úterý 2. února 2021

Co dnes a co zítra?

Jaký otec takový syn, jaká matka, taková dcera. Pánbůh nám to vždy vráti na dětech.
Generace za generací, tisíce let totálního pádu lidstva do ješte hlubší propasti oddělenosti od vlastní božské podstaty.
Spoustě lidem v dnešní době a do očí bijící situaci stále uniká, že jejich děti jim svým přístupem k životu, svými hodnotami, svými nemocemi, problémy a souvisejícím chováním pouze a jen zrcadlí jejich vlastní generační úpadek, otroctví mysli, neschopnost být sami sebou, jejich totální nezodpovědnost za své vlastní chování a rozhodování se v životě, potřebu se zavděčovat nějaké představě skrze kterou se cítí být od ostatních přijati, zaryté chování dle osvojených myšlenkových vzorců přejatých od svých rodičů a ze systémové výchovy.
V partnerských vztazích stále dominuje, podmínečné přijetí, tvrdost, jednání v odporu, vzteku, očekávání, nizká sebeláska, sebehodnota, nevědomá a potlačená sexualita, jejiž kvalita je mimochodem základním pilířem kvality každého vztahu mezi ženou a mužem. Tam kde nefunguje sexualita, nefunguje nic a partneři si pouze a jen hrají na to, že to ze strachu přemostí nezdravou pozorností k dětem, materiálními hodnotami a rodovými zvyklostmi, které si nesou jako svou železnou košili plnou generační zátěže.
Lidé zapomněli na svou původní přirozenost, na svou duchovní podstatu, na hodnoty člověka, které rozhodně nejsou o tom plodit otroky, pokusné králiky, kteří budou skrze systémovou výchovu tvořit dostatečné množství strachu, utrpení, negativní energie a soutěživým přístupem si vybojovávat své příjetí mezi ostatními a související místo v rámci celku.
Je potřeba si uvědomit, že z toho co dnes podporujeme vylézají ti, kteří nás zde skrze tyto hodnoty a odevzdanou moc, manipulují a ovládají. Opravdu chceme stále stejným způsobem podporovat zvrácený školní systém, který slouží ke kastraci a přeprogramování přirozeného vnímání a nastavení každého dítěte, zadupáním jeho duchovních darů pro potřeby normalizované systémové výrobní linky? Navíc kam bychom ty děti dali, když nám to brání v každodenní rutině a zvyšování výkonu systémové mašinérie?
Musíme přece plnit technokratický systémový plán a podporovat další zavádění normalizovaných systémových opatření, umělých inteligencí, které přeci budujeme pro naše vlastní bezpečí a blahobyt. Dále zde máme necelostní a nevědomé, strachem zmanipulované zdravotnictví, devastující přirozený a dokonalý imunitní systém každého jedince a další systémové perverze, jejichž podporování v původním smyslu je bohapustý přežitek a ve spoustě případů i vědomý či nevědomý zločin proti lidskosti.
Vše půjde až na dřeň a nezůstane kámen na kameni z toho co je proti lidskosti, proti původním duchovním hodnotám člověka, proti životu v souladu s přírodou a se Zemí. Je potřeba, aby si každý člověk právě dnes uvědomil a do hloubky procítil to, co svým chováním a přístupem dnes podporuje, na čem lpí, jaké jsou jeho vlastní hodnoty. Zda to jde z něj, z jeho srdce a nebo se prostě jen bojí a raději dělá to co se mu řekne, protože byl takto od narození veden a naprogramován. Jak se rozhodneme dnes, takový život budeme mít zítra.
Osvobodit se může pouze a jen každý sám a to tím, že si vezme zpět svou moc a nebude podporovat v životě věci a činnosti, které jsou nemorální, proti lidskosti, přirodě, které mu ubližují a tedy přispívají k tvorbě bolesti a utrpení nejen jeho, ale i všech ostatních na Zemi.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.