úterý 10. října 2023

Lidské tělo jako dar

Jsi tam kde je tvá zodpovědnost a moc nad životem.
Hranice tvého bytí jsou vymezeny tvými pocity, tvou mocí, uvědoměním a schopností přímo ovlivňovat svou životní realitu.
Tam kde se cítíš a vnímáš tam je prostor ve kterém se prožíváš. Tímto prostorem je tvé lidské tělo.
Tělo ti bylo dáno pro účel prožívání lásky a učení se souladnému životu s ostatními bytostmi kolem tebe.
Pouze díky svému tělu můžeš prožívat stvořenou realitu a rozměr své vlastní sebelásky.
Tvé tělo je nejvyšší dosažitelnou materiální hodnotou ve tvém životě.
Ve svém životě nemůžeš nikdy získat nic lepšího, než jsi již dostal na počátku své duchovní cesty životem a tím je tvé tělo a související duchovní dary.
Stav tvého těla, jeho duchovních darů, kvalita a hloubka příjemných prožitků v něm je přímo úměrná tvému uvědomění a tvé duchovní vyspělosti, tedy dosaženému rozměru tvé vlastní sebelásky.
Lidské tělo bylo navrženo pro možnosti nekonečného růstu a transformace duchovní bytosti, která se v něm prožívá.
Zdravé lidské tělo má aktivní všechny duchovní dary, kde mezi hlavní patří přímé energetické napájení z Centrálního Zdroje. Není zde v základu naprosto žádná potřeba čerpat jakoukoliv energii z vnějšího prostředí životní reality.
Další duchovní dar je nekonečný buněčný regenerační cyklus, tedy buněčná nesmrtelnost, díky kterému má duchovní bytost možnost využívat své tělo opravdu na věky věků.
Podmínkou je ovšem souladný a přirozený život dle Zákonů Stvoření Centrálního Zdroje.
Míra porušování Zákonů Stvoření a odklonu od přirozeného souladného života duchovní bytosti se projevuje mimo jiné v jejím lidském těle v genetických poruchách, nemocech a mírou vnější energetické závislosti, tedy potřebě kompenzovat a dosycovat si chybějící zdrojovou energii z vnějšího prostředí a z ostatních duchovních bytostí.
Uzdravit nemoci a poruchy lidského těla lze pouze narovnáním se zpět do přirozeného života a souvisejících hodnot a odpuštěním energetických blokád, které omezují a blokují jeho tělesné funkce, duchovní dary a kvalitu prožívání.
Nemoc je naprosto dokonalý poučný a nápravný mechanismus který se nedá žádným způsobem obejít.
Nemoc nejde odstranit, ani zvrátit žádnými zásahy do lidské genetiky, ani do duchovních tělesných předloh.
Nemoc těla začíná jeho smrtelností a stárnutím a končí ztrátou schopností přirozené reprodukce.
Kdo si tedy chce uzdravit své tělo, musí se vydat cestou přirozenosti a souladného života a začít respektovat vůli Stvořitele a jeho zákonů ve svém vlastním chování, rozhodování a hodnotách.
Tělo je odrazem duchovní bytosti.
Jak se v něm cítíme, to také vyzařujeme a tak i vypadáme.
Tělo jeho vzhled, funkce a kvalitu života v něm je přímým důkazem toho jací opravdu jsme a jak náš život souzní s původním záměrem přirozeného života člověka, který nám byl na počátku dán.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.