sobota 15. srpna 2020

Pravda

Projevená pravda je manifestací podstaty člověka v jeho celistvosti.
Být pravdivý znamená rozhodovat se na základě vlastních pocitů v srdci, být za ně zodpovědný, nebát se a nestydět se je vyjádřit všem kteří k nám v našem životě přistoupí a bránít své právo takový být. Je to nejvyšší božský princip sebepřijetí, nejvyšší sílá bezpodmínečné lásky, kterou lze vyzářit do realitního prostoru.
Pravda je jediná možná cesta k absolutnímu vědění a životu v nejvyšších vibracích. Čím více je člověk pravdivý o svých pocitech, čím více se přijímá skrze své nepříjemné pocity, tím více ví a uvědomuje si sebe sama a prostor ve kterém se prožívá.
Tato cesta je velmi bolestivá a nepříjemná, protože vede hluboko do našeho nitra skrze všechno to naše temné, nevědomé, nepřijaté a vyžaduje značné množství odvahy. Jakmile však člověk tuto odvahu v sobě najde a dovolí si otevřít se své vlastní bolesti a nepříjemným pocitům, začne si uvědomovat tuto neuvěřitelnou sílu, která v něm sídlí.
Zjišťuje, že se již nelze ohlédnout, natož vrátit do původních stavů vnímaní pod vlivem myšlenkových programů a souvisejících nastavení učícího systému. Uvědomuje si stále více, že on je těmi pocity v srdci, které jsou věčné a vše ostatní je mu dáno k tomu, aby si to uvědomovoval a prožíval. Začíná opouštět v životě vše nepotřebné a nefunkční co je v rozporu s jeho uvědoměním.
Přestává, litovat, kritizovat, hodnotit a podporovat vše co vzešlo z mysli.

Říkání pravdy vyžaduje velkou odvahu, protože tato pravda je velmi léčivá a vyvolává v ostatních velmi silné nepřijemné stavy, ale o to více léčivé stavy.
Pouze ten kdo se přijal v té největší hloubce dokážě ostatním řict pravdu, kterou nechtějí ve svém životě vidět a dokáže mít pochopení pro to, co všechno jsme jako lidstvo zakusili, abychom si uvědomili hodnotu tohoto poznání, této nejvyšší pravdy v nás.
Pouze ten kdo vás ze srdce miluje vám řekne do očí tu nejtvrdší a nejpřísnější pravdu, kterou si umíte představit a vyjádří vám soucit při jejím přijímání.
Pravda a její vyjadřování je jedna z hlávních původních hodnot lidstva, která nám byla dána, abychom ji střežili a žili na Zemi. Pravda sjednocuje vše do jednoty.
Pravda spojuje ženu a muže do harmonického vztahu a vytváří láskyplný a šťastný prostor pro jejich rodinu. Ten, kdo se odděluje od pravdy, je tedy nepravdivý, je nucen žít v utrpení a učit se nalézt hodnotu toho, co znamená, že pravdu opustil.
Pravda je nejvyšším božským řádem a zákonem v jednom.
Pravda je Bůh v nás.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.