úterý 1. srpna 2023

Dokonalost

Dokonalost je v naší společnosti značně překrouceným fenoménem, který je v prvé řadě vnímán jako nějaká forma nedosažitelnosti a souvisejících představ, které tento pojem popisují.
Z duchovní podstaty je dokonalost výchozím, počátečním stavem tvorby Stvořitele.
Každá přirozeně stvořená duchovní bytost je na svém počátku přirozeně (při zrození) stvořena jako naprosto dokonalá, bezchybná, taková jaká je se všemi svými duchovními dary a předpoklady pro vlastní přirozeně šťastný život a je umístěna, inkarnována do úrovně života a související reality odpovídající této počáteční vibraci, kterou známe pod pojmem Ráj.
Dokonalá, bezchybná, znamená rovněž bez vlastních životních zkušeností ve kterých se chyb dopustila.
Počáteční dokonalost, každá bytost postupně ztrácí skrze chybování při svém rozhodování a konání a související učení se poznání vlastní sebehodnoty a sebelásky při prožívání negativních aspektů života, odklonem od své pozitivní podstaty, přirozenosti a souvisejících Zákonů Stvoření, které tento stav hlídají.
Dokonalost je synonymem božství, vědomí ve stavu Boha na dané úrovni bytí.
Navrátit se do stavu původní dokonalosti znamená odstranit na svých tělesných předlohách důsledky všech svých chybných rozhodnutí a uvést své předlohy do počátečního nastavení.
Pro člověka to prakticky znamená, uzdravit se ze všech svých nemocí, pokřivených nastavení a narovnat se zpět do svých přirozených hodnot a souladu s principy přirozeného života, což se ve finále projeví na jeho vyzařování sebelásky, souvisejícím fyzickém vzhledu a kvalitě prožívání v jeho vlastním těle.


 

1 komentář:

  1. Mrkněte na stránky Zlatý Avatár :: https://zlatyavatar.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.