pondělí 8. března 2021

Vědomé očkování

Všude kolem nás číhá velké pandemické nebezpečí, před kterým je potřeba se odpovídajícím způsobem chránít. Nejsilnějším nástrojem ochrany a léčení, který má člověk k dispozici, je vědomá sexualita a s ní spojené dary.
V partnerském vztahu je za oblast vědomé sexuality zodpovědná žena, která dohlíží na to, aby s touto problematikou spojené aktivity byly pravidelně a v odpovídající kvalitě vykonávány. Žena je tedy ve vztahu předsedou vlády, hlavním ministrem zdravotnictví, lékařem a hygienikem.
Vydává a vyhlašuje nouzový stav její sexualní nespokojenosti a odpovídající nařizení a ustanovení, která naplňují tuto podstatu a dohliží na vývoj a průběh souvisejícího epidemického léčení v jejím vztahu, zejména v ložnici.
Díky této odpovědnosti žena dbá a vyzývá pravidelně svého může k dodržování těchto ustanovení a souvisejích vyhlášek, která ho zavazují převážně k dodržování jejího pravidelného očkování a léčení převážně v oblastí její vagíny. Muž, který má přirozenou roli odborného vakcinologa, zodpovědně a neodkladně, bez námitek, vědom si důležitosti této role, vykonává tuto činost zejména svým penisem, tak dlouho jak je potřeba.
Průběh očkování je potřebné vnímat všemi smysly na fyzickém těle. Na jeho úspěšné provádění upozorňuje žena svým hlasitým projevem, která ukončuje proces očkování až po dosažení odpovídající hloubky uspokojení. Očkování a související léčení je potřeba provádět tak dlouho, dokud nedojde k ukončení nouzového stavu a souvisejících omezení a nařízení, které žena nařídila.
Nicméně i poté, co skončí všechna omezení, je potřeba v rámci preventívních opatření a zachování zdravého a vědomého sexuálního vztahu, pokračovat v pravidélných léčebných kůrách.
Buďte tedy prosím obezřetní a nezadebávejte pravidelné vědomé očkování nejen ve vašich ložnicích. Je to v dnešní době to nejdůléžitější, co můžete pro sebe a svého partnera udělat, abyste byli zdraví, šťastní a spokojení a tímto konáním byli inspirací celému lidskému společenství.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.