pondělí 21. října 2019

Zákony Stvoření

Zákon jednoty

Základní zákon, vyjadřuje smysl celé existence a tvorby stvořitele.
Láska, respekt, tolerance, nenásilí, souběžná evoluce všech sobě rovných a rozličně stvořených věcí do společné jednoty za současného respektování jejich identity a jejich různosti ve všech aspektech. Přesné vyvážení práv a povinností a rozlišení, kde jsou jejich hranice. Spolupráce a spolutvorba, nesoutěžení a nekonkurence a vzájemná pomoc. Každý je projevem vůle stvořitele a má všechny jeho vlastnosti a jeho dary, (schopnost tvořit, svobodná vůle při rozhodování, fyzické, biologické tělo)
zároveň má povinnost tyto dary chránít před zneužitím a bránit před zničením

Zákon vyrovnání


Zákon karmy či zákon odplaty. Nejedná se o psychologický či mravnostní koncept, ale o energetický fyzikální princip, výchovný kompenzační mechanismus učící účastníky Stvoření, zažít jaké je to, co dělají ostatním. Veškeré konání se jeho původci nějakým způsobem vždy vrací: každý čin nese energetický podpis svého konatele. Tento zákon je lidmi po generace dobře znám a zachoval se v různých úslovích lidové moudrosti:

  • Boží mlýny melou pomalu, ale jistě
  • Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
  • Kdo seje vítr, sklízí bouři
  • Čím kdo zachází tím také schází
  • Každá svině si svého řezníka najde


Zákon zachování


Funguje jako sebeobranná, imunitní, reakce Stvoření v případě jeho poškození ve velkém rozsahu Tento sebezáchovný mechanizmus se samovolně nastartuje při dosažení kritické míry poškození a doslova vymete z postižených částí Kosmu všechno zničující svinstvo.
Tím se v postižené oblasti zase obnoví princip života a původní řád, který tam patří a který tam přirozeným vývojem vznikl.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.