pondělí 1. srpna 2022

Průvodce lidské přirozenosti

Přirozené je vědět, že vědomý znamená prožívaný skrze pocity v srdci.
Přirozené je čerpat vědění skrze intuitivní smyslové vnímání.
Nepřirozené je považovat myšlenky za zdroj pravdy a řídit se naučenými myšlenkovými vzorci chování.
Přirozené je vědět, že základem a výchozím stavem existence člověka je jeho duchovní podstata.
Nepřirozené je myslet si, že jsem cokoliv jiného.
Přirozené je vědět, že můj život je absolutně spravedlivý a já napříč svou vlastní duchovní existencí nesu plnou zodpovědnost za to jaký ho aktuálně mám.
Nepřirozené je si myslet, že pokud budu manipulovat, ubližovat, okrádat a škodit ostatním, že se mi to v životě v pravý čas spravedlivě nevrátí.
Nepřirozené je myslet si, že jsem oběť a to ošklivé co se mi v mém životě děje si nezasloužím.
Přirozené je vidět se v projevech ostatních s vědomím, že jsou odrazem mé vlastní sebelásky.
Nepřirozené je si myslet, že mi někdo v mém životě ukazuje něco co se mnou nesouvisí.
Přirozené je vědět, že jediné co mi v životní realitě patří a za co si nesu plnou zodpovědnost je mé vlastní tělo. Jeho stav, funkce a schopnost si v něm prožívat rozměrnost příjemných pocitů, které přímo souvisí s tím jak jsem se k němu v minulosti choval a jak se k němu byť nevědomky chovám dodnes a jak se skrze něj projevuji k ostatním.
Přirozené je vědět, že každá nemoc je duchovní, tedy v prvé řadě nemoc naší vlastní duše, což jsou zablokované energie na našem energetickém těle.
Nepřirozené je si myslet, že příčinu jakékoliv nemoci najdeme v projevu fyzického těla.
Přirozené je vědět, že žádné viry a ani baktérie nejsou příčinou našich nemocí, ale jejich existence na naše nemoce svou přítomností na fyzickém těle poukazují.
Nepřirozené je si myslet, že všemožnými zásahy do fyzické roviny našeho těla vyřešíme příčiny našich nemocí.
Přirozené je vědět, že jakýkoliv další nepřirozený zásah do fyzické roviny našeho tělo pouze více komplikuje jeho přirozenou schopnost uzdravit se.
Přirozené je vědět, že se napříč vlastní duchovní existencí učíme na vlastních chybách a skrze tyto zkušenosti a prožitky pramení naše vědění, poznání a uvědomění.
Přirozené je vědět, že vše potřebné pro život v přirozenosti již od svého narození máme v sobě, ve svých pocitech a nepotřebujeme nic dalšího.
Je nepřirozené díky vlastní nespokojenosti s vlastním tělem a souvisejícím životem unikat před svou zodpovědností do představ a myšlenek a tvořit si nepravdivé iluze o sobě a svém vlastním životě.
Přirozené je vědět, že žena je vedoucí roli ve vztahu ženy a muže a nese za něj plnou zodpovědnost. Za svůj vztah s mužem, ne za muže.
Přirozené je vědět, že nosným pilířem a základem přirozeného harmonického vztahu ženy a muže je jejich vědomá sexualita proživaná skrze propojování jejich fyzických těl.
Přirozené je vědět, že muž ve vztahu se ženou je zodpovědný za její sexuální naplněnost a s radostí na základě vlastní sebelásky přistupuje bez nátlaku k jejímu tělu a připomíná jí jaké nese v lidském životě a vztahu zodpovědnosti a hodnoty.
Přirozené je vědět, že žena je ve vztahu s mužem učitelkou lásky a učí skrze sebe svého muže sebelásce.
Je nepřirozené si myslet že jiný než heterosexuální vztah ženy a muže je přirozený.
Přirozené je vědět, že žena může být přirozeně šťastná a spokojená ve svém těle ve vztahu s mužem, pouze pokud je s radostí dostatečně a pravidelně sycena sexuální energií.
Přirozené je vědět, že víra je vždy cesta do nepřirozenosti.
Přirozené je řídít se a rozhodovat na základě vlastních prožitků a zkušeností.
Nepřirozené je žit a rozhodovat se na základě strachem podložených informací.
Nepřirozené je bojovat, útočit a tvořit agresi proti ostatním.
Přirozené je chranít a bránit své přirozené duchovní hodnoty a dary před zneužitím a zničením.
Přirozené je vědět, že stav vyspělosti mé duše, má úroveň sebebelásky a sebehodnoty mi přitahuje související životní děj.
Nepřirozené je si myslet, že když se nemám rád, tak že si stvořím myšlenkami přirozeně šťastný život.
Je přirozené vědět, že veškerý odpor k chování ostatních a k životu je marný a setrvávání v něm zajišťuje dotyčném pouze a jen další potřebné učící lekce.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.