úterý 1. srpna 2023

Rozděl a panuj

Jedná o velmi sofistikované postupy na infiltraci, zmanipulování, ovládání a zotročení společenství vesmírných ras ve Stvoření k jejich cílenému energetickému vytěžování a finálnímu zničení.
Cílí se primárně na rasy, které ve svém vývoji ještě nedosáhly takové duchovní vyspělosti, aby efektivně dokázaly svou civilizaci před těmito vlivy ochránit.
Na tyto vesmírné civilizace primárně cílí parazitální vesmírní dravci.
Autorem těchto postupů jsou tedy vesmírné dravčí rasy, kde k předním inovátorům těchto technik a metody "Rozděl a panuj" patří od nepaměti reptiloidní rasa Annunaki.
Obvyklým postupem při zavedení těchto metod v infiltrované společnosti je postupná dehonestace, vytěsnění a přeprogramování jejích přirozených hodnot se snahou přenést pozornost na hodnoty nové a vytvořit na nich energetickou závislost.
Na počátku je vždycky tajná infiltrace řídících skupin, pozitivní spolupráce a následná skrytá zrada, vedoucí k rozdělení řídících skupin a změny řízení z jednotného, souladného na komplikované, hierarchické, vládnoucí a autoritativní.
Zrádcem je vždy cíleně označena nějaká konkrétní skupina nehodících se bytostí, takovým způsobem, aby skutečný zrádce, infiltrátor a původce konfliktu nebyl odhalen a vše vypadalo, že pouze došlo k rozporu v původním jednotném prostředí bez zásahu třetí strany.
Odtud se následně šíří vlivy do zbytku společnosti, vytvářejí se fiktivní konflikty, vyzdvihují se falešné autority a související hodnoty, podněcuje se k útokům na odpůrce šířící se propagandy nových hodnot a ustanovení.
V řídícím jádru společnosti se postupně obměňují a dosazují korupcí ovlivnitelné bytosti, elity, které působí a přebírají rozkazy od původců celého převratu.
V lidské společnosti je tento koncept manipulace využíván od jejího pádu na Zemi jako jeden z nejběžnějších.
Vždycky se vytvoří nějaký fiktivní, ohrožující nebo omezující podnět, který cílí na aktuální lidské hodnoty s cílem je postupnou salámovou taktikou dále omezovat ideálně tak, aby tato omezení byly vymahatelné systémovými zákony.
Základem je, aby s tímto ohrožujícím podnětem byl spojen strach o ztrátu nějaké z prioritních společenských hodnot ke kterým obvykle patří zdraví, ohrožení života, majetku a ztráta peněz.
Na tento podnět je připraveno jedno nebo více pseudo-ochranných řešení, které vedou vždy ke stejnému cíli a tím je rozdělit společnost, snížit kvalitu života jednotlivce, omezit jeho práva, zvýšit energetický odvod, upevnit energetickou závislost a moc vládnoucích elit se souhlasem všech zúčastněných a vyvolat v nich dojem, že vše se děje pouze a jen pro jejich vlastní dobro a blahobyt.
Jednotlivá ochranná pseudo-řešení mohou být přizpůsobena různým společenským profilům a potřebám, tak aby byl cílový plán manipulace úspěšně realizovatelný bez ohrožení.
Při realizaci řešení se logicky očekává nesouhlas a odpor nějaké části v lidském společenství.
Za účelem narušení integrity, je tato část společnosti onálepkována nějakými stigmaty, takovým způsobem, aby vyvolávala ve zbytku zmanipulované společnosti strach, odpor, zlobu, nenávist.
Manipulace může dál probíhat v jednotlivých částech společnosti takovým způsobem, aby nic netušící proti sobě brojící lidé měli potřebu utlačovat nebo bojovat proti onálepkovaným odpůrcům.
K nejviditelnějším takovýmto podnětům za poslední roky patří jednoznačně kauzy Covid a Ukrajina.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.