středa 13. ledna 2021

Očkování

Jsme duchovní bytosti, máme tedy duši jako vedoucí část naší bytosti, člověka na naší současné úrovní bytí. Nacházíme se v realitě života, které vládne myšlenkový systém a s ním spojený strach, kde se učíme vše potřebné pro náš duchovní vývoj.
Každá nemoc zde, pouze a jen poukazuje na potlačené emoce a související strach jako příčinu jejího fyzického projevu, kterým nás naše duše upozorňuje na to, že jsme se odklonili od vlastního záměru poznání, který jsme si před naší inkarnací předsevzali, neděláme tedy v životě primárně to, co nás činí ze srdce šťastnými a spokojenými a popíráme s tímto spojené původní hodnoty člověka.
Očkování stejně jako jiný manipulativní zásah do fyzické části těla je postaveno na strachu, nevědomosti a neslouží k ničemu jínému než ke snižování naší vibrace a dalšímu posilování strachu z projevů nemoci na kterém je postavena celá učící systémová medicína a s ní spojené hodnoty. Proto veškeré setrvávání v potlačených emocích a strachám, které jsou spojeny s životem v myšlenkových vzorcích pouze a jen poukazuje na to, že jsme již dávno nemocní, bezmocní, tedy ve stavu, kdy jsme se vzdali vlastní zodpovědnosti za naše pocity v srdci a souvisejícího rozhodování se na jejich základu a uvěřili tomu, že si nezasloužíme bezpodmínečnou lásku od ostatních.
Přestali jsme pravdivě projevovat naše emoce, které blokujeme, potlačujeme v situacích našeho sebevyjadřování a souvisejícího projevu, protože věříme tomu, že takto nás ostatní budou mít rádi a dostaneme jejich pozitivní energii.
Toto jsme si adaptovali formou myšlenkových vzorců chování primárně z výchovy a nastavení od našich rodičů a dále pak ze socializace v učícím systému. V tomto nastavení se projevují naše potlačené emoce jako energetické bloky na našem energetickém těle na určité vibraci a umožňují tak hostovat stejně vibrující parazitální bytosti, ke kterým patří také viry a baktérie, které pouze a jen využívají možností naších nemocí a souvisejícího prostředí, aby si v něm mohli žít a projevovat se tak, jak potřebují.
Proto jediná možná cesta, jak se uzdravit z našich nemocí a souvisejících fyzických projevů, je pracovat na jejich příčinách, kterými jsou právě ony potlačené emoce a související strachy. Očkování, stejně jako každé jiné léčení fyzického projevu nemoci, je pouze snahou odstranit tento fyzický projev nebo mu předejít zásahem do přirozeného nastavení našeho těla a souvisejícího dokonalého imunitního systému. Je aktem sebeubližování, sebepoškozování a posiluje v nás strach z příčiny nemoci.
Dále tímto posilujeme neochotu tuto příčinu řešit přirozenou cestou a s tímto spojené unikání, přehlížení a odpojování se od duchovních signálů našeho fyzického těla.
Takto ztrácíme schopnost ho vnímat a cítit v odpovídajícíh hloubkách, uvědomovat si v něm příčiny naší nespokojenosti, našeho utrpení a vědomě beze strachu tyto problémy řešit.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.