neděle 20. srpna 2023

Osud

Každá duchovní bytost prochází Stvořením, maticí životních dějů skrze své osudové cesty a prožívá si to, co jí bylo na počátku, při zrození souzeno.
Osud je zde synonymem zvolených duchovních záměrů poznání, trasou životem skrze vytyčené milníky prožitků a zkušeností.
Osud každé duchovní bytosti je neustále dopředně tvořen a formován z různých perspektiv bytí tak, aby naprosto dokonale zapadal do všech ostatních osudů všech zúčastněných duchovních bytostí ve Stvoření.
Každý si určitě vybaví scénu z pohádek, jak sudičky stojí nad kolébkou novorozence a každá mu dává do vínku něco ze svých kvalit a darů.
Stejně tak každá zrozená, stvořená bytost dostává do vínku od svého Stvořitele, od své duchovní rodiny, jejím záměrům poznání a duchovním kvalitám odpovídající dary.
Aby poznala hodnotu těchto svých duchovních kvalit a souvisejících darů, vydává se tedy na zkušenou životem, na svou osudovou cestu.
Častým dotazem je, zda lze změnit vlastní osud?
Osud nelze změnit v místě kde se nacházíme, ten je daný a provázaný s aktuálním životem, naplánovanými zkušenostmi a související inkarnací.
Během své duchovní cesty nemá žádná duchovní bytost přístup ke kompletním informacím o svém osudu, respektive má přístup pouze k takovým informacím, které neovlivní její záměry poznání, proto je dobré vědět, že nikdo nemůže nikomu předpovídat jeho osudové kroky.
Spousta lidí si plete možnosti svobodné volby s osudovými kroky.
To co vám může předpovědět jasnovidec nebo kartářka jsou pouze možnosti vaší svobodné volby, které jsou k dispozici mezi osudovými kroky.
Osud tedy změnit nelze, ale možnosti mezi osudovými kroky měnit lze.
Naše cesta životem se odvíjí od našeho vnitřního nastavení, díky kterému je nám volena cesta k nejbližšímu osudovému kroku.
Je tedy dobré vědět, že pouze změnou vnitřního nastavení můžeme sami ovlivnit tuto cestu, jaká bude a jak jí budeme prožívat.
Pokud je naše vnitřní nastavení v souladu s přirozeným životem a souvisejícími hodnotami, tak i naše životní osudová cesta je dlážděna pozitivními prožitky štěstí, lásky a harmonie.
Pokud nám tedy někdo něco předpovídá, tak to vždy zafunguje pouze a jen za předpokladu, že nezměníme své aktuální vnitřní nastavení a související přístup k sobě a k životu.
Pokud se nacházíme na cestě duchovního probouzení a uzdravování, tak se naše vnitřní nastavení neustále mění a jakékoliv předpovědi naší budoucnosti jsou zcela zbytečné a neuchopitelné.
Osud má tedy každá bytost svůj a je vždy tvořen pro její dobro, poznání a duchovní růst, aby mohla během své cesty životem zažívat vše co si předsevzala přirozeně šťastná a spokojená


Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.