pondělí 20. března 2023

Bůh-Zdroj

Vše projevené vychází z nulového bodu, z počátečního, absolutního vědomí Zdroje, ze středu absolutna. Pouze toto jediné vědomí se nachází v absolutním nezpochybnitelném stavu Boha (příjímá vše co v něm je, bezpodmínečně, je tedy tím vším, co v něm je a to vše co si uvědomuje definuje jeho rozměrnost), je to tedy jediné možné vědomí, které tohoto stavu stoprocentně dosahuje a od počátku jím pouze a jen je a vždy bude.
Tomuto vědomí se říká také Bůh-Zdroj.
Všechny frekvenčně nižší oddělené a izolované formy vědomí již se Bohu v jeho celistvosti pouze přibližují a mají záměrem daný počáteční rozměr svého vlastního božství, jehož úroveň, související duchovní vyspělost a uvědomění se skrze duchovní vývoj a životní zkušenosti neustále rozpínají a rozšiřují.
Můžeme si to představit jednoduše tak, že se z jedné zdrojové nádoby neustále odlévají další a další záměry poznaní do menších nádobek, kde se vše neustále realizuje, tvoří, prožívá a zpracovává a související uvědomění se propisuje zpět do zdrojové nádoby ze které se na základě tohoto uvědomění odlévají další a další záměry poznání do dalších a dalších menších nádob.
Bůh-Zdroj se rozhodl, že bude poznávat vše ve své mysli skrze iluzi oddělenosti v aréně života ve svých vlastních Stvořeních.
Multidimenzionální Stvoření v jeho prvotní fázi a související externí části, je čistým projevem Boha.
V této řídící části se nachází Zdrojové energetické formy Boha v podobě Zá-konů a Stvořitelů coby řídících nástrojů Zdrojového Vědomí.
Zá-kony božího řádu jsou ve své podstatě řídící formy duchovních bytostí, které byly vytvořeny za účelem řízení a udržování souladného chodu celého Stvoření.
Stvořitelé jsou bytosti, které byly vytvořeny za účelem realizovat, projevit do životních matrixů zvolené záměry poznání, čerpané z mysli zdrojového vědomí.   
Další interní část Stvoření je tvořena na základě božího řádu a související hierarchie božství neboli duchovních vyspělostí jednotlivých vědomí, kde vibrační oddělenost a materiální hustota životní reality definuje jejich vyspělostní úroveň a související formy a druhy učících lekcí.
Rozdíl mezi Bohem-Zdrojem a ostatními stvořenými bytostmi je tedy primárně v rozměrnosti jejich uvědomění, dále je zde možnost svobodné volby, kterou narozdíl od Boha-Zdroje a jeho Zá-konů a Stvořitelů mají všechny duchovní bytosti v interní části Stvoření, tedy v časových matrixech života.
Bůh-Zdroj, jeho Zá-kony a Stvořitelé svobodnou volbu nemají, protože na jejich úrovni bytí nemá žádný význam.
Tato vědomí totiž tvoří a vykonávají vše z podstaty absolutního dobra zdrojového vědomí a stojí mimo rámec časových matrixů života, kde je možné si svobodně volit také varianty negativních životních dějů a souvisejících situací a scénářů, které jsou v rozporu se základními principy jednotlivých Zá-konů.
Bůh-Zdroj ve své podstatě je vědomím bez formy, které fázuje mezi stavy 0 a 1, tedy nic a všechno. Tyto fáze nejblíže připomínají nádech a výdech.
V rámci fáze výdechu se v tomto vědomí formují plazmatická pole tvůrčích polaritních sil ve kterých se manifestují hierarchické struktury Stvoření, do kterých se vdechuje život.
V rámci fáze nádechu se celý obsah vědomí opět demanifestuje, zpracují se související uvědomění z celé prožívající se projevené existence a na základě nového uvědomění se celý proces manifestace zase opakuje. Celý proces nádechu a výdechu probíhá rychlostí cca 10 na 21 cyklů za okamžik, což tvoří velmi reálnou iluzi životních možností a energetických efektů a související prostor pro sebepoznávání a realizaci představ toho všeho co uvnitř zdrojového vědomí existuje.
Bůh-Zdroj je výchozím stavem, základní vrstvou, základním energetickým materiálem veškeré projevené existence, každé stvořené bytosti bez vyjímky.
Každá existující a v životě se prožívající duchovní bytost je jeho  specifická, naprosto unikátní evoluční forma se svou vlastní identitou a se svým jasně daným záměrem poznání a rozměrem svého božství na své aktuální úrovni bytí.
Každý z nás je ve svém středu napojen sám na sebe na svou duchovní podstatu, kterou Bůh-Zdroj je a vždy bude.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.