úterý 1. srpna 2023

Mentální degenerace

jedná se o proces ve kterém se postupně z přirozeně nastavené vědomé duchovní bytosti postupně stává bytost nevědomá, dementní, žijící v nepřirozeném nastavení a souvisejícím způsobem nastaveném prostředí, které reflektuje její nepřirozené hodnoty.
Z pohledu vývoje lidské společnosti se jedná o přechod z přirozeného života v jednotně nastavené souladné společnosti do různých forem vládnoucích společenství (kracií, z řeckého kratia = vládnout) postavených na strachu, nevědomosti, nepřirozených hodnotách a nejednotném postoji pod vlivem adaptovaných programových vzorců systému "Rozděl a panuj".

Mezi nejznámější patří:

  • aristokracie - vláda monarchů
  • teokracie, hierokracie - vláda náboženských duchovních
  • demokracie - vláda lidu
  • byrokracie - vláda státních úřadů

Posledním stadiem duchovního úpadku a související mentální degenerací je směrování společnosti do technokracie, tedy vlády strojů ve které jsou postupně popřeny veškeré zbylé přirozené hodnoty a vyzdvihnuty hodnoty uměle vytvořené, nepřirozené, směrující lidstvo do digitálního věku k přerodu na biorobota, kterému vládne umělá inteligence.
Z pohledu lidského jednotlivce je mentální degenerace, postupný úpadek jeho uvědomění si své vlastní duchovní podstaty a související lidské přirozenosti a spojitosti s přirozenými principy života do stadia totálního odpojení, kdy je jeho smyslové vnímání vyhodnocováno s robotickou přesností pouze myšlenkovými programy a je zde naprostá absence jakékoliv pocitové interakce a emočního projevu.
Takto nastavená bytost již není vedena životem svým duchovním vedením, ale parazitickým systémem umělé inteligence.
Takto nastavený jedinec necítí, ale pouze přemýšlí a analyzuje a je systematicky řízen vnějšími podněty a přejatými představami, které mu doplňují související myšlenky.

Vnímatelné projevy mentální degenerace v lidské společnosti jsou:

  • popírání vlastního duchovního původu a přirozených principů a zákonů života
  • pyramidální hierarchie ovládání společnosti skrze strach
  • energetická závislost, zištnost a život pod vlivem myšlenkových vzorců chování jako součást přirozeného života a souvisejících hodnot ve společnosti.
  • nezodpovědný parazitický život v utrpení, v roli oběti pod vlivem duchovních nemocí a tvorba a podpora nesouladu s životním prostředím
  • přijetí smrtelnosti lidského těla, souvisejících nemocí a genetických zátěží, jako součást přirozeného života
  • koncept transhumanismu a fluidních pohlaví se snahou vytěsnit přirozenou heterosexualitu, vědomou sexualitu a související přirozené reprodukční procesy
  • koncept ploché Země, zpochybňování přirozeného fungování fyzikální reality, přirozeného vzniku, původu a pohybu vesmírných těles ve Vesmíru
  • koncept technokracie a umělé inteligence jako náhrada zbytků přirozeného života člověka



Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.