sobota 19. února 2022

Šamanské medicíny

jsou nástroje duchovního léčení, učení se rozměrnosti života ve Stvoření a souvisejících světů Boha. Jsou to nástroje duchovního probouzení a narovnávání odklonu od vlastní sebelásky, odklonu od
přijetí vlastní duchovní podstaty, kterými vládne a zároveň slouží šaman.
Šaman "vidoucí"je nedualitním služebníkem Stvoření, stojícím v lásce, beze strachu, mezi světlem a temnotou, který probouzí, převádí ze tmy zapomění a nevědomosti do světla probuzení, vědění a pozitivní podstaty každého, jehož duše dospěla, dokončila svůj evoluční záměr poznání a nastoupila cestu sjednocení se zpět do své pozitivní podstaty a byl tak přivolán na tuto cestu, aby se skrze medicínu spojil s vlastní duchovní podstatou, s rozměrností svého duchovního stromu, byl vyléčen a navrácen do vědění a souvisejících původních, prvotních hodnot života.
Šamanská medicína je portálem, sprostředkovatelem velmi silného duchovního spojení a souvisejícího léčení. Skrze medicínu vytváří šaman léčebný kruh a propojuje v ceremonii všechny učástníky. V tomto prostoru pracuje individuální záměr duchovního vedení každého účastníka propojen se silou a hloubkou sebepřijetí a uvědomění šamana, který naslouchá skrze medicínu svému duchovnímu vedení a koná v souladu s duchovními záměry účastníků vše potřebné pro podporu jejich léčebných procesů

a souvisejícího probouzení. Šaman tedy ví, co se v léčebném kruhu v každém okamžiku děje, čím každý účastník v rámci svých procesů prochází a dle svého uvědomění a souvisejícího vedení je schopen jednotlivé procesy upravovat takovým způsobem, aby byla v léčebném kruhu zachována energetická rovnováha léčení a souvisejícího učení.
Při práci s medicínou dochází k několikaúrovňovému čistění a léčení těla. Z těla odchází, odpouští se vše, co brání přirozenému smyslovému vnímání a spojení s vlastním duchovním vedením. Skrze medicínu se dotyčný učí pracovat vědomě se svými pocity, otevírá se léčení a pravdivě se projevuje skrze všemožné tělesné projevy, při kterých dochází k silnému uvolňování potlačených emocí, strachů provázeno projevy fyzického čištění, kdy tyto energie odcházejí z těla ven skrze pláč, křik, smích, zvrácení, stolici, moč, pocení, zimnice atd. V rámci léčení jsou velmi silně narušeny všemožné programové struktury myšlení, což provází stavy zmatenosti, snahy o pochopení stávajícího dění na základě starých uvědomění postavených na strachem podložených, přejatých informacích ze systémového výchovy, z naučeného pohledu na život, na tyto nástroje a související práci. V rámci integrace a zvědomování těchto prožitků, která je nedílnou součástí vědomé práce s medicínou a které individuálně provádí šaman, jsou postupně stará uvědomění přepisována novými zjištěními, což vede v důsledku ke sklidnění, uvolnění napětí, nalezení nových přijemných pocitů, uzdravení všemožných fyzických projevů vlastních nemocí.
Šamanské medicíny jsou nástroje pomoci, které pomáhají těm, kteří se nebojí zodpovědnosti za svůj vlastní život, nebojí se stát sami sebou, nebojí se pohlédnout do hloubek své temno-světlé pravdy o sobě, o svém vlastním životě a o světě ve kterém se napříč existencí prožíváme.


 

úterý 8. února 2022

Štěstí

Je autentickým stavem neutuchající radosti ze sebe, z vlastní duchovní podstaty, ze svých duchovních darů a ze života který nám byl dán.
Hloubka pocitu štěstí je přímo úměrná hloubce naší sebelásky, našeho vnitřního sebenaplnění. Na energetické úrovni to vždy souvisí s průchodností a silou aktivity našich energetických center, našich čaker.
První čakra nám poukazuje a spojuje nás s našimi kořeny se Zemí, s lidským rodem, s našimi rodiči a předky našeho vlastního rodu.
Druhá čakra nám poukazuje na úroveň a hloubku naší projevené sebelásky ve fyzickém těle a s ní spojené prožívání vědomé sexuality.
Třetí čakra poukazuje na naši seberealizaci v hmotném projevu v rámci našich vztahů a lidského celku skrze vlastní duchovní dary.
Čtvrtá čakra nás pojí s autentičností, svobodou a pravdivým prožíváním a projevováním našich emocí.
Pátá čakra je cetrem "pravdivého slova" a spojuje nás se schopností projevit se pravdivě skrze náš hlas.
Šestá čakra je centrem "pravdivého vidění", jasnozření a spojuje nás tedy se schopností vidět a vnímat věci takové jaké opravdu jsou.
Sedmá čakra je centrem vědění, napojení na kořen našeho duchovního stromu a spojením s naší duchovní rodinou "Já". Stav tohoto centra "Já vím", poukazuje na soulad s naší duchovní celistvosti jako duše v lidském těle člověka se souvisejícími principy, hodnotami a uvědoměním si toho kým právě teď jsme, kde se nyní nacházíme ve své přítomnosti a co je hlavním záměrem našeho života ve Stvoření.
Fyzické tělo nám následně svým vzhledem, pocity a funkcemi poukazuje na stav těla energetického a zmiňovaných energetických center. Veškerý nesoulad v této rovině nám poukazuje na stav a hloubku našich nemocí, potlačených, zablokovaných energií na těle energetickém. V energetických centrech v pánvi a v břiše tak pociťujeme hloubku štěstí ve formě vjemů proudění naší sexuální energie, explodující do orgasmické rozkoše, prostupující hluboko do orgánové struktury pánve a břicha. V oblasti hrudníku se následně zesilují příjemné pocity do emočního orgasmu, který je hnán energií našich plic, projeven hlasitých dýcháním a emočními projevy radostného smíchu souběžně s hlubokým procítěním hřejivé radosti v našem srdci.
V oblasti krku se vše sbíhá a projevuje zvukem našich hlasivek, jeho slastná vibrace je citelná na povrchu našeho těla, kde můžeme vnímat pocity vzrušivého mrazení a rezonujícího chvění. Přes šestou a sedmou čakru se naše sexuální energie kotví do duchovní podstaty a rozlévá se do konečného prožitku orgasmické celotělové extáze prožívané v každé buňce našeho těla, kdy v případě fyzického propojení muže a ženy, dochází k prožitkům a pocitům splynutí obou těchto základních principů do společné jednoty bytí.

Štěstí a s ním spojený vědomý štastný život v radosti a sexuální rozkoši je původní a prvotní hodnotou a smyslem existence člověka a jeho lidské rasy ve Stvoření. Návrat k šťastnému životu a jeho původním hodnotám je návratem k vlastní síle, pravdě a vlastní zodpovědnosti. Tento návrat a související cesta je završením dlouhé cesty našeho duchovního vývoje a poznání vlastních hodnot našich duchovních darů, které nám byly pro šťastný život dány.


 

pondělí 7. února 2022

Hojnost

Hojnost je projeveným, obvykle smyslově vnímatelným, materiálním odrazem naší projevené, vyzářené sebelásky. Jedná se o stav našeho vědomého energetického souladu se životem a s jeho řídícím Zákonem energetického vyrovnávání.
O hojnost tedy není potřeba usilovat, je na základě naší vibrace a láskyplného vyzařování vždy odpovídajícím způsobem přidělována automaticky.
Jednoduše řečeno, každý má v životě zajištěno neustále vše co ke svému poznání a souvisejícímu duchovnímu vývoji potřebuje. Veškerá snaha přitáhnout si do života více hojnosti bez prohlubování vlastní sebelásky vede pouze k odpovídajícím lekcím, které nám vždy poukazují na naši nízkou sebehodnotu a strach z nedostatku, související chtění a lpění na nepůvodních a nepřirozených hodnotách systémového myšlení.

Hojnost je tedy vždy přirozeně navázána na sebelásku, na to co jde z naší duchovní podstaty, z radosti, ze srdce. Hojnost silně proudí tam, kde není očekávání a strach, kde je uvědomění si toho, že vše co k šťastnému a spokojenému životu potřebujeme je v nás, v pocitech našich srdcí, ve spojení s naší duchovní podstatou a souvisejícím věděním. Vše ostatní včetně hojnosti již přichází automaticky na základě tohoto uvědomění.


 

pátek 4. února 2022

Odpuštění

Život a vše v něm je našim zrcadlem, projekcí všeho, kým vším ve své vlastní podstatě každý z nás byl, je a bude. V životě vždy máme možnost si uvědomovat sami sebe skrze své vlastní odrazy a vztahy, které nás s nimi pojí.
Pokud nejsme schopni přijmout sami sebe skrze projevy našich zrcadel, tedy skrze chování všech ostatních k nám samým, je to vždy známkou našeho sebepotlačení, nepřijetí, nevědomosti, související nízké sebelásky a sebehodnoty, života v podmínečné lásce a strachu. Tento stav nám neustále připomínají naše nepříjemné pocity, které v souvisejících situacích neustále poukazují na v nás zablokované, části naší duchovní podstaty, které jsme v minulosti odmítli příjmout v situacích, kdy nám je ostatní svým chováním k nám přehrávali stejným způsobem, jako jsme se i my v minulosti chovali k nim.
Cesta k sebepřijetí, k sebelásce, nalezení vlastní sebehodnoty vede skrze procesy odpuštění. Odpuštění je energeticko-fyzikální proces, při kterém primárně dochází k uvolnění potlačené energie na duchovním energetickém těle a jejímu pravdivému emočnímu projevení na těle fyzickém skrze související smyslové centrum. Odpuštění je tedy vždy pocitově vnímatelné skrze prožitek a jeho efekt vždy přináší úlevné a příjemné pocity. Odpustit si, uvolnit a doprožít si tedy může každý jedinec pouze sám sobě, své vlastní potlačené, neprojevené, nedoprožité energie na svém vlastním duchovním energetickém těle. Stav odpouštění lze zahájit a rozvinout přijetím vlastní zodpovědnosti za právě prožívaný a vnímaný nepříjemný pocit, který nás spojuje s potlačenou emocí, tím, že nejdeme do odporu, vzteku, lítosti, vědomi si spravedlnosti života a jeho řídícího Zákona energetického vyrovnávání a v související situaci dotyčnému, našemu zrcadlu poděkujeme za to, že nám ukazuje jací jsme v minulosti byli, jak jsme se chovali. Omluvíme se a požádáme sami sebe skrze dotyčného o odpuštění.
Schopnost odpouštět vyžaduje pocitovou bdělost, související sebereflexi a uvědomění, obzvláště v situacích, které nás staví do morálně výhodnější pozice. V těchto situacích tedy nejprve díky přijetí zodpovědnosti za vlastní pocity připouštíme naši vlastní spojitost se zrcadleným projevem dotyčné osoby vůči nám a následně vedeme komunikaci k přijetí skrze zjemňování našeho postoje, projevu a postupnému otevírání se odpuštění.
Pokud je tato situace správně pochopena, procítěna, tak dochází k postupnému odpuštění, doprožití zablokovaných energií, uzavření učící lekce, uvědomění si a pochopení daného učení a prohloubení vlastního sebepřijetí a sebelásky.