čtvrtek 24. října 2019

Život

Život je přítomný děj, sled událostí, ve kterých se všechna vědomí projevují, sebepoznávají a prožívají ve svých tělěch. V rámci Stvoření je součástí a hlavním smyslem takzvaných projevených světů, které se v jednotlivých fázích nádechu a výdechu Zdroje neustále rozpínají a smršťují.
Smyslem života je tak poznávání a prožívání všeho stvořeného v projevených světech a učení se a uvědomění si tam všech aspektů lásky. Z technického hlediska, je život maticí všech možných (pozitivních, negativních), ale ne neomezených variant dějů, které mohou nastat v každém okamžiku našeho rozhodování.
Můžeme si ho představit jako promítaný film, který byl natočen před dávnou dobou. Tento film obsahuje výukový materiál všeho, co lze v dané fázi Stvoření poznat a prožít. Před tím než byl tento film vyroben, jsme se všichni podíleli našimi představami na částech našeho scénáře, tak, abychom si do něj dali vše, co chceme prožít a pochopit v každé etapě cesty našeho vývoje.
Z pozice diváka pak sledujeme jednostlivé scény a v každém okamžiku se rozhodujeme pro určitou variantu děje. K rozhodování se, kterou cestou se vydat, nás vede naše aktuální vibrace a s ní související uvědomění si sebe sama a prostoru sebeprožívání.

Právě naše vibrace je tím, co nám vybírá preferované možnosti následného děje. Proto, pokud jsme například při rozhodování vedeni strachem, bude probíhaný děj směrován do variant odpovídajícím této ůrovni vibrace.
Každý okamžik rozhodování obsahuje až 144 možnosti jednotlivých dějů, které jsou vibračně rozděleny na ty, co rezonují se Zdrojem a na ty co se Zdrojem nerezonují. Naše rozhodování nás v každém okamžiku vede spirálovitou cestou vzestupu nebo pádu.
Zlatou střední cestou je cesta pod vedením naší duše, tedy cesta osudová, která zahrnuje vše, co jsme si v každé životní etapě předsevzali včetně odžívání naši karmy z životů minulých. Tento komplexní systém nám umožňuje opakovaně prožívat stejnou část životní etapy, pokud se nám nepodařilo v rámci jedné inkarnace pochopit a prožít vše potřebné nebo si chceme například prožít stejný život v jiné roli.

Vnímaný čas je iluzí, je to pouze pohyb v ději. Pravidla života a jeho průběhu v každé materiální hustotě a s ní svázanými dimenzenmi jsou rozdílná a jsou řízena matrixovým systémem a jeho podpůrnými programy. Vstupem do zvolené části děje je například ve 3D, inkarnace, neboli iluze narození.
Opuštění děje pak známe jako bardo cyklus neboli iluze smrti. Tento text stejně jako všechno ostatní bylo již napsáno dlouho před tím než se veškerý život dal do pohybu.
Nemá smysl s ničím bojovat, pouze sledovat, nechat se vést svých srdcem a přijímat svůj život beze strachu, protože nic jiného možné není, vše se totiž již dávno stalo a každý z nás si to pouze přehrává jako vlastní zkušenost.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.