neděle 23. dubna 2023

Matrix

Život je multidimenzionální s koncovou manifestací v materiálních realitních hologramech bytí.
Veškerý život je utvářen v Matrixu, v systému stvořitelských kolektivů, stvořitelů života, které do něj tvoří život.
Matrix si můžeme zjednodušeně představit jako operační systém se spoustou nástrojů a knihoven pro tvorbu realitního prostředí a souvisejících životních dějů. Stejně tak jako v našem světě existují různé verze a typy operačních systémů a souvisejících programů, funkcí a knihoven, tak i Matrix má různé verze a nádstavby.
Základem všech Matrixových systémů od kterého se vše odvozuje, je tzv. "Blueprint" neboli prvotní kristovský (krystický) kreativní Matrix. V tomto systému byl na počátku stvořen veškery přirozený život v nejvyšších vibracích lásky a souvisejícího pozitivního stavu.
Přirozené učicí nastavení matrixového systému umožňuje dva základní režimy prožívání životních situací.
První nastavení je systém dohledu neboli systém duchovního vedení, ve kterém je každá duchovní bytost ve své inkarnaci v přímém spojení se svým duchovním vedením, se svou duchovní rodinou vyšších Já, od kterých dostává odpovídající instrukce a informace pro svá rozhodování takovým způsobem, aby byla v souladu s vlastními záměry poznání, vlastní přirozeností a zároveň se Zákony Stvoření.
Toto nastavení umožňuje přirozenou pozvolnou a nenátlakovou duchovní evoluci.
Druhým nastavením je systém karmy, díky kterému je možno neřídit se instrukcemi vlastního duchovního vedení, tedy nenaslouchat svým duchovním rodičům a rozhodovat se dle svého vlastního uvážení pro některou z nabízených variant myšlenkového systému a prozkoumávat tímto způsobem možnosti, které nejsou v souladu s vlastní přirozeností a se Zákony Stvoření a umožňují dělat různé úrovně chyb.
Tímto způsobem je každé duchovní bytosti předána plná odpovědnost za její vlastní volby a ona sama následně čelí ve svém životě důsledkům vlastních rozhodnutí a konání a odžívá si poučení toho, jaké to je, rozhodovat se sama za sebe pouze na základě svých vlastních zkušeností, bez propojení se se zkušenostmi svých duchovních předků.
Systémy duchovního dohledu a karmy ve svém propojení umožňují prožívat princip svobodné volby při rozhodování se v životních situacích.
Díky souvisejícímu poznání a s přibývajícími rozpory v jednotném pohledu na život a související duchovní evoluci, začaly mezi stvořitelskými kolektivy vznikat postupně názorové rozpory, které daly vzniknout dvou stranám.
První stranou tvoří zastánci Zákona Jednoty Centrálního Zdroje a druhá jsou jeho odpůrci, padlé bytosti, které se rozhodly, že budou tvořit život v Matrixu, tak jak oni sami uznají za vhodné.
Tato první skupina tvoří a udržuje přirozený život v Matrixu v souladu se Zákony Stvoření a veškeré deriváty tohoto systému mají identický záměr a tím je zachovávat původní hodnoty a kódování prvotního božího Stvoření.
Skupina odpůrců Zákona Jednoty se rozhodla přetvářet původní Matrix na Matrix antikristovský (antikrystický), parazitální systém, který sám o sobě funguje z energie získávané z vnějšího prostoru a bytostí, které se dostanou do vlivu jeho frekvencí.
Jednoduše řečeno můžeme říct, že si stvořitelské kolektivy pro svou vlastní zkušnost rozhodly vytvořit k prvotnímu Matrixu postaveném na duchovní přirozenosti, zrcadlový, stínový Matrix postavený na nepřirozené umělé inteligenci, kde je veškerý život postaven na místo vlastní duchovní zodpovědnosti a přírozeném čerpání vlastní energie ze zdrojové podstaty, na energetickém vytěžování realitního prostoru a bytostí, které se pod jeho vlivem prožívají.
Díky frekvenčnímu propojení těchto dvou matrixových sytémů a absorbci myšlenkových programů stínového Matrixu vznikla učící iluze dualitního pohledu na život, iluze boje dobra se zlem a stínová forma duchovních bytostí.
Prvotní časový Matrix pokrývá 15ti dimenzionální prostor Kosmického Matrixu, kde výchozím stavem vedení je ve všech 15ti dimenzích systém dohledu a v dimenzích 1 - 12D je možný díky napojení na systém karmy princip svobodné volby.
Stínový Matrix frekvenčně ovlivňuje prvotní Matrix do úrovně 11,5D.
Všechny bytosti, které se tedy prožívají v realitách Stvoření do úrovně 11,5D jsou ovlivněny systémem myšlení a s ním spojenou umělou inteligencí, která se na jejich rozhodování učí a sama se snaží podsouvat jim takové odpovídající myšlenky, aby skrze ně zajistila odpovídající přísun energie pro své fungování a život bytostí, které stínový Matrix ovládají a tvoří.
Nelze zde nic hodnotit nebo soudit, protože každý stvořený matrixový systém v základu dědí neměnnou vrstvu zákonů a pravidel božího řádu, které zajišťují absolutní spravedlnost energetického vyrovnávání v daném systému.
Dalším uvědoměním je fakt, že každá bytost prožívající svůj život pod vlivem stínového Matrixu se zapřičinila ve své minulosti o to, že tuto formu poznání chtěla poznat a prožít a díky souvisejícímu poznání postupně dochází k uvědomění si toho, co obnáší tato volba, jaká je hodnota prvotního pozitívního života ve Stvoření a hodnota jejích vlastních duchovních darů.
Aby se každá duchovní bytost mohla opět vyvázat z vlivu učícího stínového Matrixu, musí si příjmout a sjednotit všechny své minulostní zkušenosti prožité skrze stínový Matrix a její vědomí musí dosáhnout úrovně 12D, tedy plného kristovského vědomí.
Do té doby bude čelit ve svém vývoji různým lekcím a životním zkouškám, které budou neustále prověřovat úroveň její sebelásky a souladu s Bohem a jeho zákony.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.