pátek 7. srpna 2020

Očista dočista

Každý den zážíváme obdobné nepříjemné situace a prožitky ve kterých lezou ven další a další nepříjemné pocity,vedoucí k zoufalství, depresím, rozpadu letitých představ o nás samých, o vlastním štěstí a vizích naší budoucnosti.
Jak dlouho to bude ještě trvat?
Tak dlouho než si uvědomíme, že v mysli stvořené představy na základě kterých žíjeme vlastní život nás nikdy nedovedou ke štěstí a ke spokojenému životu.
Veškerá pravda je ukryta v cítění, v pocitech a jejich správné interpretaci a napojení na náš rozum.
Vše tkví ve schopnosti pracovat s nepříjemnými pocity, tedy s vlastními nepřijatými, neprožitýmí a zablokovanými emocemi.
Je potřeba si uvědomit, že vše co je nám nepříjemné a děje se nám bezprostředně v našem životě a vzbuzuje v nás emoční reakce, je naše a poukazuje na to, že to stejné nepříjemné jsme my sami v minulosti dělali ostatním.
Pokud nám chybí odpovídající vědění plynoucí z vlastních prožitků, například z vizí z minuluchých životů, je potřeba si neustále připouštět, že tomu tak je.
Dokud se budeme bát příjmout zodpovědnost za své vlastní pocity, tím i sami za sebe a budeme si stále namlouvat, že se máme dobře i když v našem nitru trpíme, budeme se neustále na základě tohoto stavu rozhodovat a tvořit si další a další lekce, ve kterých se budeme cyklit a které nás budou učit neustále tomu, jaké to je žít v sebeklamu, být v odporu k sobě a v maskách vnějších definic a hodnot nás samých.
Spousta lidí naprosto ztratilo představu o tom, co to vlastně znamená cítění a neuvědomuje si,
že díky zanesení vlastního energetického těla emočními bloky a spojenými strachy, nejsou schopni své tělo téměř vůbec vnímat a pociťovat v jemnějších detailech.
Díky neustálému potlačování signálů duše, primárně tedy nepříjemných tělesných pocitů
a bolestí různými zásahy do jeho přirozeného řádu a dokonalé schopností automatického léčení a regenerace tlumící nízkovibrační živočišnou stravou, primárně masem, různými chemickými preparáty, analgetiky, antidepresivy neposledně i fyzickými zásahy, kdy se signální místo napřiklád chirurgicky odstraní, dochází takto k postupnému prohlubování otupělosti smyslů a postupnému odpojování jednotlivých části těla od cítění.
Takto odpojený člověk se postupně stává biorobotem, energetickým parazitem, jehož smyslem života je plnít příkazy své mysli, žít a parazitovat na energii ostatních bytostí, primárně živočíchů na naší planetě. Je nucen na základě své pozornosti generovat negativní energii strachu a spolutvořit a pomáhat udržovat globální systém pro výživu padlých vesmírných entit, jemuž dozorují mocenské elity na Zemi.
V dnešní době plné změn je každý primárně veden k tomu, aby si toto vše uvědomil, aby se zastavil ve svém životě a přehodnotil své priority a hodnoty.
Aby si sám před sebou po pravdě řekl, jestli to co v životě dělá je to po čem on sám ze srdce touží a je to ten život, který touží žít a podporovat nadále.
Vše se pročišťuje a odděluje, stejné ke stejnému.
Je na každém z nás, jaký životní proud a související děj svým rozhodováním budeme podporovat,
zda se budeme řídit podle toho co nám říká srdce a nebo mysl a zda využijeme toto aktuálně probíhající období k tomu, abychom se jednou provždy osvobodili z otroctví mysli a opustili tak související učící systém a nebo budeme pokračovat dále ve zjišťování toho, jaké to je být nezodpovědný, neohleduplný sám k sobě, nerespektovat vyšší božský řád a tím žít v sebepopření, utrpení a v nevědomosti do té doby, než nám dojde dech.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.