit věci, které je baví a naplňují.
V tomto harmonickém vztahu, jsou pak nezávislí jeden na druhém, vzájemně se podporují na své cestě a spojuje je vzájemná úcta a láska tvořená z nadbytku jejich sebelásky. Je tedy potřeba si uvědomit, že náš partner je vždy naším zrcadlem. To co nemáme zpracované v sobě, nám bude vždy svým chováním připomínat.
To co nepřijímáme u sebe, budeme vždy odmítat i u něj a ostatních. S pochopením a osvojením si těchto principů a přijetím zoodpovědnosti za své chování a s ním související roli ve vztahu se tak dostáváme na kýženou cestu své vlastní podstaty a životní pravdy o nás.


 

středa 20. listopadu 2019

Zachraň se kdo chceš

V učícím systému jsme vedení od narození k přijetí základních myšlenkových programů "Soudce, oběť a viník".
Smyslem a cílem těchto programů je, učení a poznání, jaké je to být v oddělenosti od naší podstaty bytí, jaký je život bez lásky v utrpení.
Před tím než je možno si tyto programy osvojit, je potřeba každému jedinci pokroutit sebeuvědomění a to tím, že je mu trvale zaměstnávána a přesouváná pozornost ze sebe na vnější podněty s cílem uvrhnout dotyčného do co nejhlubšího stavu systémové hypnózy.
Je bagatelizováná oblast vnitřního cítění a snaha přesvědčit dotyčného, aby v životě přijal rozumové myšlení a logiku jako hlavní smysl vnímání sebe a prostoru ve kterém žije.
Tento proces nazýváme "Socializace a přijetí systémové identity".
Jakmile se dosáhne stavu, že se jedinec přijímá skrze informace z vnějších podnětů, je připraven.
Pokud u nás již probíhá duchovní probuzení a již si díky popření naší vlastní systémové identity uvědomujeme kdo jsme a kde se nacházíme a přijali jsme Zákon Jednoty ve Stvoření, tak víme, že nespravedlnost neexistuje, jedná se pouze o iluzorní pohled dualitního myšlení.
Každá věc, která se nám v našem životě děje s námi souvisí a my jsme její příčinou.
Vše je energie a v každém okamžiku dochází v celém Stvoření k jejímu vyrovnávání.
Cokoliv co uděláme nebo jsme udělali v minulosti je naše karmická energie a nese náš energický otisk.
To znamená, že náš projev, naše jednání je námi vytvořená energie nesoucí určitou vibraci, která se nám dříve nebo později vrátí, abychom ji prožili a uvědomili si co jsme vytvořili a co nás to naučilo a to jak pro nás v pozitivním tak i v negativnícm smyslu.
Spousta našich konání má přesah do velmi dávných minulých životů a bez tohoto poznání je mnohdy těžké zjistit příčinu a původ vzniku karmické energie, která se nám vrací.
Člověk s osvojeným programem oběti a souvisejícím myšlením je naučen svou negativní karmickou energii odmítat a tím dochází k neustálému cyklení v životních situacích.
Dokud není karmická energie zpracována neboli přijata a prožita, je uložena v těle jejího příjemce, tedy její oběti. Na přítomnost těchto potlačených emocí pak poukazuje naše okolí, naši rodiče, přátelé, partneři, naše děti.
Vzájemně si tak zrcadlíme své vlastní nezpracované věci a prožíváme důsledky jejich neustálých odmítání, kterým říkáme "Utrpení".
Abychom byli motivování naše potlačené emoce zpracovávat, jsou zde nemoci a jejich stádia vývoje, kde každé z nich je živeno právě energii s ním související nepřijatou emocí.
Dalším chytrým učícím mechanismem je genetická dědičnost.
Známé pořekadlo pro rodiče "Pánbůh ti to vráti na dětech", jasně vyjadřuje záměr tohoto učení.
Každá potlačená emoce, která není zpracováná rodiči před početím jejich potomstva, je automaticky přenesena do genetické výbavy jejich děti a hned od počátku rozvinuta do potřebného alarmujícího stádia.
To je také příčinou rodicích se dětí s vážným degenerativním onemocněním, autoimunitními poruchami a neposledně rakovinou.
Zde je jasným signálem velmi silná míra sebepopření a nepřijímání života jednoho nebo obou rodičů a případně celé rodové línie.
Opět musím zdůraznit, že vše se děje v každém okamžiku správně, nikdy zde není žádná nespravedlnost. Vše vždy precizně souvisí s karmou dotčených jedinců a je zcela v souladu se záměrem jejich poznání.
Na základě vlastího poznání jsem dospěl k uvědomění, že scénáře situací v našem životě tvoří primárně dvě věci: Nepřijatá karma z minulých životů a touha poznat nové věci.
Co tedy s tím vším?
Určitě je to dobré zvědomit si přístup k rozhodování se v životních situacích a vyvarovat se možnostem, kdy se rozhodujeme ze strachu:
Musím to dělat protože...
Když to neudělám tak nebudu mít...
Nejsem dost...
Přejít tedy ze stavu tvoření z nedostatku do stavu tvoření z lásky a dělat beze strachu věci, které toužíme poznat bez ohledu na to co si o tom myslí naše okolí.
Naučte se sledovat při rozodování sve vnitřní pocity a naučte se je respektovat a dávat jim pozornost, protože ony vám přesně říkají, kde nerezonujete s vašim životním záměrem.
Jednoduše netvořte energii, kterou odmítáte přijmout od ostatních.
Ptejte se sami sebe, když něco chcete.
Proč to chci?
Proč to musím mít?
Opět přichází jasná odpověď.
Je tam rozum a nebo srdce?
V životě je o nás postaráno, nemusíme mít obavy, že to po čem v životě skutečně toužíme nedosáhneme,
pouze se musíme naučit důvěřovat tomu, že se to stane až budem připraveni to přijmout.


 

úterý 19. listopadu 2019

My jsme jedno

Jsme vědomí všeho, absolutno, hybná síla, příčina i důsledek veškeré existence, kromě nás nic jiného není.
Smyslem naší existence je být ve věčnosti.
Projevujeme se ve fázích pohybu světelných energií, které nazýváme dechem.
Nadechneme svůj záměr ze sebe do sebe, následně si v pauze vytvoříme představu jak to celé stvoříme a prožijeme a poté vydechneme svůj projev ze sebe do sebe.
Opět následuje pauza ve které múžeme ovlivnit náš záměr a cyklus dále pokračuje opět nádechem.
A tak je to pořád dokola.

Stvoření


Abychom se mohli lépe poznávat, neustále v sobě tvoříme své záměry s následnými projevy, což jsou naše "Já jsem", neboli Ega.
Naše Ega jsou oddělena od našich vědomí, májí své vlastní vědomí, svou vlastní identitu, svůj vlastní záměr a jsou taková, jak si sami sebe představujeme, jsou to tedy naše obrazy, naše podoby, naše Stvoření.
Prostřednictvím našich Stvoření realizujeme neustále naše záměry poznání, díky kterým se v nich vše potřebné tvoří a děje.
Z technického hlediská jsou Stvoření multidimenzionální strukturou vzájemně od sebe vibračně oddělených vědomí a těl všeho stvořeného,
jsou to plující ostrůvky záměru poznání v oceánu našeho nekonečného vědomí.

Pravidla jednoty


Abychom zachovali rovnováhu pohybu energií a tvůrčích sil ve Stvořeních, stanovili jsme doporučená pravidla známa jako "Zákony Stvoření", podle kterých se vše tvoří a řídí a jsou plně v souladu s našim záměrem sebepoznání.
Dodržování těchto zákonů není povinné, nicméně jejich nerespektování povede každého účastníka Stvoření k poznání a následnému uvědomění si toho,  co díky nerespektování těchto zákonů způsobil ostatním.
O toto energické vyrovnávání se stará "Zákon energického vyrovnání" známý také jako "Zákon Karmy".

Yunasai


Uvnitř Stvoření existují části, které nazýváme Kosmosy a ty obsahují Yunasaie takzvané "Kosmické matrixy".
Každý Yunasai má 8 základních úrovní kosmického matrixu, kterým říkáme "Harmonické Vesmíry".
Každý Yunasai si tedy můžeme představit jako osmipatrový dům, kde v každém patře je jedna úroveň kosmického matrixu.
V horních patrech kosmického matrixu 8,7,6 jsou takzvané "Energetické matrixy".
Sídlí zde vědomí ve věčnosti, projevená realita je čistá energie bez formy a tento prostor není dimenezionálně rozdělen.
V každém z nižších patrech 5,4,3,2,1 je pak časový matrix a v něm jeden základní třídimenzionální harmonický vesmír.
Všechny Harmonické vesmíry jsou vzájemně propojeny skrze dimenzionální brány.
V jejich prostoru pak úroveň jejich matrixu definuje a řídí možnosti a pravidla projevu všech stvořených bytostí ve hmotné realitě k nímž patří například fyzikální zákony.
V patrech 5 až 1 jsou takzvané "Časové matrixy" a tvoří v nich a realizují svůj zámer vědomí takzvaných "Bytosti světla" nebo také Stvořitelů života v projevených světech.
Bytosti světla byly stvořeny vědomím svých rodičů (Eyani neboli Indigo, souvisí to s barvou jejich energie) z šesteho patra kosmického matrixu.
V tomto patře se nachází také předlohy jejich těl.

Raja


V pátem patře kosmického matrixu je hmotná realita tvořena z anti-hmoty a jsou zde Vesmirná plamenná těla ve formě stojaté vody.
Páte patro kosmického matrixu je takzvanou hranicí pádu bytostí a je první z materiálně projevených realit.
Je to počáteční a zároveň konečné místo pro sestupný a vzestupný spirálovitý mezidimenzionální bohyb Světelných bytostí v rámci učících evolučních etap.
Je zde naprostý soulad a harmonie všeho v jednotě, nelze zde tvořit karmu.

Mahara

V patrech 4 - 1 probíhá dualitní projev, manifestuje se zde samostatně a prožívá se zvlášt ženský a mužský princip.
Každá Světelná bytost má zde svého Avatara.
Ve čtvrtém patře kosmického matrixu se tedy projevuje vědomí Avatarů a je to také prostor prvotního stvoření těl vesmírných bytostí a jejich ras, včetně původní strážcovské lidské rasy.
Lidská rasa má v tomto prostoru ukotvena svá tři těla, v každé dimenzi jedno: D10 - Kristovské, D11 - Intuitivní, D12 - Nirvánové.
Hmotná realita je zde tvořena z krystalického kapalného světla, předhmoty.
Sídlí zde také Aramanténa což je vědomí a tělo naší planety v těchto dimenzích.

Betcha

Ve třetím patře kosmického matrixu se projevuje vědomí Duchů.
Každý Avatar zde může mít až 12 svých Duchů.
Lidská rasa má v tomto prostoru opět ukotvena svá tři těla, v každé dimenzi jedno: D7 - Kéterické, D8 - Monadické, D9 - Keriatrické
Hmotná realita je zde tvořena z křemíkové biologie, éterické hmoty.
Naše planeta zde existuje jako Gaia.

Alphi

Ve druhém patře kosmického matrixu se projevuje a sídlí vědomí Duší.
Každý Duch zde může mit až 12 Duší.
Lidská rasa má v tomto prostoru ukotvena tato svá tři těla, v každé dimenzi jedno: D4 - Astrální, D5 - Archetypální, D6 - Andělské
Hmotná realita je zde tvořena z uhlíko-křemíkové biologie, semiéterické hmoty.
Naše planeta zde existuje jako Tara a je to také původní místo stvoření lidské bytosti Člověka, místo pro jeho život a rozvoj.
Je to náš domov, "Původní Ráj", což je místo na Taře nazývané jako E-Den, biblicky známe jako Eden.

Nada

V prvním patře kosmického matrixu se projevují a sídlí fragmenty Duší, každá Duše jich zde může mít inkarnováno až 12.
Šest v mužské a šest v ženské variantě.
Lidská rasa má v tomto prostoru tato svá tři těla, v každé diemnzi jedno: D1 - Atomické, D2 - Emoční, D3 - Mentální
Hmotná realita je zde uhlíková biologie, fyzická hmota.
Naše planeta zde existuje jako Země.
Tento prostor je místem největší oddělenosti od záměru Absolutna, centrálního zdroje všeho bytí. Je to místo s nejnižšími vibracemi a největší hmotnou hustotou.
Probíhá zde nejsilnější karmické učení a je zde nadvláda učící temnoty. Vibrační pád pod úroveň tohoto prostoru již není dál možný a u bytostí, které dále pokračují v činnosti nerezunující se zákony Stvoření, dochází nejprve ke smrti fyzického těla a následně ke ztrátě vlastní identity jejich vědomí a s tím i související jeho fragmentaci do počáteční tvůrčí energie, která se tímto vrací zpět do Zroje k dalšímu tvoření.
Lidská rasa zde aktuálně prochází spolu se Zemí silnou transformací a čištěním a připravuje se spolu s ní v rámci nádechové fáze Zdroje na vzestupný návrat domů.