středa 24. května 2023

Vědění

Vědění znamená poznání pramenící z vlastních zkušeností a souvisejících prožitků.
Vě-dění = Znám z dění, znám ze života, mám prožito.
Vědění se ukládá do paměti každé duchovní bytosti, která z ní může průběžně čerpat informace ve svých životních inkarnacích skrze své intuitivní spojení.
Každá duchovní bytost má tedy možnost, pokud neztratila spojení se svojí duchovní rodinou, čerpat vědění z oblasti paměti jejího duchovního stromu vyšších Já, v rozsahu odpovídajícímu její duchovní vyspělosti na aktuální úrovni bytí.
Na naší úrovní bytí je našim vyšším Já naše Duše, proto v základu, pokud nemáme zablokováno skrze myšlenkové vzorce intuitivní spojení, tak máme možnost čerpat poznatky z veškerých životních zkušeností, kterými naše Duše od počátku svého stvoření prošla.
Tam kde jsme odpojeni od vlastního duchovního vedení, tam je přirozené intuitivní vnímání nahrazeno myšlenkovými vzorci chování a rozhodování, skrze které se řídíme přejatými a naučenými informacemi z vnějšího světa a z myšlenek, kterým jsme skrze program víry dali pozornost a odevztali původcům těchto informací svou zodpověnost.
Ten kdo je vidoucí, tedy ten, kdo se opírá ve svém životě primárně o své vědění a související zkušenosti, ten žije ve své vlastní zodpovědnosti a obrací svou pozornost do sebe, ke svým vlastním pocitům skrze které, mu přicházejí informace a související duchovní signály přirozeného života. Takovýto člověk žije přítomností, protože ví co ho činí přirozeně šťastným a spokojeným.
Narozdíl od vidoucího, věřící člověk primárně obrací svou pozornost vně sebe, do světa vnějších informací a systému myšlení a řídí se naučenými myšlenkovými vzorci a společenskými sliby a představami adaptované víry na kterých staví svá vlastní přesvědčení a uvědomění a je primárně veden k tomu, aby svou vlastní moc a zodpovědnost odevzdával těm, kteří mu informace ve vnějším světě zprostředkovávají a slibují skrze následování programů víry lepší život v budoucnu. Takovýto člověk tedy primárně žije v budoucnosti představou o tom, že jednou se bude mít lépe než se má nyní.

Pokud víš, nemusíš věřit.
Můžeš důvěřovat pouze takovým věcem, které si prověříš svou vlastní zkušeností.
Pamatuj, že myslet, znamená hovno vědět.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.