pátek 24. února 2023

Duchovní signály

Duchovní signály jsou různé životní jevy a projevy, která nás upozorňují na to, jak si v životě vedeme, jak jsme v souladu s našimi záměry poznání, s naší přirozeností a souvisejícími životními hodnotami.
Primárně jsou tyto signály projektovány ve spojitosti s našim tělem, jeho vzhledem, schopnostmi si v něm prožívat příjemné pocity sebelásky s lehkostí v odpovídajícíh hloubkách radosti a rozkoše.
Hlavními duchovními signály na našem těle jsou tedy všemožné psychosomatické projevy našich nemocí, dále s různými dopady na naše tělou jsou to všemožné úrazy a obtíže v životních situacích, kde se nám nedaří realizovat a naplnit kýžené představy, kdy nám to připadá, jako by nám pořád někdo házel nějaké klacky pod nohy.
Díky postupně zesilujícímu intuitivnímu vnímání, můžeme postupně vidět všemožné indície k životu všude kolem sebe, jak se říká mít schopnost: "číst mezi řádky".
Ten, kdo je schopen číst a porozumět duchovním signálům ve svém životě, ten chápe jak život přirozeně funguje a je schopen si najít všechny cesty k tomu po čem touží, je schopen se zcela uzdravit ze svých nemocí a dostat se ke své duchovní podstatě a souvisejícím duchovním darům.
Duchovní signály jsou přirozenou navigací životem a jsou zde a vždy budou pro ty, kteří touží po návratu domů do své vlastní celistvosti, do života v souladu s Bohem v lásce a harmonii.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.