středa 26. července 2023

Kulatá nebo placatá?

V tomto článku bych se rád dotknul již delší dobu probíhajícího poprasku ohledně tvaru, velikosti, původu a všeho možného souvisejícího se Zemí.
Je zajímavé, jak se za posledních pár let vyrojilo spousty různých teorií, které se snaží vyvrátit standardní (vědecký) pohled a vnímání našeho vesmíru, sluneční soustavy, fyzikálních vlastností naší reality, primárně vnímané na naší Zemi, kde je hlavní snahou vyvrátit to, že Země je kulatá a nahradit tvrzením, že je plochá, placatá, oválná atd.
Základním motem, pro úspěšnost v prosazování těchto teorií je nastolení informační pochybnosti a souvisejícího chaosu: "Všichni nám lžou".
Když tedy všichni lžou, tak na koho a s jakou motivací jsou vlastně cílené tyto lži?
Kdo jsou ti oni a komu tedy lžou?
Pokud si vezmeme kolik lidí na světě se pohybuje a pracuje v problematice s dopadem na fyziku, meteorologii, astrologii, létání, družice atd., tak jak je možné utajit nebo zcela přeprogramovat všechno tak, abychom všichni žili v předkládaných iluzích a zároveň je tady spousta lidí, kteří tyto iluze tvoří?
Námořní doprava, pozemní doprava, letecká doprava, všichni kapitáni, řidiči, letci, inženýři, výrobci technologií a navigačních systémů se spikli proti obyčejnému člověku, aby ho uvrhli do iluze, že žije na kulaté rotující Zemi, která se pohybuje středem galaxie ovlivněná gravitacemi ostatních vesmírných těles.
Kdo je vlastně ten obyčejný člověk, kterému se nechce říct, že Země má jiný tvar než koule?
Další velmi zajímavá věc je, že se předkládají různá zjištění, měření, pozorování a související důkazy, které se na jedné straně snaží popírat vědu a vědou propagovaný, zakřivený tvar Země a na druhou stranu využívají tou stejnou zavrhovanou vědou používané nástroje ke svým měřením a pokusům.
Jak je možné tedy objektivně s využitím nástrojů těch, kteří nám lžou dokázat svou vlastní teorii a předložit ji jako pravdivou, když se ve své podstatě nedá důvěřovat ani těmto propagovaným nástrojům?
Do takových hloubek samozřejmě žádná z nabízených teorií nemíří a spíše cílí na lidi, kteří se potřebují vymezit do předkládaných představ a souvisejících nabídek čerpání energie ze souvisejících podnětů.
Dle předchozích slov je asi zřejmé, jaký je můj vlastní pohled na tuto problematiku, každopádně se neopírá pouze o informace dostupné v této společnosti, ale také o informace čerpané z duchovních sfér.
Z duchovního pohledu vlastní existence je středem multivesmíru Centrální Zdroj, neboli Centrální Slunce ze kterého multivesmír vyvěrá.
Veškerý pohyb v tomto multivesmíru je cyklický, spirálovitý.
Tomuto pohybu a proudění energií naprosto nejlépe vyhovuje sférický tvar vesmírných těles, tedy tvar kulatý se stejným odporem na celém povrchu, který tak zajišťuje maximálně efektivní plynulost pohybu i rotace.
Další užitečnou vlastností koule je, že má ze všech možných tvarů nejlepší možnost povrchového pokrytí. Na její povrch se tedy vejde mnohem více věcí, než na kterýkoliv povrch jiného tvaru tělesa.
Na spodní straně placatého tělesa je tedy co, aby byla celá plocha využita pro život s maximální efektivitou?
A co si budem, prvotní Stvořitel multivesmíru, všech vesmírných těles, a bytostí v něm, není idiot, aby vytvářel nesouladné placatotvary, které nekorespondují se synchronními cyklickými pohyby vesmírných těles v rámci celých galaxií.
Každopádně souhlasím s tím, že ne všechny předkládané informace jsou pravdivé, spousta vědeckých tvrzení je postavena na neověřených teoriích, což můžu prakticky z vlastních zkušeností potvrdit hlavně v oblasti zdraví a přístupu k nemocem.
Každopádně téma placaté Země je dle mého názoru šířeno ze zcela jiného důvodu, než popírání toho, že Země je koule.
Vnímám to pouze jen, jako další formu testování společnosti v jakých hodnotách jsme ukotveni a kde primárně cílíme pozornost.
Je dobré si uvědomit, že to jestli je Země kulatá nebo placatá naprosto žádným způsobem neovlivní, jak tady každý z nás žije a tvoří, zde je zdravý, přirozeně šťastný a spokojený a nebo ne


Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.