středa 13. května 2020

Nevěra ve vztahu

Vztah ženy a muže je vždy učící a je vždy dohodnutý před inkarnací do života na duchovní úrovni.
Duše muže i ženy se zavazují tomu, že se budou vzájemně učit lásce a s ní souvisejícím věcem, které si do tohoto vztahu předsevzali.
Nezřídka je do vztahu spojuje také společná karma.
Porušení této vzájemné dohody a následný útěk z učení, tedy opuštění učícího vztahu jednoho z partnerů se říká nevěra.
Nevěra je vždy nevědomá.
Dochází tedy primárně k tomu, že jeden z partnerů neunese intenzitu učení a souvisejících prožitků, když mu ten druhý zrcadlí a svým chováním přehrává jeho samotného, tedy jaký byl, když v minulosti dělal to stejné ostatním.
Díky nevědomé rovině a aktivnímu programu oběti, dotyčný věří, že mu je soustavně ubližováno a snaží se z učení uniknout.
V systému je za nevěru ve vztahu považováno to, že jeden z partnerů má sexuální styk s jiným partnerem než s tím, kterému se zavázal.
Ve vědomé rovině je to opět zrcadlo tomu druhému, který se považuje za podvedeného, aby pocítíl jaké to je,
když on sám byl v minulosti nevěrným. Sexuální nevěra je vždy únikem, kdy je dotyčný přijímán podmínečně ze strany svého partnera, tyto podmínky neakceptuje a v některých případech není přijímán vůbec, nezřídka také trpí závislostí na fyzickém sexu.
Pak si automaticky ke své nevěře vyhledává takový protějšek, který má v sobě přesně to. co jeho partner v sobě nepřijímá.
Žena, která nemá v sobě přijatou mrchu, děvku a další negativní cnosti toto vše vyzařuje, nepřijímá sebe a tím i svého muže a ten jakmile se jeho bolest z nepřijetí stává neúnosnou se nejprve stává agresivním díky potlačenému hněvu a poté buď rezignuje a utápí svůj žal v alkoholu, drogách, případně dalších látkách odvádějící pozornost od jeho vlastní bolesti a nebo uniká tím, že si k sobě hledá takou partnerku, která tyto cnosti u sebe přijímá nebo u ní vyloženě dominují, případně kombinuje obojí dohromady.
Naopak zase tato nová partnerka většinou v sobě nepřijímá to, co první partnerka v sobě přijímá,
takže i zde muž velmi brzo po počátečním vzplanutí narazí na další svá nekompromisní zrcadla.
Tímto se většina účastníků tohoto učení díky nevědomé rovině neustále cyklí ve stejných situacích s obdobnými partnery.
To samé samozřejmě platí i u ženy, která si přitáhne do vstahu muže s nepřijatým mužstvím, kde je nepřijatý hajzl, kretén, děvkař apod.
Tuto energii žena na nevědomé úrovní rovněž cítí a touží poznat a postrádá ji ve svém sexuálním potěšení,
takže si při svém úniku hledá přesně takového partnera s těmito dominujícími kvalitami.
Je teda potřeba si uvědomit, že pokud je v parnerství nevěra, je to spravedlivé poučení pro oba partnery.
Pokud je muž nevěrný ženě, je to z toho důvodu, že si žena nepřijímá svou vlastní nevěru a další roviny v oblasti její sexuality.
Díky nahromaděnému hněvu a vzteku v játrech, žlučníku a bolesti v srdci má potlačenou sexualitu a související energetické dráhy.
Přirozené vnímání a rozhodování se pocity v srdci je přemostěno rozumem a s ním spojenýmy programy myšlení a udržováno strachem tento stav opustit.
Obvykle bývá tento stav posílen podmínečným přijetím ze strany vlastní matky a s tímto spojenou energetickou závislostí na ostatních.

Pokud je žena nevěrná muži, je situace obdobná, muž si tedy rovněž nepřijímá svou vlastní nevěru z minulosti
a další potlačené emoce a strachy v oblasti své sexuality a rovněž bývá tento stav posílen nepřijetím ze strany vlastního otce.
Důležité tedy je, uvědomit si, že věrný může být pouze každý sám sobě, svým vlastním pocitům v srdci,
svému záměru poznání a tím i svému partnerovi se kterým byl ve svém srdci svázán, což souvísí i s tím být si vědom toho, že do vzájemné harmonické lásky se každý vztah musí dopracovat až na základě vlastního sebepřijetí každého z partnerů.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.