úterý 25. července 2023

Přirozenost

Jedná se o počáteční, původní, prvotní, při zrození, stav stvoření duchovní bytosti a jejích duchovních darů.
Přirozenost tedy obsahuje jasnou definici toho na základě čeho a s jakými záměry byla duchovní bytost stvořena.
Je to tedy obsah veškerých informací a definic o duchovní bytosti a jejím původu, který jí byl při jejím zrození na počátku její duchovní cesty dán.
Pokud je tvorba souladná s Pravdou, tak se jedná vždy o původní přirozenou tvorbu krystickou, která je postavena na základních duchovních principech a Zákonech Stvoření Centrálního Zdroje (Pravda) a je vždy v souladu se Zákonem Jednoty a výchozím stavem pozitivního harmonického života ve Stvoření.
Vše ostatní, kde se tvorba odkloňuje od souladného života, od Pravdy, popisujeme jako stav nepřirozený, učící, nápravný.
Být v souladu se svou vlastní přirozeností a žít vlastní přirozené hodnoty znamená být si vědom svého původu a znát ustanovení a definice svého vlastního počátku, tedy své vlastní přirozenosti.
Ztráta spojení s vlastním duchovním původem, rasovou pamětí a související přirozeností je vždy stavem hlubokého duchovního úpadku a zacyklení v iluzích myšlenkových programů.
Na tento stav vždy poukazují duchovní nemoci, prožívaná kvalita života a související hodnoty.
Návrat do vlastní přirozenosti vždy vede cestou duchovního probuzení a uzdravování příčin vlastního nesouladného života



Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.